• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:46::46: ohh be.. ateşinde yükselişe geçmiş ama bariz bişey yok. yarın anlaşılır tam olarak...hadi hayırlısı olsun,inşallah bundan 14 gün sonra hamileliğin habirini alırız canım:16::16:

Amin canim saolasin insallah hepimiz cift cizgiyle cikariz bu aydan:16:

Dr deva alintidir

yumurtanın tam olarak ne zaman çatladığını kestirmek güçtür ama tahminen hangi günler çatlayabileceğini kestirebilirsin. Genelde yumurtanın çok büyüdüğü ve çatladığı dönem kasıkların her ikisinde veya birisinde ağrı olur. Sürekli bir ağrıdır bu diğer bir belirti de akıntıdaki artıştır. Bu günlerde ilişkiye girmek gebe kalma ihtimalini artırır.

Ama çatlayıp çatlamadığını anlamanın en kestirme yolu adetin bittikten sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırman o sana söyleyecektir ne zaman çatlayacağını ya da çatlama problemi varsa iğne tavsiye edecektir. Normalde kendiliğinden çatlıyorsa iğneye gerek yok zaten. Eğer yumurta büyümesine rağmen çatlamazsa, kasıklardaki ağrı devam ediyor ve bazen de bel ağrısı yapıyor. Yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyor eğer ymurtlama günleri geçmesine rağmen kasık ağrın devam ederse çatlamamış olma ihtimali var.

kizlar bi zahmet biri bana da bu catlama olayini anlatabilir mi?? nasil oluyor? yumurtladigimiz halde catlamiyor ve o zaman da hamile kalamiyor muyuz?? ben pek detay bilmiyorum :50::50::50:

slm canım yumurtanın çatlamaması polikistik over olduğunu gösteriri zaten yumurta büyüyüp çatlamıyosa kiste bile dönüşebilir .ama bunun tedavisi var canım ilaçlarla iğnelerle :16::16:

Dr deva alintidir

yumurtanın tam olarak ne zaman çatladığını kestirmek güçtür ama tahminen hangi günler çatlayabileceğini kestirebilirsin. Genelde yumurtanın çok büyüdüğü ve çatladığı dönem kasıkların her ikisinde veya birisinde ağrı olur. Sürekli bir ağrıdır bu diğer bir belirti de akıntıdaki artıştır. Bu günlerde ilişkiye girmek gebe kalma ihtimalini artırır.

Ama çatlayıp çatlamadığını anlamanın en kestirme yolu adetin bittikten sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırman o sana söyleyecektir ne zaman çatlayacağını ya da çatlama problemi varsa iğne tavsiye edecektir. Normalde kendiliğinden çatlıyorsa iğneye gerek yok zaten. Eğer yumurta büyümesine rağmen çatlamazsa, kasıklardaki ağrı devam ediyor ve bazen de bel ağrısı yapıyor. Yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyor eğer ymurtlama günleri geçmesine rağmen kasık ağrın devam ederse çatlamamış olma ihtimali var.

canım paylaşımın çok güzel çok açıklayıcı
inşallah bunlara gerek kalmadan hepimiz hamiş kalırız :21::21::21:

tatlimmmm, tabiki seni de listeye eklerizz... ama son adet tarihini degil, daha olmadigin adet tarihini hesaplayip vermen gerekiyor... ve yasini soylemen gerekiyor....:71::71::71:

heaplayamam çünkü adetim düzensiz 12 nisan son regl işte o gunden berı korunmuyorum adetim düzensiz olduğu için tarih veremiyorum yasım 24

heaplayamam çünkü adetim düzensiz 12 nisan son regl işte o gunden berı korunmuyorum adetim düzensiz olduğu için tarih veremiyorum yasım 24

bat yazabiliyoruz sadece.. mesela benimkide düzensiz ama tahimi test yapacağım tarihi söylüyorum,sende öyle yap. mesela ben 15 mayısta test yaparım diye düşündüğün bir tarih yokmu??

Selam kızlar nasılsınız?
REYYAN tebrik ederim canım.Bugün testkan testi yapacaksın ama sanırım daha yapmamışsın.Merakla bekliyorum.

haklısınnn..! hamile kalan uğramıyor daha:59: sende böyle yapma sakın :20:
Ama kızlar ben hamile kaldığım mart ayından beri fırsat bulduğum her an uğruyorum topicimize.Sizlerin de güzel haberlerini almak mutlu ediyor beni.
Kimsecikler yok şu an.Ben de kaçayım o zaman.

Selam kızlar nasılsınız?
REYYAN tebrik ederim canım.Bugün testkan testi yapacaksın ama sanırım daha yapmamışsın.Merakla bekliyorum.

