Selam kızlar.
Bestem çok haklısın ne zamandır girmiyordum ben de.Yine İzmirdeyim. Burada pek internete girmiyorum.
Biz de tatilimizi yaptık bu arada.5 gün kuşadasına gittik.Güzel bir tatildi.annemler abimler hep beraberdik kalabalık ve güzel bir tatil oldu.Zaten yalnız bebekle iyi olmazdı diye düşünüyorum.Abiminde öyküden 27 gün büyük bir kızı var.O yüzden daha da iyi oluyor.Öykü denizi de havuzu da çok sevdi.Allaha şükür bir sorun falan da olmadı.
Sonunda kızımın dişleri de çıktı.20 gün kadar önce alttan bir tane geçen hafta da üstten bir tane çıktı.Yani şimdilik 2 dişimiz var ama ağzımızın suyu hiç durmuyor yenileri gelecek belli ki.
Bir ara yeme içme konusunu konuşmuşsunuz.Öykünün günlük beslenmesi de genellikle şöyle:
Sabah: 1 yumurta sarısı, labne peyniri biraz anne sütü ceviz ve pekmezi bazen karıştırarak veriyorum bazen de yumurta sarısı peynir domatesi ekmekle ayrı ayrı yediriyorum ki Öykü böyle daha çok seviyor.
2 saat kadar sonra emziriyorum.
Öğlen: Meyve püresi
1-2 saat sonra yine emziriyorum.
Akşam:Çorba ya da sebze püresi.Bazen de bizim yediğimiz yemek baharatsız ve salçasızsa ondan da yediriyorum ve Öykü bunları kendi için yapılan yemeklerden daha çok seviyor.
Gece yatmadan:Yoğurt ve son olarak emzirerek uyutuyorum.
Bazen değişse de genellikle öğünlerimiz böyle.
Şimdilik bizden bu kadar.Görüşmek üzere...