2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlım bence ya adet gunu yapmalısın yada 2 gun gecınce yap allah korusun kımyasal vs olursada bilmeden atlatırsın herseyın farkında olursak tramwası cok daha agır oluyor. kendımden bılıyorum ovulasyon ıcın bı suru yontem ogrendım hepsını denıyorum bıri bırıne uymuyo can sıkıcı oluyo sonucu

valla oyle... seninki bir azalir bir artar... benimki hep artiyor, yakinda 40 derece atesle yatcam evde...

sen ov. testi kullanıyormuydun azracim... istersen bu ay oyle tespit etmeye calis... bence sende biraz gec ovulasyon olcak gibi...:26:
tatlım artsın artsın hıc dusmesın ınsallah ama 40 derecede olmasın yataklara dusme allah korusun canım
ovulaston testı de yaptıgım ıcın zaten karıstı onlar hep negatıf. uzayan akıntı geldıgı gun tek cızgıydı bugun 2. cızgı koyu ama 1. kadar koyu degildi. ben 16. gun yumurtluycam galiba

inşallah hep böyle devam eder canım. hava sıcaklığı farkettiriyormu bilmiyorum ama mesela gece üstün açık uyudun üşüdün o sabah ateşin düşük çıkabiliyor. belki etki eder ama senin bir önceki günde yüksekmiş... zaten yüksek olmasıda gerekiyor hastalanacağın güne kadar yüksek gidip düşedebilir(inşallah düşmez) son günler daha mühim yani. inşallah nokta atışı olmuşturrr

bence senin akintin sogan kurundendi canım....

olabilir ama bilemiyorum. çok oldu çünkü.. 15 gün içtim tık yoktu bitimden 15 gün sonra başladı. ki intihabımda yoktu bildiğim kadarıyla.
zaten artık ne gelirse gelsin sallamayacağım. vucudum kafayı yedi
mesela akşam yemek yerken başım döndü oturduğum yerde...
hamilemiyim bilmiyorum ama bana bu ay bir garip şeyler oluyor. zira hamileysemde kesinlikle soğan mucizesi olacak

geçen ay yaptığın testler duruyormu. onlarla bir karşılaştırsan iyi olur. bugün koyuymuş baksana. :26:

tamam istee... yavas yavas artiyor demek... ovulasyon testinde LHinin yavas yavas arttigini gorebiliyorsun zaten testlerde... gitgide daha koyu olacak...

sen ovulasyon testi degerlerini girmismiydin fertilityfriend'e? Eger girdiysen bence girme, kendisi testlersiz tespit etsin ovulasyonu, sonra testlerden aldıgın sonucla karsilastirirsin....

benıde tabloya eklermısın canım bende yer alamk istiyorum ve sonrada inşallah güzel haberi veririm benım regl duzensız artık ne zaman haber veririm bilmiyorum son regl 12 nisan

basın mı donuyor? tatlicadicimmm, senin dongun de baya uzadi bu ay zaten... belki hamilesindir?

geçen ay yaptığın testler duruyormu. onlarla bir karşılaştırsan iyi olur. bugün koyuymuş baksana. :26:

bence gun . gun karsılastırma tutmaz... cunku bazı aylar belki dongusu 27, bazi aylarda 30 suruyordur mesela....
ben genellikle karsilastirirken koyuluk karsilastiriyorum... yani gecen ay ovulasyon zamaninda cizgiyi ne kadar koyu gormusum, bu ayki testlerim o koyuluga yaklasmis mi diye...

benıde tabloya eklermısın canım bende yer alamk istiyorum ve sonrada inşallah güzel haberi veririm benım regl duzensız artık ne zaman haber veririm bilmiyorum son regl 12 nisan

tatlimmmm, tabiki seni de listeye eklerizz... ama son adet tarihini degil, daha olmadigin adet tarihini hesaplayip vermen gerekiyor... ve yasini soylemen gerekiyor....

evet tatlım duruyor ama o kadar koyu olmadı daha

gırmedım tatlım gecen ay gırdım kesıklı cızgı cektı bu yuzden. simdi akıllandım beklıycem bakalım o ceksın cızgıyı

Kizlarrrr, ben dun geceden 2 saat uykuyla duruyorum...
Artık yatayimmm.. Cokkk yorgunummm...
Yarin gece yine gelirim insallah....

Iyi geceler....

bende o açıdan demiştim. geçen ay + yakalamış çünkü azra testlerde. yani o koyuluktaki günleri bulması için karşılaştırabilir.

canım bilmiyorum valla herbişey başıma gelebilir bu ay. hergün yeni bişey çıkartıyorum. bakarsın yarında midem bulanmaya başlar ama kararlıyım geç yapacam test beklemedeyim yani... her ne kadar hergün testi elime alıp bakıp geri koysamda bekleyecem biraz daha

evet tatlım duruyor ama o kadar koyu olmadı daha

gırmedım tatlım gecen ay gırdım kesıklı cızgı cektı bu yuzden. simdi akıllandım beklıycem bakalım o ceksın cızgıyı

anladım canım,iyi bari.. yarın koyu olur heralde. şu birkaç gün sıkı çalış madem öyle.bugün yap yarın yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…