Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Benimde 7den 70e çıkmıştı kuzumm 🥹 dün 1108 çıktı perşembe keseyi görmeye gidicez inşallah görebiliriz 🥰🥹 senin sat neydi kuzucumm
Sat 19 mart canım benim ovulasyonum döngümün 19. Günü oldu o yüzden regl günüm dündü. Kan testi de regl günümde 84 çıkmış oldu. 70 ten 1108e kaç günde çıktı canım? Ben de Perşembe tekrar test vereceğim inşallah sağlıkla artmıştır 🥰 bence keseyi görürsün o zamana kadar 🥹

Kuzum şöyle ilerledi;
12 nisan 7,81
15 nisan 71,3
17 nisan 244
21 nisan 1108 🤗 umarım görürüz çok güzel heyecanlar gerçekten insan çok merak ediyor🥰 ben regl günümden çok önce öğrendim o yüzden biraz beklemeli bir süreç oldu. Sat 20 mart Bat 17 nisandı

Ya arkadaşlar bir şey danışıcam, bugün hcg testini acilde verdim de , doktorla görüşemedim, ben de sonucumu tanıdık bir doktora danıştım, bana muayeneyi geciktirme, progestan verebilir dedi. Sorduğumda kötü bir şey yok, gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriyorlar dedi.
11 yıl önce kızıma hamileyken böyle bir şey söylenmedi hiç, randevum haftaya perşembe.
Başlamayı geciktirmek bir sorun teşkil eder mi acaba?
Tüp Bebek tedavisine başlamayı düşünürken, böyle bir müjde alınca çok pimpirikli oldum, sanki ilk defa yaşıyorum.
Cevap vermek isteyenler için sat 16 mart, âdet gecikmesinin 2. Günü, bugün hcg 1531 çıktı.
Yani ultrasonda bakmadan neden progestan söyledi ki anlayamadım, hani düşük tehlikesini önlemek için veriyolar ınu sonucta

Vajinal da baktırabilirim canım yeter ki göreyim. Doktorum bir zararı yok dedi bende olduğunu düşünmüyorum. Göbeğim yok kuzum umarım görürüz 🙏🥹 sen tekrar beta verdin mi lekelenmen, ağrın sızın var mı
Sen bilirsin canim icine sineni yap🥰 ben cesaret edemiyorum vajinal. Bazi dr.lar fazla zorluyor. Birkac gebe arkadasta dr.unun ozellikle vajinal bakmadigini söylemişti. Herkesin kendi karari elbette. Insallah yeterince kese görünür sekilde yukselir betahcg o güne kadar da karindan kolayca görürsünüz canım benimm..
Beta verdim canim duzenli artis oluyor şükür. Lekelenme kesildi şükür kiii.. dün kan uyuşmazlığı ignemi de oldum kanamadan dolayi. Elimizden geleni yapiyoruz. Bugun agrim oldu aksam, boyle elektrik çarpar gibi farkli. Ilk defa aksam ailelere ugradik da uzun sure oturur pozisyonda kaldim ondan mi oldu bilmiyorum eve geldigimizden beri de agriyor bide bel agrisi eklendi sol taraftan bu agrilar. Insallah hersey yolundadir. Insan herseyden nemleniyor cok garip bir durum🥲🥲
Senin agrin sızın var mi canim rahim büyüyor ya normalimiz oldu kasık agrisi artik var mi sende de

Kuzum şöyle ilerledi;
12 nisan 7,81
15 nisan 71,3
17 nisan 244
21 nisan 1108 🤗 umarım görürüz çok güzel heyecanlar gerçekten insan çok merak ediyor🥰 ben regl günümden çok önce öğrendim o yüzden biraz beklemeli bir süreç oldu. Sat 20 mart Bat 17 nisandı
Maşallah canım çok güzel ilerlemiş 🥰 evet çok heyecanlı gerçekten bir yanda da stresli. Benim bat günü 84 çıktı mesela acaba niye düşük çıktı. Ama önemli olan artış diyorlar bakalım inşallah sıkıntı olmaz 🫶🏻

