Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
kaçıncı haftadasın canım?🌸
7. Hafta Sata göre
galiba yavaşdan bulantıların başladığı haftalar hatta 8.hafta daha yoğun bulantı diye biliyorum😣 benimde yeni başlıyor bulantılarım yemek görmek istemiyorum sırf acım diye yiyorum
Aynıyım canım ya. Sen bebeği ve kalp atışını gördün mü? Kese yolk gördük ama embriyoyu göremedik geç döllenmedir inş.

7. Hafta Sata göre

Aynıyım canım ya. Sen bebeği ve kalp atışını gördün mü? Kese yolk gördük ama embriyoyu göremedik geç döllenmedir inş.
ben bebeğimin kalp atışını daha duymadım ama keseyi ve bi nokta kadar küçük bişey gördüm birdaki randevumuzda görürürüz bebişleri merak etme benimkide gec döllenme olabilirmiş☺️🌸

Hanımlar 12 mart son adet tarihim. Döngüm 28 di genelde ama son ay 31 günü filan buldu o yüzden bat için net bir tarih beklemiyordum. Bu ay planlı olmasa da şüpheli durumlar olduğu için 9-11 sanırım 13 nisanlarda da idrar testi yaptım negatif çıkınca tamam bi şey yok diyip adeti beklemeye başladım. Ama gelmeyince dün yani 21inde idrar testi alıp yaptım üç farklı markayla direkt çıktı ikisi baya koyu çıktı hatta. Sabah kan testi verdim 558 çıkmış beta. Şimdi size sorum geç döllenme olabilir mi yoksa kimyasal vs durumları olabilir mi betayı 11-12 günlük gecikmeye göre daha yüksek bekliyordum kafam karıştı

beni de ekler misin canım regl günümde beta 84 çıktı çok şükür. sat 19 mart bebeğimin tahmini doğum tarihi 24.12.2025 annabelica annabelica
Yaş ve kaçıncı çocuk yazar mısın canım 🥰 varsa cinsiyet tahminini de yazayım
Beni de ekler misiniz, sat 23.03.2025 21.04.2025 de beta 107 çıktı. İlk gebeliğim olacak inşallah ama bilmediğim için soruyorum, doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim sizce Hoppa
Canım sen de yaş, kaçıncı çocuk, beklenen doğum tarihi ve varsa cinsiyet tahminini yazabilir misin🥰
Merhaba kızlar Bugün ilk muayeneme gittim çok şükür kalp atışını duyduk😊
Kaç+kaç canım ekleyeyim listeye ♥️♥️

Hanımlar 12 mart son adet tarihim. Döngüm 28 di genelde ama son ay 31 günü filan buldu o yüzden bat için net bir tarih beklemiyordum. Bu ay planlı olmasa da şüpheli durumlar olduğu için 9-11 sanırım 13 nisanlarda da idrar testi yaptım negatif çıkınca tamam bi şey yok diyip adeti beklemeye başladım. Ama gelmeyince dün yani 21inde idrar testi alıp yaptım üç farklı markayla direkt çıktı ikisi baya koyu çıktı hatta. Sabah kan testi verdim 558 çıkmış beta. Şimdi size sorum geç döllenme olabilir mi yoksa kimyasal vs durumları olabilir mi betayı 11-12 günlük gecikmeye göre daha yüksek bekliyordum kafam karıştı
2 gün sonra kan verip yükselme görünce emin olabiliriz canım. Ama umalım ki geç döllenme olsun 🙏🏼♥️♥️

Idrara sıkışık öyle mi o zaman ben de öyle yaparım teşekkür ederim Cevap verdiğin için canım benim gördün ya ona da şükür Vallahi ben görmedim diye çok üzülüyorum
Benim de ilk gebeliğimde idrara sıkışık şekilde bakmıştı. Endişelenmeyin bence, görünecektir elbette. Bir kaç gün sonra yine gidin.

Ya ben bu beta matematiğini anlayamadım zaten. Bi arkadaşım bi gün gecikmeyle 6000ken normaldi, diğer biri 1 gün gecikmeyle 100 200 gibi bişeydi hepsi sağlıklı doğum yaptılar.

Ya ben bu beta matematiğini anlayamadım zaten. Bi arkadaşım bi gün gecikmeyle 6000ken normaldi, diğer biri 1 gün gecikmeyle 100 200 gibi bişeydi hepsi sağlıklı doğum yaptılar.
Tamamen bünyeyle alakalı ben de ilk gebeliğimde adet gününde 95le öğrenmiştim sağlıklı şekilde ilerledi ama dediğiniz gibi kimisi adet gününde o değerleri görüyor ben de anlamıyorum belki biraz ileriden gidiyordur haftaları

Ekliycem canım seni ♥️ TSH benim de 3,16 çıktı. Normalde de hipotiroidim var yani tiroit yetmezliği. Bu sebeple ilaç kullanıyordum. Gebelikte doz artirimi yapıyoruz. İlk trimester TSH 2,5 altı olması gerekiyor. Normal insanlarda 4,5 altı olması yeterli. O yüzden ilacını mutlaka kullanmalisin. Çok korkulacak birşey değil hemen düşüyor ilaci düzenli kullanınca ♥️
Benimde 2 hafta önce sağlık ocağında 3,08 çıkan tsh değerim bugün araştırma hastanesinde 1,45 çıktı kesinlikle laboratuvar arası çok fark var

Kızlar merhaba, benim ilk gebeliğim.

Sat:9 Mart

Bdt: 14 Aralık

Ben iki kere ultrasonda muayene oldum. İlki için geçen hafta gittim. Her şey yolunda gibiydi. Testlerim temiz çıktı. Lekelenmem olduğu için doktor progestan başlamam gerektiğini söyledi. Günde üç kere kullanıyordum. Hafta sonu hem ağrım oldu hem lekelenmelerimin yoğunluğu arttı.

Lekeler açık kahve şeklinde geliyordu. Bu yüzden dün riske atmamak için kontrole gittim.

Doktor yine yolunda dedi. kese 5+4 kalp atışı başlamış dedi. 10 gün sonra gelirseniz duyarız dedi.

Lekelenme ve ağrılar için progestan devam dedi ama dün akşam lekelenmem açık pembe hatta pembe gibi oldu. Baya da yoğundu.

Yine az önce aynı dün gibi pembe leke geldi. Bunun anlamı nedir endişelenmeli miyim acaba? Leke gelirken ağrım da oldu ama doktor ağrılar için çok normal demişti. Moralim çok bozuk çok gerildim.

Kesinlikle tatlı şeyler den tiksindim o tatlı kelimesi bile ösf ediyor beni bence bugünn kan şekerim düştü elim ayagımda titriyor Du gözümün önü kararıyordu ve başımın arkası fenaydı acaba tansiyon mu diyede düşündüm bilmiyorum

İlk bebeğim erkek ve ben öyle bi bulantı kusma yaşadım ki... Hatırlamak dahi istemiyorum 😶
Benim iki oğlum var ilk gebeliğimde 7.inci ayıma kadar kustum ikinci gebeliğimde 3.4 ay bulantım oldu sadece yani iki gebeliğimde birbirinden alakasız cinsiyetleri aynı 🤷🏼‍♀️
Benim çevremde hep kızı olan arkadaşlarım bulantı yaşadı ama bana öyle denk geldi büyük ihtimalle ☺️

Back
X