***** 2011 Mart Hamileleri *****

simdi benden ılerdesın sen kalp atıslarını duydun o zaman ne zaman duyulmustu canm

ben geçen ayın 19 unda gitmiştim en son o zaman duydum canım çok şükür..o zaman 7+2 idi ultrasona göre son adetime göre 8+2 idi..Ultrason 1 hafta büyük gösteriyor..Bir daha artık bu ayın 18-19 u gibi gideceğim bakalım Allah ım hayırlısını versin hepimiz için

tamam canım kötü düşünmek yokmasallah bebegıne:) ben carsamba gunu 6+3 olcam belkide duyulmaz ondan sonrakı haftaya tekrar randevu verır..

progesteronum düşükmüş benımde o yuzden progestan kullanıyorum sımdı canım cok sukur hafıf sancım oluyo ama lekelenmem falan olmadı..ama cok fazla beyaz koyu kıvamda kokulu akıntım var rahatsız edıyo benı mantar mı nedır ya uff..doktoruma solıcem gıdınce mıdem kaldırmıyo bu kokuyu:2:

tamam canım kötü düşünmek yokmasallah bebegıne:) ben carsamba gunu 6+3 olcam belkide duyulmaz ondan sonrakı haftaya tekrar randevu verır..

duymassan hiç üzülme çünkü bazen geç de duyulabiliyor..Benim bir arkadaşım da hamileydi kalp atışını 10 haftalıkken duydu ilk inatla bekledi Allah ım hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize

bende kullanıyorum ondan birşey olmaz bende hafif pembelik geliyordu ilk başlarda ondan verdi doktorum..Bazı şeylerin olacağı yoksa da psikolojik olarak olduruyoruz canım onun için çok düşünme herşeyi :)
Akıntı ve koku için mutlaka konuş ama o ihmale gelmez..

hadi yaa 10 haftalıkmııohh valla ıcıme su serptın canım ya sımdı rahat rahat gıderım doktora

evet onemlı oldugunun farkındayım canım mutlaka konuscam doktorla:26:

Son düzenleme:
benim göbüş şimdiden cıktı sanki yaw:92:

Son düzenleme:
Bu çizelge nasıl ayarlanıyor acaba bilmiyorumki ben biryerden kopyalamıştım. Hep aynı gösteriyor

canım google gebelik cetvelı nasıl yapılır yaz ordan ılk lınke tıkla acıklamalı anlatmıslar bebegın tahmını dogum tarıhını gırmen lazım yoksa aynı kalır

yanlız orda bı yere son adet tarıhını yazmıyosun bebegın tahmını dogum tarıhını yazacaksın yoksa yanlıs oluyo yıne

Ben dün Arzumun dediği yerden lilypie sitesinden yaptım..Evet sonunda son adet tarihini ve beklenen dopum tarihini giriyorsun öyle oluşuyor..Yapamazsan yardımcı olabilirm

kızlar basım catlıcak gıbı agrıyo yaa sızde de oluyomuu

kızlar basım catlıcak gıbı agrıyo yaa sızde de oluyomuu

ilk haftalarda normal aşırı derecede olursa dayanamayacak gibi buz torbası yap canım havluya yada bir beze sar ve ensene tut 5 dk falan sonra 15 dk ara ver bir daha 5 dk kadar koy 4 kere tekrarla geçecektir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…