aldınız mı canım sonuçları ultrasonda normal çıkınca genelde kan sonucu da normal çıkıyor.
Malesef bende ultaronda 3 mm çıktığı için kan testi yapmadı dr. çünkü kan testi de fazla çıkıcak dedi...
O yüzden kan sonucu ile ilgili pek bilgim yok...
Evet canım yaaa katılım çok az....
Ilk gelenler unuttular galiba gelmeyi listede çok kişi var ama 3-4 kişi sürekli geliyor.
arzum moralini bozma peki bu aşamadan sonra ne yapacaksın doktor ne söyledi??
Benim kan tahlillerinin sonuçlarını eşim gösterdi dün ben işten çıkp gidemedim ama değerler gayet normal demiş ek olarak magnezyum vermiş onu kullanacam bundan sonra
hayırlısı olsun ne zaman belli olur bizim bebeklerin cinsiyeti bu arada ikili testi ne zaman yaptıracaksın ?
Amin canım..Ben 18-19u gibi gideceğim doktora o zaman zaten 12 haftalık oluyor ve ikili test yaptırırız sanırım..Ama cinsiyet o zaman belli olmaz daha diye düşünüyorum bence bir kaç hafta daha beklemek gerekir ama hayırlısı bakalım :)
Senin ne zaman dr muayenen..?
bana doktor 18-23 arası ikili test yaptır sonra kontrole gel dedi ama doktorumu değiştiryorum ayın 14 ünde başka doktora muayneye gidicem bakalım o ne diyecek. ona göre hareket edicem artık
arzum çok özel olabilir ama senin bebeğin ne den ölmüştü.canını sıktıysam şimdiden özür dilerim
yok beni dışarı yönlendirdi ultrason dışarda olcakmış 220 tl diyorlar gönderdiği yer, kan tahlilini aynı gün hastaneye gidip vericekmişimoda 70 tl falan birde muayne parası 70+20 90 bayağı kazıklıyor yani.. normalde doktorlar ultrasonu kendi bakıp kana yönlendiriyormuş hemen.saçma bi doktor zaten. değiştiriyorum onun için. 14ünde başka doktora gidicem
yok beni dışarı yönlendirdi ultrason dışarda olcakmış 220 tl diyorlar gönderdiği yer, kan tahlilini aynı gün hastaneye gidip vericekmişimoda 70 tl falan birde muayne parası 70+20 90 bayağı kazıklıyor yani.. Normalde doktorlar ultrasonu kendi bakıp kana yönlendiriyormuş hemen.saçma bi doktor zaten. Değiştiriyorum onun için. 14ünde başka doktora gidicem
kizlar merhaba yine ben sohbetlere katilamiyorum ama yazilanlari okuyorum size bir sorum var. doktorada sormaya unutuyorum. ben bazen laptopla ugrasirken laptopu kucagima aliyorum. acaba bunun bi zarari var midir bazen unutuyorum napiyim ? :26:
yok beni dışarı yönlendirdi ultrason dışarda olcakmış 220 tl diyorlar gönderdiği yer, kan tahlilini aynı gün hastaneye gidip vericekmişimoda 70 tl falan birde muayne parası 70+20 90 bayağı kazıklıyor yani.. normalde doktorlar ultrasonu kendi bakıp kana yönlendiriyormuş hemen.saçma bi doktor zaten. değiştiriyorum onun için. 14ünde başka doktora gidicem
tamam tahlilleri anladım da, ultrason derken neyi kast ettin canım zaten her dr a gişimizde ultrasonda bebişe bakmıyor mu? ben şimdiye kadar hep iki haftada bir dra gittim.sadece tahlil ve muayane parası veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?