Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar merhaba, benim ilk gebeliğim.

Sat:9 Mart

Bdt: 14 Aralık

Ben iki kere ultrasonda muayene oldum. İlki için geçen hafta gittim. Her şey yolunda gibiydi. Testlerim temiz çıktı. Lekelenmem olduğu için doktor progestan başlamam gerektiğini söyledi. Günde üç kere kullanıyordum. Hafta sonu hem ağrım oldu hem lekelenmelerimin yoğunluğu arttı.

Lekeler açık kahve şeklinde geliyordu. Bu yüzden dün riske atmamak için kontrole gittim.

Doktor yine yolunda dedi. kese 5+4 kalp atışı başlamış dedi. 10 gün sonra gelirseniz duyarız dedi.

Lekelenme ve ağrılar için progestan devam dedi ama dün akşam lekelenmem açık pembe hatta pembe gibi oldu. Baya da yoğundu.

Yine az önce aynı dün gibi pembe leke geldi. Bunun anlamı nedir endişelenmeli miyim acaba? Leke gelirken ağrım da oldu ama doktor ağrılar için çok normal demişti. Moralim çok bozuk çok gerildim.
Kanamalar gerçekten çok can sıkıcı oluyor haklısın ama o kadar çok kadın var ki gebeliginde kanama yaşayıp bebeği sağlıklı olan. Kanamaların sebebi her zaman düşük değildir. O yüzden bence bebeğinin sağlık haberini almanın tadını çıkarmalısın ♥️

Gercekten öyle olması gerekiyor canım. Ben düşük yaptığımda da ne kanamam ne ağrım oldu ultrasonda öğrenmiştik. O yüzden herşey olacağına varıyor. Hamilelik çok keyifli tadını çıkarmak lazım 🥰🥰
Aynen öyle Rabbim kavuştursun inşAllah☺️
Beni de ekler misiniz, sat 23.03.2025 21.04.2025 de beta 107 çıktı. İlk gebeliğim olacak inşallah ama bilmediğim için soruyorum, doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim sizce Hoppa
Canim benimde aynı çıkmıştı değerim 15gün önce ama hala kese görünmedi dayanırım dersen bekle gidersen 2 günde bir kan yaptırırlar bikaçgün sonra da 10 gün sonra gel derler☺️ ama herkes aynı değil belki senin hızlı büyür erken de görünebilir ama beklemekte fayda var. Leke olmayınca tabi

Kızlar merhaba, benim ilk gebeliğim.

Sat:9 Mart

Bdt: 14 Aralık

Ben iki kere ultrasonda muayene oldum. İlki için geçen hafta gittim. Her şey yolunda gibiydi. Testlerim temiz çıktı. Lekelenmem olduğu için doktor progestan başlamam gerektiğini söyledi. Günde üç kere kullanıyordum. Hafta sonu hem ağrım oldu hem lekelenmelerimin yoğunluğu arttı.

Lekeler açık kahve şeklinde geliyordu. Bu yüzden dün riske atmamak için kontrole gittim.

Doktor yine yolunda dedi. kese 5+4 kalp atışı başlamış dedi. 10 gün sonra gelirseniz duyarız dedi.

Lekelenme ve ağrılar için progestan devam dedi ama dün akşam lekelenmem açık pembe hatta pembe gibi oldu. Baya da yoğundu.

Yine az önce aynı dün gibi pembe leke geldi. Bunun anlamı nedir endişelenmeli miyim acaba? Leke gelirken ağrım da oldu ama doktor ağrılar için çok normal demişti. Moralim çok bozuk çok gerildim.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım kanamam var dünden beri bugün de ağrım var ağrı olması beni korkutuyo normal mi bilmiyorum. İğne oldum bende 3 kere ilaç alıyorum günde. İnşallah ikimiz içinde herşey yolundadır

Aynen öyle Rabbim kavuştursun inşAllah☺️

Canim benimde aynı çıkmıştı değerim 15gün önce ama hala kese görünmedi dayanırım dersen bekle gidersen 2 günde bir kan yaptırırlar bikaçgün sonra da 10 gün sonra gel derler☺️ ama herkes aynı değil belki senin hızlı büyür erken de görünebilir ama beklemekte fayda var. Leke olmayınca tabi
Yaaa aynı çıkmış demek. Dayanıcaz mecbur napalım bekleyelim inşallah hayırlısıyla görürüz keseyi de kalp atışlarını da 🤗 sizin de en kısa zaman da kese görünür umarım 🙏

Kizlar birsey soracağım belki geçirmiş olan vardır. Idrar kültürü yapildi dün test sonucunda Streptococcus agalactiae üredi yazıyor acaba ne anlama gelir basina gelen ve doktoru yorumlamis olan var mi aramızda. Arastirdim biraz ama bazi kaynaklar hamilelerde görünür diyor bazilari baska seyler diyor. Progestan fitil kullaniyorum ya fitilin de haliyle parcaciklari olmustu test kabında onunda etkisi var midir acaba..

Yaaa olsun öyle demeyin yine de şimdi kaç haftalık sizinki? Kanama için doktora gittiniz mi önceden önlenebildiğini okumuştm
Kaç haftalık olduğu belli değil sat 1mart ama kese tam anlamıyla görünmediği için haftası hesaplanamadı. İğne ilaç verdi 10 gün sonra kontrol verdi

Bende aynı şeyleri yaşıyorum canım kanamam var dünden beri bugün de ağrım var ağrı olması beni korkutuyo normal mi bilmiyorum. İğne oldum bende 3 kere ilaç alıyorum günde. İnşallah ikimiz içinde herşey yolundadır
Şimdi gördüm yazdığınızı kusura bakmayın okumamışm. Korkutmasın hiç bişey inşallah sağlıkla büyür. Böyle durum yaşayıp sağlıkla doğan çok bebek var emin olun, içinizi rahat tutun 🤲🏻

Şimdi gördüm yazdığınızı kusura bakmayın okumamışm. Korkutmasın hiç bişey inşallah sağlıkla büyür. Böyle durum yaşayıp sağlıkla doğan çok bebek var emin olun, içinizi rahat tutun 🤲🏻
Evet çok okudum bende ama istisnalar onlar istisna olmak da biraz zor🥹 ama hayırlısı diyorum bi evladım var kardeşi olsun çok istiyorum artık hayırlısı ne ise o olsun ☺️

Vajinal baktiracaksan zaten görünür canim. Karından görünmez. Ama zayifsan gobusun yoksa belki ordan da gorunurmus oyle diyorlar. Hadi bakalim ne olacak bir görün bakalim🙏
Vajinal da baktırabilirim canım yeter ki göreyim. Doktorum bir zararı yok dedi bende olduğunu düşünmüyorum. Göbeğim yok kuzum umarım görürüz 🙏🥹 sen tekrar beta verdin mi lekelenmen, ağrın sızın var mı

Amin canım benim 🥹 umudumu kaybetmiştim tam ama 3 günde 1 den 84e çıkmış beta çok şükür 😊 senin en son kaç çıktı ? Doktora gittin mi 🥰
Benimde 7den 70e çıkmıştı kuzumm 🥹 dün 1108 çıktı perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görebiliriz 🥰🥹 senin sat neydi kuzucumm

Back
X