• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay sana nooooldu?? hamilelik moduna girmissin sen.. aglama tatlim aglama biz seni hic unutur muyuz??? birlikte gün saydik birlikte sevindik, sen en güzel haberlerini önce bize verdin.. olmaz öyle sey... moralini bozcak bir sey mi oldu?? yoksa öyle durup dururken mi böyle hissediyorsun??

bugün işyerindeki en samimi arkadaşım doğum iznine ayrıldı çok kötü oldum ben :14::14::14:en eski elemanlar ikimizdik diğerleri hep yeni onla çok şey paylaştık biz yaa :43: çok ağladım giderken kızı da ağlattım valla bide ona üzüldüm hepten saldım kendimi :43::43: sonra bugün midemde bulandı benim :43: çok tuhafım regen yaaaa :43:

kizlar ben cikamiyorum ya cikis bozuldu galiba neyse beni burda sanmayin ben sayfayi kapatamiyorum.

breshkacigim olurnu öyle sey kuzum ay yerim ben senin mercimegini annesine nede karmasik duygular yasatiyormus.
alinma canim. sizinde tr.de bulusma imkANINIZ VAR. hem siz daha coksunuz. bak bize bi ben bi regen var baska kimle bulusabiliriz asil biz aglamaliyiz.gül bakim

oyyy breshkam kıyamam sana ben yaa senin hormonların çok çalışmış bugün:48:bu arada sana ne sorucam tüp bebek tedavisi boyunca cinsellik yasakmı canım:17:yağmurrrrr meryemmmmmm sesime gelinnn huuuuuuuu:52:

oyyy breshkam kıyamam sana ben yaa senin hormonların çok çalışmış bugün:48:bu arada sana ne sorucam tüp bebek tedavisi boyunca cinsellik yasakmı canım:17:yağmurrrrr meryemmmmmm sesime gelinnn huuuuuuuu:52:

geldim canm geldim:)) nasılsın keten helvam? hahhaha cinselligimi merak ettn bakayım:17::17::17:

evet breshka mım hormonlar tavanda galiba herseye duygulanıyorr oysaki üzmemeli kendini:16:

kizlar ben cikamiyorum ya cikis bozuldu galiba neyse beni burda sanmayin ben sayfayi kapatamiyorum.

breshkacigim olurnu öyle sey kuzum ay yerim ben senin mercimegini annesine nede karmasik duygular yasatiyormus.
alinma canim. sizinde tr.de bulusma imkANINIZ VAR. hem siz daha coksunuz. bak bize bi ben bi regen var baska kimle bulusabiliriz asil biz aglamaliyiz.gül bakim
takıldım öyle size canım kusura bakma :43: valla bugün çok sulu gözüm çok üzüldüm arkadaşımın gitmesine :43: sanırım hormonlarda devreleri kopardı iyice :49:

sorma canım allak bullak oldum ya :50::49:
canım çatlatma iğnesi olacağın zamana kadar serbest bir iki gün öncesinden zaten doktor uyarıyor bu zamandan sonra perhiz var diye :26:

geldim canm geldim:)) nasılsın keten helvam? hahhaha cinselligimi merak ettn bakayım:17::17::17:

evet breshka mım hormonlar tavanda galiba herseye duygulanıyorr oysaki üzmemeli kendini:16:

oy kuzum benim hormonlar tavanda horon tepiyo valla karman çorman oldum:50: sonra bir ara midem bulandı buna da sevindim ay çok tuhafım işte :35:

bugün işyerindeki en samimi arkadaşım doğum iznine ayrıldı çok kötü oldum ben :14::14::14:en eski elemanlar ikimizdik diğerleri hep yeni onla çok şey paylaştık biz yaa :43: çok ağladım giderken kızı da ağlattım valla bide ona üzüldüm hepten saldım kendimi :43::43: sonra bugün midemde bulandı benim :43: çok tuhafım regen yaaaa :43:

kiyamam yaa... duygusal anlar yasamissin da ondan canim, bak yarin birgün sen de ayrilcan dogum iznine... sonra birlikte bebislerinizi büyütceksin, bi yere gitmedi arkadasin canim benim.. hem bak silayla hülya da bulanti iznine ciktilar.. kirk yil düsünsem aklima gelmezdi hülyanin topige bile zor gelecegi.. demekki bu neymis, hamilelik, anne olmak kolay bir sey degilmis.. üzülme nolur, icindekileri de söyle rahat, bak ben kocaman bi pasta yaptim uzatim mi sana da bi dilim??

burdayim fistik, sen bitirdim pastami simdi bulasiklari yikicam yaaa:50::50::50::50::50::50: sen nasilsin???

sağol meryemim iyiyim film izleriz kocişle:34:peki çatlatma iğnesi ne zaman oluyor kuzum:44:

meryeemmmm neler geciyor aklindan??? sessizlestin yine??? ne tuzaklar kuruyorsun kocise :9::9::9::9::9: ben mesela bu gece nasil atlatirim diye düsünüyordum..

kiyamam yaa... duygusal anlar yasamissin da ondan canim, bak yarin birgün sen de ayrilcan dogum iznine... sonra birlikte bebislerinizi büyütceksin, bi yere gitmedi arkadasin canim benim.. hem bak silayla hülya da bulanti iznine ciktilar.. kirk yil düsünsem aklima gelmezdi hülyanin topige bile zor gelecegi.. demekki bu neymis, hamilelik, anne olmak kolay bir sey degilmis.. üzülme nolur, icindekileri de söyle rahat, bak ben kocaman bi pasta yaptim uzatim mi sana da bi dilim??

burdayim fistik, sen bitirdim pastami simdi bulasiklari yikicam yaaa:50::50::50::50::50::50: sen nasilsin???
sağol şekerim alınmazsın inşallah bugün tatlı görünce tuhaf oluyorum valla hiiiiiiiiiiiç tatlı istemiyorum ya :50:ama yemiş kalar oldum hayatım teşekkür ederim :34:
öyle aslında istediğimiz zaman görüşebiliriz ama ne bilim hergün yan yanaydık şimdi ayrı kaldık hem o da gurbette sayılır ailesi ankarada kendi burda tek biz iyi arkadaş olduk o yüzden zor oldu biraz :26:

sağol meryemim iyiyim film izleriz kocişle:34:peki çatlatma iğnesi ne zaman oluyor kuzum:44:

yumurtalıklar en az 17 mm olmalı sonra çatlama iğnesi yapolar
lucrin iğneden sonra gonal-fe başlıyorsun sonra yumurta büyüklüğüne ve sayısına bakıyorlar benim doktorum en düşük 14 mm en yüksek 21 mm olmasını istiyorum demişti yumurtaların durumuna göre yani :34: benim 19-20 mm di toplandığında

yumurtalarımı nsl topluycaklar breshkammmmmm:18::18:yağmurum kuzum ne pastası yaptın sen ayyy yakın olskta yesem bende:56:şeydacım hoşgeldin zuzum nasılsın bakalım:31:meryemmmmm kıssssss sen neler yapıyosun bakalım:34:

Back