• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım cok garip yaa, acikcasi bana ovulasyon akintisi gibi gelmiyor, cunku o yapis yapis olmuyor ki...:26: hala akinti devam ediyor mu?:26:

bugün daha teşrif etmedi...:1:ama genelde bu saatlerde geliyor...beklemedeyim:24:

Tatlım, bak sana şöyle anlatayım, ben şimdiye kadar ovulasyon testi hiç yapmadım, ateşimi de rutin ölçmedim, ama yumurta akı kıvamındaki akıntımdan tam 14 gün sonra adet olurum hep, tıbben de bir sonraki adetten 14 gün öncesi yumurtlama günü sayılır. Bu yüzden ben o testlerden çok akıntıya güvenirim.

tamam doğru diyorsun. mesela azra bu yumurta akından 14 gün sonra hasta olsa(inşallah olmaz) o zaman doğru diyorsun ama olmama ihtimalide var. ve o zaman bu akıntı ne oluyor?üşütmekten falan heralde?? ve ben o açıdan hem akıntıyı hem ateşi düşünerek yorum yapıyorum.. ki birde test olayı var oda pozitif değil:44: yani yumurtlama ihtimali var ama olmamasıda yüksek gibi geldi bana çünkü yumurtlamada hem test pozitif veriyor(geçen ay denenmiş bir test) hemde ateş artışa geçiyor..
ya aslında hiçbirşeye bakmadan gün aşırı ilişki yapsak tutma ihtimali daha yüksekkk! hem başımızda ağrımaz:61:

evet tatlıcadıcım cok ınıslı cıkıslı bu ay sıkıntı yaptıgım atesşmden bile belli oluyor dimi:1:
W olan yumurta akı olan akıntı tatlım oburleri acık beyaz akıntı tatlım

ay evet gülüm çok tuhaf bu ay senin grafiğin? sen bence çalışmaya ara vermeden devam et. yukarıdada anlattığım gibi hiç biri tam güvenilir değil.
akıntı ve ateş herhangi bir üşütmede,rahatsızlıkta değişkenlik gösterebilir...:37:
testtinde bozuk olma ihtimali var...:37:
en güvenilir olan 4 gün kadar süren yumurtlama günümüzün 2 günün en azından değerlendirip gün aşırı çalışmak:6:

***o zaman W ve E yani yeşil olanlar yumurta akı kıvamı,anladım canım sağol

ayyy töbe töbe ''normal insan'' telaslanir midem neden bulaniyo suram neden agriyo felan diye.. biz zil takip oynucaz yakindaa... sorcam ben sana nasilsin diye.. sen lavabodan kosarak gelip cvp yazip geri gideceksin ve diceksin ki; ööööö öö ööögggggg ögg ögg.. anlami: süperim valla kusuyorum ha bire gögüslerim de agriyo.. ha bi de göbegim de pembe cizgim var.. ayyyy neler olduk biz ya :66::66::66:

oyle sekerim valla.... anormallestik .... ama ogun gelecek birgun ve bambaska olacak tum hissedilenler insallah....

ay buarada hamilelerimizdaha sIk ugrasalar ozluyoz valla yaa terketmesinler bizi anliyorum zorlu geciyo olabilirde terkedilmeyelim.....:43::43:

offff offff adet gelir sıkıntı ovulasyon gelir oda sıkıntı ovulasyon biter batı beklemekte sıkıntı nedir bizim cilemiz yahuuuu:41:

ohoooo, kizlarrrr kimsecikler yokkk.. noldu nazar mi degdi bizim topiceee.. degmesin nazarr...:nazar::nazar::nazar::nazar:

herkesi yatirdim:1:, ben iki laflariz diye gelmistim kimseler yokkk....:5::5::5:

bugün daha teşrif etmedi...:1:ama genelde bu saatlerde geliyor...beklemedeyim:24:

tatlicadicimmm, noldu tesrif etti mi bu gecede?:1:
merak ettim anlamini.. ben kendimde ovulasyon akintisini farkedebiliyorum, ama senin dedigin gibi cok yapiskan degil, belki kisiden kisiye farklidir, ve 2. ovulasyondur...:26:

Son düzenleme:
tatlicadicimmm, noldu tesrif etti mi bu gecede?:1:
merak ettim anlamini.. ben kendimde ovulasyon akintisini farkedebiliyorum, ama senin dedigin gibi cok yapiskan degil, belki kisiden kisiye farklidir, ve 2. ovulasyondur...:26:

canımcım geldinmi istanbula nasıl gecti yolculugun atesini olcebildinmi

alıntıdır ovulasyon belirtileri:
öncelikle benim heray yumurtamın çatladığı gün hafif kanamam oluyor sonra 2-3 gün boyunca kahverengi akıntı olarak devam ediyor.. yani yumurtamın çatladığı günü böylelikle anlıyorumm..dr ler yumurtanın çatlamadan önce herhangi bi belirti vermediğini bunu normalde anlayamayacağımızı söylerler..(kanama hariç) ama ben heray aynı belirtileri yaşıyorum ve sonra kanamam oluyo...belirtilerimi yazayımm
çatlamadan 3 gün önce yumurta hangi tarafta oluşmuşsa o taraftaki kasığımda batma olur bastırınca hafif sızı
yine 3-4 gün önce şeffaf renkte uzayan akıntı
çatlamadan 1 gün önce beyaz renkte akıntı
gögüslerimin koltuk altına yakınyerinde hafif acı
gögüslerde doygunluk hissi (sanki ağırlaşmış gibi)
ateşin yükselmesi ve bol bol terleme (kışın terleme daha az)
gögüslerin renkli kısmında hafif renk değişmesi (koyulaşma)
kızlar bendeki belirtiler böyle umarım işinize yararr.

