simdi benden ılerdesın sen kalp atıslarını duydun o zaman ne zaman duyulmustu canm
tamam canım kötü düşünmek yokmasallah bebegıne:) ben carsamba gunu 6+3 olcam belkide duyulmaz ondan sonrakı haftaya tekrar randevu verır..
progesteronum düşükmüş benımde o yuzden progestan kullanıyorum sımdı canım cok sukur hafıf sancım oluyo ama lekelenmem falan olmadı..ama cok fazla beyaz koyu kıvamda kokulu akıntım var rahatsız edıyo benı mantar mı nedır ya uff..doktoruma solıcem gıdınce mıdem kaldırmıyo bu kokuyu:2:
duymassan hiç üzülme çünkü bazen geç de duyulabiliyor..Benim bir arkadaşım da hamileydi kalp atışını 10 haftalıkken duydu ilk inatla beklediAllah ım hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize
bende kullanıyorum ondan birşey olmaz bende hafif pembelik geliyordu ilk başlarda ondan verdi doktorum..Bazı şeylerin olacağı yoksa da psikolojik olarak olduruyoruz canım onun için çok düşünme herşeyi :)
Akıntı ve koku için mutlaka konuş ama o ihmale gelmez..
benim göbüş şimdiden cıktı sanki yaw:92:
Bu çizelge nasıl ayarlanıyor acaba bilmiyorumki ben biryerden kopyalamıştım. Hep aynı gösteriyor
evet çıkıyor benimde çok çıkmıştı:) halada şiş yani ama bazen öyle bir gaz oluyorki sanırsınki 5 aylık hamileyim
ben dün arzumun dediği yerden lilypie sitesinden yaptım..evet sonunda son adet tarihini ve beklenen dopum tarihini giriyorsun öyle oluşuyor..yapamazsan yardımcı olabilirm
kızlar basım catlıcak gıbı agrıyo yaa sızde de oluyomuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?