- Konu Sahibi screamaway
- #2.201
Canım cok garip yaa, acikcasi bana ovulasyon akintisi gibi gelmiyor, cunku o yapis yapis olmuyor ki...:26: hala akinti devam ediyor mu?:26:
bugün daha teşrif etmedi...ama genelde bu saatlerde geliyor...beklemedeyim
Tatlım, bak sana şöyle anlatayım, ben şimdiye kadar ovulasyon testi hiç yapmadım, ateşimi de rutin ölçmedim, ama yumurta akı kıvamındaki akıntımdan tam 14 gün sonra adet olurum hep, tıbben de bir sonraki adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü sayılır. Bu yüzden ben o testlerden çok akıntıya güvenirim.
tamam doğru diyorsun. mesela azra bu yumurta akından 14 gün sonra hasta olsa(inşallah olmaz) o zaman doğru diyorsun ama olmama ihtimalide var. ve o zaman bu akıntı ne oluyor?üşütmekten falan heralde?? ve ben o açıdan hem akıntıyı hem ateşi düşünerek yorum yapıyorum.. ki birde test olayı var oda pozitif değil:44: yani yumurtlama ihtimali var ama olmamasıda yüksek gibi geldi bana çünkü yumurtlamada hem test pozitif veriyor(geçen ay denenmiş bir test) hemde ateş artışa geçiyor..
ya aslında hiçbirşeye bakmadan gün aşırı ilişki yapsak tutma ihtimali daha yüksekkk! hem başımızda ağrımaz
evet tatlıcadıcım cok ınıslı cıkıslı bu ay sıkıntı yaptıgım atesşmden bile belli oluyor dimi
W olan yumurta akı olan akıntı tatlım oburleri acık beyaz akıntı tatlım
ay evet gülüm çok tuhaf bu ay senin grafiğin? sen bence çalışmaya ara vermeden devam et. yukarıdada anlattığım gibi hiç biri tam güvenilir değil.
akıntı ve ateş herhangi bir üşütmede,rahatsızlıkta değişkenlik gösterebilir...
testtinde bozuk olma ihtimali var...
en güvenilir olan 4 gün kadar süren yumurtlama günümüzün 2 günün en azından değerlendirip gün aşırı çalışmak
***o zaman W ve E yani yeşil olanlar yumurta akı kıvamı,anladım canım sağol