Sen bilirsin canim icine sineni yap🥰 ben cesaret edemiyorum vajinal. Bazi dr.lar fazla zorluyor. Birkac gebe arkadasta dr.unun ozellikle vajinal bakmadigini söylemişti. Herkesin kendi karari elbette. Insallah yeterince kese görünür sekilde yukselir betahcg o güne kadar da karindan kolayca görürsünüz canım benimm..
Beta verdim canim duzenli artis oluyor şükür. Lekelenme kesildi şükür kiii.. dün kan uyuşmazlığı ignemi de oldum kanamadan dolayi. Elimizden geleni yapiyoruz. Bugun agrim oldu aksam, boyle elektrik çarpar gibi farkli. Ilk defa aksam ailelere ugradik da uzun sure oturur pozisyonda kaldim ondan mi oldu bilmiyorum eve geldigimizden beri de agriyor bide bel agrisi eklendi sol taraftan bu agrilar. Insallah hersey yolundadir. Insan herseyden nemleniyor cok garip bir durum🥲🥲
Senin agrin sızın var mi canim rahim büyüyor ya normalimiz oldu kasık agrisi artik var mi sende de
Canım aynı ağrı bende de var özellikle ayakta fazla kalırsam oluyor. Belim yatarken bile ağrıyor .Benim de solda hatta acaba bebek sola mı yerleşiyor diye düşünüyorum. Rahim genişlediği için böyle sancıların olması normal diyorlar. Şimdi ben de beta niye düşük çıktı diye düşünüyorum bat günü 84tü çünkü bu düşünme strese girme işinin sonu yok galiba 🥲

Kızlar ya bi anda grip oldum dün hicbiseyim yokken pat diye boğaz,baş ağrısı ve bitmeyen burun akintim var. Hastalığın psikolojisi mi bilmiyorum ama bebeğimle ilgili de endişelerim var. Vajinal akıntım azaldı sanki hamilelik hissim de kayboldu. Umarım herşey yolundadır 😢

Kızlar ya bi anda grip oldum dün hicbiseyim yokken pat diye boğaz,baş ağrısı ve bitmeyen burun akintim var. Hastalığın psikolojisi mi bilmiyorum ama bebeğimle ilgili de endişelerim var. Vajinal akıntım azaldı sanki hamilelik hissim de kayboldu. Umarım herşey yolundadır 😢
Korkma bence ara ara gelip gidiyor belirtiler. Sanki göğüslerim bir ara çok daha fazla şiş gibiydi. Sanki şuan daha az şiş gibi. Yüzüm pürüzsüz bir hal almıştı. Şuan yüzümde bir sürü sivilce çıktı bide hiç çıkmaz normalde sırtımda da bir sürü çıktı. Bence dönem dönem gelip gidecek

