***** 2011 Mart Hamileleri *****

ayyy bende herkesı kendım gıbı calısmıyo sanıyorum galıbadıyorum kı heralde ev işlerıyle ugrasıyo ondan gec cevap verıyo bu kız

Evet bencede topik çok güzel oldu. Bir ara epey bir durmuştu. Arzum seninde inşallah iyi haberlerini alırız yakında

kızlar çin takvimine baktınızmı o takvıme gore benım bebek erkek oluyo du bakalım tutcakmı 8 ay sonra gorcez hihöyytt:90:

evet eli ayağı düz olsunda herşeyın bası saglıkk:121::94:

inşallah canım ..meslegın ne canım?

Muhasebe canım...

napalım zenginin malı bizim kafamızı yoruyor..

evet canım Allah ım sana da en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah

Evet bencede topik çok güzel oldu. Bir ara epey bir durmuştu. Arzum seninde inşallah iyi haberlerini alırız yakında

Amin kızlar inş zaten bu aralar olmasada üzülmem çünkü sağlıklı olması daha önemli o yüzden vucudun biraz toparlanması lazım... Bende oluruna bıraktım gitti

kızlar çin takvimine baktınızmı o takvıme gore benım bebek erkek oluyo du bakalım tutcakmı 8 ay sonra gorcez hihöyytt:90:

Kızlar rus takvimine de bakın çin takvimine de...

Bende ikisi de kız çıkmıştı ve doğru gerçekten de kız dı....

rus takvimi

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html

çin takvimine göre önce çin yaşınızı hesaplamanız lazım... sonra cinsiyeti....

Çin Takvimine Göre Yaş Hesaplama | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

hadi bakın bakalım ne çıkıcak

olsun canım nolcak ..neyse o diilde ben bu rus takvımınden bısı anlamadım nası yapcazkiii

Rus takvimini anlamadım ben ya Çin takvimine göre erkek diyor ama nedense ben hep kız gibi hissediyorum rüyamda da kız görmüştüm

ben cozdum canım anne yazan yere senın dogum tarıhını babaya da kocanın dogum taarıhını yazıosun..anlayısı tarıhı dıye bı yer orayada son adet tarıhını yazıosun. sonra pe dıye bı buton ona tıklıyosun eger a ıle baslarsa kız m ıle baslarsa erkek:::)benmkı m ıle basladı tahmın ettgm gıbı erkek olcak sanırım cın takvımındede erkek cıktı hayırlısı

kızlar rus takvime göre pembe yere kendi doğum tarihini

mavi yere eşinizin doğum tarhini

bi altına da son adet tarihini yazıyorsunuz.

p ile başlayan yere tıklıyorsunuz...

девочка kız... ( bu arada ben bu ay hamile kalsam kız olacakmış....)

diğeri de erkek.... ( manynk )

Canım aynen öle.......

ayy sımdı daha cok merak ettım iyimi acaba bebişimin pipisi ne olcak

Son düzenleme:
Rus takviminide yaptım erkek çıktı kısmet bakalım
önce eşinin doğum tarihini , sonra kendi doğum tarihini yazıyorsun. Sonra son adet tarihini altta sol kutuya basıyorsun. M çıkarsa erkek öbürüde kız oluyormuş

kızlar ben kacar kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın gorusmek uzere canlar:112:

çin takvimi erkek, rus takvimi kız, dr %51 kız diyo, hurafeler erkek diyo bakalım hayırlısı olsun bi kaç hafta sonra kesinleşir inş. ama en önemlisi hayırlı,sağlıklı bir evlat olması cinsiyeti önemli değil bizimkisi merak işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…