• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hoş geldin canım,ben de tek başımaydım işte az önce, ondan yazdım nerdesiniz diye???
Eee canım nasılsın neler yaptın bugün?
Ben örgü ördüm ,tv izledim,markete gittim,yemek yapıcam:-)) Çok değişik bir gündü benim için:-)))
Bu arada hani se sancılı geçti falan demiştinya ilk adetin için,benimki hafif sancılı,ilaç bile almadım ama gece yada yarına belki artar ağrılar :20:

neşelim, tatlım, ben de garip bir gün geçirdim, facebookuma da giremiyorum, cityville oyanayamıyorum, sıkıldım kısacası, burda da kızlar çok sessiz, şimdi de çeviri geldi, onu halletmem gerek saat 23e kadar.

benim düşükten sonraki 3 adetimin 3ü de sancılı geçti, hatta şimdi ovulasyondayım, yine sancılarım var, adet olucakmışım gibi. herkeste farklı oluyordur demekki.:68::6::94:

Merhaba kızlar,bugün adet oldum sonunda,açıkcası sevindim,bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilcem??Merak ediyorum hem de çok :18: :18:

Tatlim gozun aydin diyorum sonunda yolun acildi :66:

İNŞALLAH KIZLAR İNŞALLAH ÇOK SAĞOLUN İNŞALLAH YÜZÜNÜZÜ KARA ÇIKARTMAM.........GEÇEN AYDA TESTELER POZİTİF ÇIKMIŞTI AMA KANDA ÇIKMADI 13 GÜN SONRADA KIRMIZILAR GELDİ........GERÇİ BU AY TESTİ DEĞİŞTİRDİM İNŞALLAH BUNDA HATA ÇIKMAZ............ÇOK SAĞOLUN HEPİNİZ DESTEĞİNİZ İÇİN VE MUTLULUĞUMU PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN...........ALLHIM HEPİMİZE KUCAĞIMIZA BEBİŞLERİMMİZİ :emir_bebek::emir_bebek: ALMAYI NASİP ETSİN...........:32::32:

Oleyyyyyyyyyyyyyyy :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: topigimizin bi bebişi daha geliyo allahin izniyle inşallah. Hayırlı olsun reyyancim darisi bizlerin basina inş. aminnn:64::64::64::64::64::64:

neşelim, tatlım, ben de garip bir gün geçirdim, facebookuma da giremiyorum, cityville oyanayamıyorum, sıkıldım kısacası, burda da kızlar çok sessiz, şimdi de çeviri geldi, onu halletmem gerek saat 23e kadar.

benim düşükten sonraki 3 adetimin 3ü de sancılı geçti, hatta şimdi ovulasyondayım, yine sancılarım var, adet olucakmışım gibi. herkeste farklı oluyordur demekki.:68::6::94:

Canım bugün çok sıkıcı ya,burda da kimse yok,canım ne çevirisi ingilizce mi???

Canimcim bede ovulasyondayim ama karisigim biraz. Sen belki cozersin:26: Şimdi ateşimi olcuyorum ve ovulasyon testlerim var onlarida kullaniyorum oncelikle bunlari soyliyim.
3 gün once bariz bi yumurta aki şeklinde 10 cm kadar uzayan akintim vardi test o zaman negatifti ateşimde duşuktu. şu an uzayan akintim yok boyle cok akişkan beyaz renk ama cok acik beyaz renkte oldu akintim. ve testim obur gunlere nazaran daha koyu ama ikisi ayni koyulukta değil. Bugun belim ve sol yumurtaligim aciyo hissediyorum bariz. 3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com sence yumurtlama oldumu olucakmi yoksa buyuyup catlamadan kalcakmi:24:

kizlar bi zahmet biri bana da bu catlama olayini anlatabilir mi?? nasil oluyor? yumurtladigimiz halde catlamiyor ve o zaman da hamile kalamiyor muyuz?? ben pek detay bilmiyorum :50::50::50:

kizlar bi zahmet biri bana da bu catlama olayini anlatabilir mi?? nasil oluyor? yumurtladigimiz halde catlamiyor ve o zaman da hamile kalamiyor muyuz?? ben pek detay bilmiyorum :50::50::50:
evet canim bazen yumurtan oldugu halde cesitli sebeplerden yumurta catlayamadan adetle atiliyo yada kalip kiste donusuyo:50:

evet canim bazen yumurtan oldugu halde cesitli sebeplerden yumurta catlayamadan adetle atiliyo yada kalip kiste donusuyo:50:

yani catlama yumurtlamadan sonra gerceklesen bi olay, ben ikisini ayni diye düsünüodum yazilari okurken.. sagol canim tesekkür ederim hergün yeni seyler ögreniyoruz iste.. bende de kist vardi kücüklügümden beri ama az diye dr ilac felan vermedi burdada kontrole gittigimde drlar yine bisey demedi..heralde göze batan bisey olsaydi söylerlerdi..neyse 25.kontrole gitcem..
HER SEY BEBIS ICIN :1::1::1:

yani catlama yumurtlamadan sonra gerceklesen bi olay, ben ikisini ayni diye düsünüodum yazilari okurken.. sagol canim tesekkür ederim hergün yeni seyler ögreniyoruz iste.. bende de kist vardi kücüklügümden beri ama az diye dr ilac felan vermedi burdada kontrole gittigimde drlar yine bisey demedi..heralde göze batan bisey olsaydi söylerlerdi..neyse 25.kontrole gitcem..
HER SEY BEBIS ICIN :1::1::1:

Tatlim simdi seni yanlis yonlendirmek istemem ama yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan cikar esprisine dondu simdi bende bu durum:1:. Ama şuna eminim doktor bakiyor yumurtan var diyor birdaha gidiliyor yumurta ya cok buyuyo catlamiyo yada kucuk kaliyo catlamiyo gayrisini bilemiyorum işte :44:

Canimcim bede ovulasyondayim ama karisigim biraz. Sen belki cozersin:26: Şimdi ateşimi olcuyorum ve ovulasyon testlerim var onlarida kullaniyorum oncelikle bunlari soyliyim.
3 gün once bariz bi yumurta aki şeklinde 10 cm kadar uzayan akintim vardi test o zaman negatifti ateşimde duşuktu. şu an uzayan akintim yok boyle cok akişkan beyaz renk ama cok acik beyaz renkte oldu akintim. ve testim obur gunlere nazaran daha koyu ama ikisi ayni koyulukta değil. Bugun belim ve sol yumurtaligim aciyo hissediyorum bariz. 3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com sence yumurtlama oldumu olucakmi yoksa buyuyup catlamadan kalcakmi:24:

tatlım, bence yumurta akı kıvamında akıntın olduğu gün yumurtlamışsın, ondan 1 gün önceki geceyi boş geçirmemişsindir umarım :34::34::34:
o ovulasyon testinin doğru çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorsan, yumurta akı kıvamındaki akıntın olduğu günü bir yere yaz, üzerine 14 gel, ayın kaçı oluyorsa, BATın o gün olmalı, yok, eğer testin pozitif gösterdiği günden 14 gün sonra adet olursan demekki test doğru. Umarım hiç adet olmazsın, hamiş kalırsın tatlım, ve umarım akıntılı günleri de kaçırmamışsındır, bugünleri de kaçırma, aktiviteye devammmm!

canım bence yumutlama olmamış daha.. akıntı bazen soğuk yiyincede olabiliyormuş.. testin pozitif olması içinde iikisinin aynı renk olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. sen devam et test yapmaya ve çalışmaya. belkide geç yumurtlayacaksın...

bu ay ne karışık senin ölçümlerin ya:44: hiçbişey diyemiyorum :26: bir önceki aynı çok rahat yorumlarım ama bu ay tuhaf ilerliyorsun. o yüzden yapabiliyorsan gün aşırı yapmaya devam et sen çalışmaları.

W işareti ne?? sulu olan akıntımı??

tatlım, bence yumurta akı kıvamında akıntın olduğu gün yumurtlamışsın, ondan 1 gün önceki geceyi boş geçirmemişsindir umarım :34::34::34:
o ovulasyon testinin doğru çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorsan, yumurta akı kıvamındaki akıntın olduğu günü bir yere yaz, üzerine 14 gel, ayın kaçı oluyorsa, BATın o gün olmalı, yok, eğer testin pozitif gösterdiği günden 14 gün sonra adet olursan demekki test doğru. Umarım hiç adet olmazsın, hamiş kalırsın tatlım, ve umarım akıntılı günleri de kaçırmamışsındır, bugünleri de kaçırma, aktiviteye devammmm!

canım bişey soracam. şimdi azraya yumurtladın dedinde,neye dayanarak sadece akıntıya dayaranarakmı dedin?? ateşi hiç yumurtlamış gibi değilki,yada benmi yanılıyorum yükselişe geçmesi gerekmiyormu???:44:

Tatlim simdi seni yanlis yonlendirmek istemem ama yumurtami tavuktan tavukmu yumurtadan cikar esprisine dondu simdi bende bu durum:1:. Ama şuna eminim doktor bakiyor yumurtan var diyor birdaha gidiliyor yumurta ya cok buyuyo catlamiyo yada kucuk kaliyo catlamiyo gayrisini bilemiyorum işte :44:

Allah seni ne diyim emi :60::60::60: tavuk yumurta iliskisim nerden geldi aklina.. yaaa insan bunlari duydukca daha cok korkuyo.. yok kist vardi yok bu ay yumurtalamadim yok yumurtladim daaaa catlamadi yana yatti camura batti :53::53::53: bu nee yaaa??? pitir pitir hamile kalanlar peki noluyo.. arkadasimin 7 aylik oldu hamileligi.. tabi gözü hep bebek esyalarinda normal olarak ayyy ben sogudum resmen.. saldim cayira mevlam kayira :63::63::63: dra gitcem zaten bu ayin sonunda.. bisey varsa da cözümüne bakariz.. gerci yok bildigim kadariyla cünkü bi düsük yaptim.. ondan da bisey anlamadim.. kanama basladi adetim erken geldi sandim.. azaldi ama bitmedi stresten galiba dedim.. benim koca da iyyyyy cok sorumsuzdu o zamanlar.. ne dra götürdü ne bisey.. ben de tek kelime almanca bilmiyorum..artik en son gittiktee düsükmüs onu ögrendik...

canim ben yumurtaakini buldugum günü bos gecirmedim ama bisey sorabilir miyim?? hani bu berrak renkli degil mi?? uzayan ama yine de beyaz renkli olan degil...

canim ben yumurtaakini buldugum günü bos gecirmedim ama bisey sorabilir miyim?? hani bu berrak renkli degil mi?? uzayan ama yine de beyaz renkli olan degil...

ayy valla aynı senin düşüncelerindeyim bende. hangisi ne zaman,ne için geliyor ?? kafayı yemek üzereyim desem yeridir.:35:

benim ki 24mm dide ondan sordum..:1::1::1::1:

hımmm.. doktor ne dedi boyutu için? biraz fazlamı büyümüş ne?? ne yaptın büyütmek için birşey kullandın mı??

Back