ilk haftalarda normal aşırı derecede olursa dayanamayacak gibi buz torbası yap canım havluya yada bir beze sar ve ensene tut 5 dk falan sonra 15 dk ara ver bir daha 5 dk kadar koy 4 kere tekrarla geçecektir umarım
hazel hosgeldın senınle son adet tarıhımız aynı sanırım demı yanlıs hatırlamıyosam 27 marttı benım naptın nası gıdıyo baska bı topıkte okumustumda lısteden senı
kızlar basım catlıcak gıbı agrıyo yaa sızde de oluyomuu
allah kolaylık versin canım benim bu güne kadar aşırı bir şeyim olmadıinşallah bundan sonra da olmaz inşallah seninkide geçer hemen. çalışıyormusun sen
yok canım calısmıyorum sen..umarım gecer ya
kızlar bu arada kaç doğumlusunuz ve kaç yıllık evlisiniz he birde ilk çocukmu?
ben 1982 doğumluyum. 4,5 yıllık evliyimgeçen sene bir dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü kapadılar. Sol tüpüm açıktı onun önünde de çikolata kisti vardı
doktor tüp bebek dedi. Neyaparsan yap tüp bebek dedi allaha olan inancımı hiç yitirmedim. Hep dua ettim doktor bunu dedikten sonra3,ayımda ameliyattan tam bir sene sonra hamile kaldım. Allah herkesin gönlüne göre versin ne isterseniz isteyin hayırlısını isteyin
sekerrck,_arzum_,IRMAK09,hazel82,b_dilek,Selemi,
maaşallah topiğmizee gelsın hamısler
arzumm nerdesın uyuyonmu daha:89::82:
kızlar bu arada kaç doğumlusunuz ve kaç yıllık evlisiniz he birde ilk çocukmu?
ben 1982 doğumluyum. 4,5 yıllık evliyimgeçen sene bir dış gebelik ameliyatı geçirdim sağ tüpümü kapadılar. Sol tüpüm açıktı onun önünde de çikolata kisti vardı
doktor tüp bebek dedi. Neyaparsan yap tüp bebek dedi allaha olan inancımı hiç yitirmedim. Hep dua ettim doktor bunu dedikten sonra3,ayımda ameliyattan tam bir sene sonra hamile kaldım. Allah herkesin gönlüne göre versin ne isterseniz isteyin hayırlısını isteyin
sekerrck,_arzum_,IRMAK09,hazel82,b_dilek,Selemi,
maaşallah topiğmizee gelsın hamısler
CANIM YETİŞTİM VALLA BEN ÇALIŞIYORUM İŞTEYİM ŞU AN...
ALLAH MUHABBETİNİZİ ALTTIRSIN HAMINLAR.... Ne güzel kalabalığı z.)))
Canım ben 2,5 senelik evliyim ( Bkz çizelge) Bende senin gibi bi hamilelik yaşadım... 4 aylıkken alındı kuzum bakalım kısmet ben ne zaman hamile kalıcam... O zaman ikinci denememizde olmuştu.... Alınma işleminden sonra 1 ay korundum ama toparlanma süreci galiba uzun sürüyor.
İnş Temmuza kadar hamiş olurum
Hepimize maşallah
Ya sayfamız çok güzel oldu böyle herkes geliyor sohbet muhabbet oldu
Bu arada bende 84 lüyüm bende kasımda hamile kalmıştım...
b_dilek benzer yanlarımız var ne güzel :)))
ben çalışıyorum yorulmuyorum öyle rahatım ama yinede insanlar beni strese sokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?