- 18 Temmuz 2022
- 4.075
- 6.829
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #1.841
Kanamalar gerçekten çok can sıkıcı oluyor haklısın ama o kadar çok kadın var ki gebeliginde kanama yaşayıp bebeği sağlıklı olan. Kanamaların sebebi her zaman düşük değildir. O yüzden bence bebeğinin sağlık haberini almanın tadını çıkarmalısınKızlar merhaba, benim ilk gebeliğim.
Sat:9 Mart
Bdt: 14 Aralık
Ben iki kere ultrasonda muayene oldum. İlki için geçen hafta gittim. Her şey yolunda gibiydi. Testlerim temiz çıktı. Lekelenmem olduğu için doktor progestan başlamam gerektiğini söyledi. Günde üç kere kullanıyordum. Hafta sonu hem ağrım oldu hem lekelenmelerimin yoğunluğu arttı.
Lekeler açık kahve şeklinde geliyordu. Bu yüzden dün riske atmamak için kontrole gittim.
Doktor yine yolunda dedi. kese 5+4 kalp atışı başlamış dedi. 10 gün sonra gelirseniz duyarız dedi.
Lekelenme ve ağrılar için progestan devam dedi ama dün akşam lekelenmem açık pembe hatta pembe gibi oldu. Baya da yoğundu.
Yine az önce aynı dün gibi pembe leke geldi. Bunun anlamı nedir endişelenmeli miyim acaba? Leke gelirken ağrım da oldu ama doktor ağrılar için çok normal demişti. Moralim çok bozuk çok gerildim.