Ama kızlar ben hamile kaldığım mart ayından beri fırsat bulduğum her an uğruyorum topicimize.Sizlerin de güzel haberlerini almak mutlu ediyor beni.
Kimsecikler yok şu an.Ben de kaçayım o zaman.

mavibebekcim ,gelmeyenlere söylüyoruz,üstüne alınma:34:

aaaa kızlar nerdesiniz yaa..kimsecikler yok..havalar ısındı dicem ama buralar buzzz gibi..
benim ayaklar hamilelikten beridir buz gibi zaten..
neyse bakalım..hamiş yok geliba sanırım daha..ama bir kaç gün içinde alıcaz gibi geliyor..
tatlıcadı senin durum ne oldu güzelim geçmişi pek okuyamadım ya..
bu hafta ilk doktor ziyaretine gidicez inşallah bakalım ne olucak..şuan tek dileğim kalp atşını duyabilmek..dua edin kızlar..sizleri çok seviyorum..:71::71::71:

aaaa kızlar nerdesiniz yaa..kimsecikler yok..havalar ısındı dicem ama buralar buzzz gibi..
neyse bakalım..hamiş yok geliba sanırım daha..ama bir kaç gün içinde alıcaz gibi geliyor..
bu hafta ilk doktor ziyaretine gidicez inşallah bakalım ne olucak..şuan tek dileğim kalp atşını duyabilmek..dua edin kızlar..sizleri çok seviyorum..:71::71::71:

tatlım dikkat et kendine,terliksiz gezme. hasta olursan iyileşmen çok zor olur...
bugün kimse yok. ara ara bakıyorum ama kimsecikler sabit kalmıyor. arada 1-2 post yazıp kaçıyorlar:50:
benim durumum tuhaf. sabah midem bulandı,dünde oturduğum yerde başım döndü. ateşim stabil sayılabilecek bir seğirde ilerliyor. hastalık görünmüyor yani bugün yarın... göğüs uçlarım dokununca acıyor. kasık ağrım öyle sürekli değil ama arada çok sancılı bir şekilde vuruyor. 1 dk sürüp geçiyor. yani her belirti mevcut:1::1: sanırım vucudum benle oynuyor bu ay...:24:

bebeğini görmeye ne zaman gideceksin? inşallah bıcırığın pıt pıt kalp atışlarını duyarsın.. ay ne güzel.. teyzelerinden selam söyle. bu arada yazarken hep içimden kız geçti. :97: kızınmı olacak ne?:32: şöle güzel bir prenses... :69:

tatlım iyi haberlerını beklıyoruz dualarımız senınle tatlım:16:

bende o açıdan demiştim. geçen ay + yakalamış çünkü azra testlerde. yani o koyuluktaki günleri bulması için karşılaştırabilir. :34:
canım bilmiyorum valla herbişey başıma gelebilir bu ay. hergün yeni bişey çıkartıyorum. bakarsın yarında midem bulanmaya başlar:1: ama kararlıyım geç yapacam test beklemedeyim yani... her ne kadar hergün testi elime alıp bakıp geri koysamda bekleyecem biraz daha

Tatlicadicimmm acele etme sakin... senin test tarihin icin 13 mayis mi tavsiye ediyordu fertilityfriend? bence bekle o civarlarda yaparsin...:16::16::16::16:

testim sonunda pozitif cikti kizlar cok sevindim:16:
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesimde biraz yukseldi bakalim yarin ne cikicak:26:

azracimmmmm bugunlerin senin icin cokkk onemli o zaman.. bugun ve yarın... bence cok cok calısinnn sizz simdi...:16::16::16:

Tatlicadicimmm acele etme sakin... senin test tarihin icin 13 mayis mi tavsiye ediyordu fertilityfriend? bence bekle o civarlarda yaparsin...:16::16::16::16:

azracimmmmm bugunlerin senin icin cokkk onemli o zaman.. bugun ve yarın... bence cok cok calısinnn sizz simdi...:16::16::16:

evet tatlım inş bu ay hayallerim gercek olur:16:

sen neler yaptın nasıl gecıyor tatiln doktorunla gorusebildinmı canım:61:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
sedosumm | ?? | 25 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan| :49: :nazar:
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz nazarboncug TEBRIKLER!! | 31 | 30 Nisan| :49: :nazar:
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis| :49: :nazar:
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis| :49: :nazar:
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz reyyan_TEBRIKLER!! | 28 | 6 Mayis|:49: :nazar:
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
regen | 23 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
karyaa48 | 27 | 16 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
duygu7979 | 32 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
KuPPe | ?? | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
Sevgi Kelebegi | 25 | 27 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
nihanca| ?? | 3 Haziran
neselikiz | ?? | 4 Haziran
pollyannaa | 27 | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet tatlım inş bu ay hayallerim gercek olur:16:

sen neler yaptın nasıl gecıyor tatiln doktorunla gorusebildinmı canım:61:

Canimmm, benim ates biraz dustu.. bakalim nolcak...
bu arada doktorla gorustum... ultrasonla filan bakti, normal hersey dedi... bikac hormon testi yaptirdi... onlarin sonucunu bekliyorum...

sen bugunlerini bos gecirme..bugun ve onumuzdeki 3-4 gun senin icin onemlii... ondan sonra dinlenirsiniz...:1::1::1::1::1:

Back