- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
- #2.221
bana etkiler gibi geliyor... bu ay ne bu grafiklerimizin hali azracimmm yaaa....![]()
hıc sorma tatlım basımıza dertmı aldık ne
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana etkiler gibi geliyor... bu ay ne bu grafiklerimizin hali azracimmm yaaa....![]()
hıc sorma tatlım basımıza dertmı aldık ne![]()
iyi aksamlar herkese, nasilsiniz kizlar???
tatlım bence ya adet gunu yapmalısın yada 2 gun gecınce yap allah korusun kımyasal vs olursada bilmeden atlatırsın herseyın farkında olursak tramwası cok daha agır oluyor. kendımden bılıyorum ovulasyon ıcın bı suru yontem ogrendım hepsını denıyorum bıri bırıne uymuyo can sıkıcı oluyo sonucukızlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür inanılmaz göğsüm ağrıyo.(geçen ayda böyle ağrımıştı bu ay yine olmadı galiba
((yarın erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur.geçen hafta bu zamanlar yumurtlma dönemimdi.
iyilik tatlimmm... sen nasilsin?![]()
nasil olayim.. trdeymissin. gözünaydin.. nasil oralar ben de cok özledim ya.. ama bebeksiz gitmicem![]()
tatlım artsın artsın hıc dusmesın ınsallah ama 40 derecede olmasın yataklara dusme allah korusun canımvalla oyle... seninki bir azalir bir artar... benimki hep artiyor, yakinda 40 derece atesle yatcam evde...
sen ov. testi kullanıyormuydun azracim... istersen bu ay oyle tespit etmeye calis... bence sende biraz gec ovulasyon olcak gibi...:26:
tatlicadicimmm, isledim zaten..
kizlar yaa, benim grafigim iyice garip bir hal almaya basladi... sadece 2 saat uyudugum icin veya tr'de olctugum icin de atesim yuksek cikmis olabilir mi bugun? (sonucta tr daha sicak..)
bana cok anlamli gelmiyor grafigim....
bir bakin bakalim...:44::44::44::44::44:
screamaway chart
bence senin akintin sogan kurundendi canım....
tatlım artsın artsın hıc dusmesın ınsallah ama 40 derecede olmasın yataklara dusme allah korusun canım
ovulaston testı de yaptıgım ıcın zaten karıstı onlar hep negatıf. uzayan akıntı geldıgı gun tek cızgıydı bugun 2. cızgı koyu ama 1. kadar koyu degildi. ben 16. gun yumurtluycam galiba![]()
tatlım artsın artsın hıc dusmesın ınsallah ama 40 derecede olmasın yataklara dusme allah korusun canım
ovulaston testı de yaptıgım ıcın zaten karıstı onlar hep negatıf. uzayan akıntı geldıgı gun tek cızgıydı bugun 2. cızgı koyu ama 1. kadar koyu degildi. ben 16. gun yumurtluycam galiba![]()
inşallah hep böyle devam eder canım. hava sıcaklığı farkettiriyormu bilmiyorum ama mesela gece üstün açık uyudun üşüdün o sabah ateşin düşük çıkabiliyor. belki etki eder ama senin bir önceki günde yüksekmiş... zaten yüksek olmasıda gerekiyor hastalanacağın güne kadar yüksek gidip düşedebilir(inşallah düşmez) son günler daha mühim yani. inşallah nokta atışı olmuşturrr
olabilir ama bilemiyorum. çok oldu çünkü.. 15 gün içtim tık yoktu bitimden 15 gün sonra başladı. ki intihabımda yoktu bildiğim kadarıyla.
zaten artık ne gelirse gelsin sallamayacağım. vucudum kafayı yedi
mesela akşam yemek yerken başım döndü oturduğum yerde...
hamilemiyim bilmiyorum ama bana bu ay bir garip şeyler oluyor. zira hamileysemde kesinlikle soğan mucizesi olacak![]()
geçen ay yaptığın testler duruyormu. onlarla bir karşılaştırsan iyi olur. bugün koyuymuş baksana. :26:
tatlimmm sen nerdeydin? ben hatirlamiyorum... almanya mi....
ben de cok kalamicam buralarda... ptesi donuyorum...![]()
benıde tabloya eklermısın canım bende yer alamk istiyorum ve sonrada inşallah güzel haberi veririm benım regl duzensız artık ne zaman haber veririm bilmiyorum son regl 12 nisan
geçen ay yaptığın testler duruyormu. onlarla bir karşılaştırsan iyi olur. bugün koyuymuş baksana. :26:
tamam istee...yavas yavas artiyor demek... ovulasyon testinde LHinin yavas yavas arttigini gorebiliyorsun zaten testlerde... gitgide daha koyu olacak...
sen ovulasyon testi degerlerini girmismiydin fertilityfriend'e? Eger girdiysen bence girme, kendisi testlersiz tespit etsin ovulasyonu, sonra testlerden aldıgın sonucla karsilastirirsin....![]()
basın mı donuyor? tatlicadicimmm, senin dongun de baya uzadi bu ay zaten... belki hamilesindir?
bence gun . gun karsılastırma tutmaz... cunku bazı aylar belki dongusu 27, bazi aylarda 30 suruyordur mesela....
ben genellikle karsilastirirken koyuluk karsilastiriyorum... yani gecen ay ovulasyon zamaninda cizgiyi ne kadar koyu gormusum, bu ayki testlerim o koyuluga yaklasmis mi diye...
evet canim aci vatan alamanyaolsun yaa görüyosunyaa gerci tadi damaginda kaliyo
![]()
evet tatlım duruyor ama o kadar koyu olmadı daha
gırmedım tatlım gecen ay gırdım kesıklı cızgı cektı bu yuzden. simdi akıllandım beklıycem bakalım o ceksın cızgıyı![]()