***** 2011 Mart Hamileleri *****

bizim bebişin 3 ve 4. dişleride çıkmaya başladı yalnız biraz garip, benim bildiğim önden çıkar dişler .Bizimkinin alt önden 2 tane çıkmıştı şimdide üst yanlar çıkıyor yani köpek dişleri .sizinkiler nasıl ?
birde hasta oldu kuzucum , ablasından bulaştı birde klimalardan dolayı tabii :KK43: .Doktor önemli bişey yok dedi sadece soğuk algınlığıymış. burun açıcı ve soğuk algınlığı şurubu verdi ,antibiyotik vermedi çok şükür .ama huy değiştirdi valla mızmızlanıyor yavrum ,birde sesi boğum boğum çıkıyor.

Selam kızlar.
Bestem çok haklısın ne zamandır girmiyordum ben de.Yine İzmirdeyim. Burada pek internete girmiyorum.
Biz de tatilimizi yaptık bu arada.5 gün kuşadasına gittik.Güzel bir tatildi.annemler abimler hep beraberdik kalabalık ve güzel bir tatil oldu.Zaten yalnız bebekle iyi olmazdı diye düşünüyorum.Abiminde öyküden 27 gün büyük bir kızı var.O yüzden daha da iyi oluyor.Öykü denizi de havuzu da çok sevdi.Allaha şükür bir sorun falan da olmadı.
Sonunda kızımın dişleri de çıktı.20 gün kadar önce alttan bir tane geçen hafta da üstten bir tane çıktı.Yani şimdilik 2 dişimiz var ama ağzımızın suyu hiç durmuyor yenileri gelecek belli ki.
Bir ara yeme içme konusunu konuşmuşsunuz.Öykünün günlük beslenmesi de genellikle şöyle:
Sabah: 1 yumurta sarısı, labne peyniri biraz anne sütü ceviz ve pekmezi bazen karıştırarak veriyorum bazen de yumurta sarısı peynir domatesi ekmekle ayrı ayrı yediriyorum ki Öykü böyle daha çok seviyor.
2 saat kadar sonra emziriyorum.
Öğlen: Meyve püresi
1-2 saat sonra yine emziriyorum.
Akşam:Çorba ya da sebze püresi.Bazen de bizim yediğimiz yemek baharatsız ve salçasızsa ondan da yediriyorum ve Öykü bunları kendi için yapılan yemeklerden daha çok seviyor.
Gece yatmadan:Yoğurt ve son olarak emzirerek uyutuyorum.
Bazen değişse de genellikle öğünlerimiz böyle.
Şimdilik bizden bu kadar.Görüşmek üzere...

slm kızlarr.. bende ne zmandır gelemedim yazlıktaydık tatil serisi bitemedi hala bizde :KK70: haftaya da antalyaya gideceğiz kısmetse..
Bebişlerimizin hepsinin iyi olmasına çok sevindim :)) benim Muhammed Efem de çok iyi çok şükür..Alttan 2 dişi çıktı artık üsttekileri bekliyorum..

bizimkinin yemek düzeni de şöyle; sabahları labne peynir yada yumurta sarısı ve yaklaşık 1 kase cicibebe
arada anne sütü alıyo.öğlen çorba yada ne yemek yaptıysam onun püresinden veriyorum.aslında ben ona özel yemek yapmıyorum ne yaptıysam ona da yediriyorum artık.arada yine anne sütü alıyo.Akşam üzei meyve yada pekmezli yoğurt yediriyorum.Gece yatarken de Aptamil gece maması yada pirinç unu yapıyorum.sürekli aynı şeyi yemesin diye değişiklik yapıyorum arada.uyurken zaten memede uyudugu için anne sütünü sürekli alıyor.Zaten dişi çıktıktan sonra iştahı baya azaldı herşeyi yemeyi yarıya düşürdü.sadece emiyor birde su ve ayran içiyordu.Şimdi daha yeni yeni başladı düzgün yemeye.şuanda 9 ay 10 günlük 71 cm ve 8 900 kilosu maşallah .:nazar:

hareket konusuna gelince dediğiniz gibi bir uçtan bir uca 10 saniyede gidiyo ve kaşla göz arasında kayboluyo :KK70: emeklemek baya ilerledi artık tutunarak yürüyo bir sıra koltukları falan :)

ne kadr çabuk büyüyorlar değil mi kızlar maşallah hepsine Allahım korusun hepimizin bebişlerini inşallah :nazar::KK16:

herkese selamlar kızlar. şöyle bir bakayım dedim dunedain kehribar kolye nerden bulunuyor. ben facete göremedim. nerden aldın sen. bende alıp bir denemem lazım. ne bulsa ağzında zaten bıktım. çok mızmız benim paşam. bu arada biz artık ayakta desteksizde duruyoruz:) girmediği delik kurcalamadık köşe bırakmıyor. dışarı alıştı kapının önüne gidip ağlıyor. yazdan sonra eve girmek biraz zoruna gitti sanırım. bende yerleşme ev telaşesi derken bir bakayım dedim. face genelde takip ediyorum ama buraya pek girmemişim :)))9

hepimiz beklemedeyiz sanırım :) Sesimiz soluğumuzda çıkmaz oldu :)

Ben bişi daha duydum. Yeni doğan bebeğe anne sütü almadan 1-2 damla maden suyu yada nar suyu verince gaz problemi yaşamıyormuş. Kendi kendine sorunsuzca çıkarıyormuş gazını. Deneyenler onaylamış.
Selam siz denediniz mi

X