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİ
@LeydiDaisy35224
Şubat
4+58+0🩵1 Aralık
@simurgdc34124
Şubat
4+56+01 Aralık
@milan2433125
Şubat
5+4🩵2 Aralık
@se25lin26128
Şubat
5+57+34 Aralık
@belisamaa2811 Mart4+06+43 Aralık
@innocence_3311
Mart
5+2
Azimliiii Azimliiii 3311
Mart
5+47+0🩵15 Aralık
@ebayraktar3412 Mart
asdaf asdaf 2512
Mart
6+24 Aralık
@wonderob3322
Mart
5+47 Aralık
@aylemakk2713 Mart5+29 Aralık
@Beyazyasemin321 ve 23
Mart
5+56+58 Aralık
@cezerye_3414 Mart5+49 Aralık
G gebesurec 2614
Mart
7+07+0🩵9 Aralık
@sellmin3735
Mart
5+310 Aralık
@Rosalndaa3436
Mart
6+06+015 Aralık
@simgelavinya2916
Mart
4+25+5🩷11 Aralık
@Mystika3517
Mart
4+66+112 Aralık
@Senosi2917
Mart
🩷13 Aralık
@suuuduru682827
Mart
11 Aralık
@Dilan Nur2017
Mart
5+216 Aralık
@Azraemre3038 Mart6+46+4🩷13 Aralık
@destinaa883728
Mart
6+36+3
@husedaa26110 Mart5+219 Aralık
@Dogabesmez30210
Mart
15 Aralık
@nssannf30110
Mart
5+15+515 Aralık
Lavinia_98 Lavinia_98 26311 Mart16 Aralık
@hhto30113
Mart
5+0🩷20 Aralık
@himadays26113
Mart
5+216 Aralık
@Lovely3536214
Mart
19 Aralık
@Zaaraaa32214
Mart
18 Aralık
annabelica annabelica 34215 Mart🩷17 Aralık
@Zeynobenn29115
Mart
19 Aralık
ahsennayaz ahsennayaz 35116
Mart
23 Aralık
@goodheartedgirl37216
Mart
5+221 Aralık
@hiranur341929318
Mart
5+023 Aralık
Hayall07 Hayall07 31219
Mart
🩷24 Aralık
Sunsun9 Sunsun9 28119
Mart
🩷24 Aralık
Pamlok Pamlok 31120
Mart
25 Aralık
@kumsal00730222
Mart
27 Aralık
@demet137433123
Mart
🩷28 Aralık
Canım benide eklermisin 🌸♥️ annabelica annabelica lica

Çok geçmiş olsun canım ben de gebelik başladığındsn beri hastaydım yeni geçti.
Bebiş seninledir ama daha hiç görmediğin için o şekilde endişeleniyorsun. Her şey yolundadır

Geçmiş olsun evet bendede oluyor canım bu durum hastalığınla ilgili degil dir bol c vitamini tüket

Arkadaşlar merhaba ben 6 Nisan'da transfer oldum transferimin 11. gününde kan testi yaptım yani 16 Nisan'da HCG 545 ,22çıktı ve doktoruma söyledim 2 gün sonra yine kan verdi dedi Ben de 2 gün sonra yine kan verdim18 nisan da HCG 1419,41 çıktı ve yine doktoruma söyledim keseyi görebilirsin dedi Biz de mutlulukla bekledik Neyse dedik biraz geçsin dedik ayın 20'sinde Yine kan verdim değerimi atmış mı diye Bakmak istedim ve değerimi artmıştı 3588,66 çıktı sonra çok mutlu oldum özele gittim doktor karından ultrason yaptı ve bana şu an kesenin Görünmediğini söyledi çok endişelendim vajinadan niye ultrason yapmadınız dedim Şu an yapamam dedi galiba kendine güvenemeleri riskli diye dedi 3 gün 4 gün sonra yine gel bakalım dedi Ben de gitmedim Bir hafta falan bekleyeyim dedim sizce dış görünüş falan değildir değil mi endişeleniyorum da çünkü kese bile görünmedi aranızda böyle bir durum yaşayan var mı lütfen endişeleniyorum da🥺
Bazı cihazlar çok kötü goremeyebiliyorlar bende de olmuştu endişe etme bence 😊

Korkma bence ara ara gelip gidiyor belirtiler. Sanki göğüslerim bir ara çok daha fazla şiş gibiydi. Sanki şuan daha az şiş gibi. Yüzüm pürüzsüz bir hal almıştı. Şuan yüzümde bir sürü sivilce çıktı bide hiç çıkmaz normalde sırtımda da bir sürü çıktı. Bence dönem dönem gelip gidecek
Ya bi kuruntu geldi işte içime öyle huzursuz oldum. Önceki gebeligimde göğüslerim benim de bi iner bi siserdi haklisin 🙂 şimdi emzirdigim için göğüslerim hiç değişmedi. Bulantı ve akıntıya tutunuyorum sadece belirti olarak. Onlar da gider gibi olunca bi panik geldi

Back
X