canımcım geldinmi istanbula nasıl gecti yolculugun atesini olcebildinmi

azracimmm, evet istanbuldayim...
gece hiccc uyuyamadim azracimmm, sabah 6da yatip 8de kalktim ve atesimi olctum... yani 2 saatlik uyku ile.. cok dogru tuttuguna inanmiyorum o yuzden... sen 4 saat uyumak gerek diyordun yanlis hatirlamiyorsam..:97::97::97:

(ayyy bu klavye ile cokk yavas yaziliyorrr... kardesimin bilgisayari ile yaziyorumm..:1::1:)

Son düzenleme:
yukarıdaki belirtilere gore şayet dogru ise 3 gun falan var benimde ovulasyona biraz icim ferahladı gibi

yukarıdaki belirtilere gore şayet dogru ise 3 gun falan var benimde ovulasyona biraz icim ferahladı gibi

azracimmmm, bence onlar biraz kisiden kisiye farkediyor.. orda uzayan akinti 3-4 gun once olur yazilmis.. ama bende ov. testinde pozitifi gordugum ilk gun oluyor...:97:

senin neden icin ferahladi? esin yok mu bu ara evde?:26:

gece hiccc uyuyamadim azracimmm, sabah 6da yatip 8de kalktim ve atesimi olctum... yani 2 saatlik uyku ile.. cok dogru tuttuguna inanmiyorum o yuzden... sen 4 saat uyumak gerek diyordun yanlis hatirlamiyorsam..:97::97::97:
(ayyy bu klavye ile cokk yavas yaziliyorrr... kardesimin bilgisayari ile yaziyorumm..:1::1:)

hoşgeldin türkiyeye canım:24:
sen yinede işle ateşini bişey olmaz 1 günden:34:

benim akınrtım teşrif etmedi bugün.. ettiysede farketmedim gerçi pek mümkün değil ama bilemiyorum..:26:
çok yakındım küstürdüm heralde:27:

azracimmmm, bence onlar biraz kisiden kisiye farkediyor.. orda uzayan akinti 3-4 gun once olur yazilmis.. ama bende ov. testinde pozitifi gordugum ilk gun oluyor...:97:

senin neden icin ferahladi? esin yok mu bu ara evde?:26:

esim evde tatlım adetin 6. gununden bu gune gun asırı calıstık.. Kafamı kurcalıyor atesim ayrıca uzayan akıntımla testim tutmadı:41: usutmus olma ıhtımalım cok az usutunce karnımada vuruyor cunku ayrıca sadece 1 gun oldu o akıntı:61:

kızlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür inanılmaz göğsüm ağrıyo.:((geçen ayda böyle ağrımıştı bu ay yine olmadı galiba:(((yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur.geçen hafta bu zamanlar yumurtlma dönemimdi.

tatlicadicimmm, isledim zaten..:21:

kizlar yaa, benim grafigim iyice garip bir hal almaya basladi... sadece 2 saat uyudugum icin veya tr'de olctugum icin de atesim yuksek cikmis olabilir mi bugun? (sonucta tr daha sicak..:1::1:)
bana cok anlamli gelmiyor grafigim....

bir bakin bakalim...:44::44::44::44::44:
screamaway chart

ayyy o klavye derdi bendede var evdeki Q hıc yazamıyorum Q ile F ile cok iyiyim iş yerimdeki F olunca Q yada alısmak dahada zor oluyo

hoşgeldin türkiyeye canım:24:
sen yinede işle ateşini bişey olmaz 1 günden:34:
benim akınrtım teşrif etmedi bugün.. ettiysede farketmedim gerçi pek mümkün değil ama bilemiyorum..:26:
çok yakındım küstürdüm heralde:27:

bence senin akintin sogan kurundendi canım....

esim evde tatlım adetin 6. gununden bu gune gun asırı calıstık.. Kafamı kurcalıyor atesim ayrıca uzayan akıntımla testim tutmadı:41: usutmus olma ıhtımalım cok az usutunce karnımada vuruyor cunku ayrıca sadece 1 gun oldu o akıntı:61:

azracimmm, bende sadece bir gun goruyorum o akintiyi... 2. gun gormuyorum...
bu arada neden bilmem bazi aylar ovulasyonum daha kisa suruyor gibi... belki senin de oyledir...:26:

kızlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür inanılmaz göğsüm ağrıyo.:((geçen ayda böyle ağrımıştı bu ay yine olmadı galiba:(((yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur.geçen hafta bu zamanlar yumurtlma dönemimdi.

daha cokkk erken karyacimmm...dogru sonuc alma ihtimalin cok dusuk... hamile olsan bile pozitif gorme ihtimalin cok dusuk.. bence bekle canım.. acele etme...:71:

tatlicadicimmm, isledim zaten..:21:

kizlar yaa, benim grafigim iyice garip bir hal almaya basladi... sadece 2 saat uyudugum icin veya tr'de olctugum icin de atesim yuksek cikmis olabilir mi bugun? (sonucta tr daha sicak..:1::1:)
bana cok anlamli gelmiyor grafigim....

bir bakin bakalim...:44::44::44::44::44:
screamaway chart

canım bence uykusuz kalınca dusuk cıkmalıydı atesın:34: ortam sıcaklıgı etkılermı acaba:26:

Back