***** 2011 Mart Hamileleri *****

günaydın dilekcimmmm nasılsın.. Bu bakıyım dedim ne var ne yok diye birazdan dışarı çıkıcam alışveriş yapmaya...

Sen napıyosun..

BEN 1984 DOĞUMLUYUM 1,5 YILLIK EVİLİYİM İLK GEBELİĞİM DAHA ÖNCE HERHANGİ Bİ DÜŞÜK GİBİ BİŞEY GEÇİRMEDİM İLK VE GAYET GÜZEL GİDİYO BUGÜN 11. HAFTADAYIZ.
BENDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM AMA YAZDIKLARINIZI GEÇMİŞİ SÜREKLİ OKUYORUM TAKİP EDİYORUM SİZLERİ ÖPÜLDÜNÜZ.

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ANNE ADAYLARI

günaydın aranıza yeni katılıyorum 11 gebeyim sizde ne gibi degişiklik oldu karnınzda agrılar devam ediyormu

semacım hoşgeldin
bende 11. Haftaya girdim bugün benim ilk günlerde adet sancısı gibi ağrılar oluyodu karnımda sürekli Adet olcam heralde diye düşündüm uzun aman hamile olabailceğim aklıma bile gelmedi 10 gün geciktikten sonra test yapmıştım. Eskisi kadar olmasada benim de karnımda ağrılar oluyo doktora da sordum normal olduğunu söyledi rahim genişlediği için ağrı yapar dedi. Yinede aklına takılmasın doktoruna sor

Tüm annelerin ve anne adaylarının bu özel ve anlamlı gününü kutluyorum öpttt.

ben 1985 doğumluyum, 1,5 yıllık evliyim ilk çocuğum olacak Allah izin verirse kızımız iremsu'yu sabırsızlıkla bekliyoruz Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

arada bir giren gaz agrısı sanırım gögüslerinizdeki dolgunluk devam ediyormu yatarken nelere dikkat ediyorsunuz cevap verir seniz sevinirim

Benimde göğüslerde şişkinliğim var bazen çarpınca falan ağrıyor..Gaz ağrım yok ama kbızlık çekiyorum hala :85:

Yatarken sırt üstü yatıyorsam dzlerimin altına küçük ince yastık koyuyorum,sola yatacaksam da bacaklarımın arasına yastık alıyorum..Özellikle sola yatmaya gayret gösteriyorum :)

herkese günaydın:) haftasonları tatil günlerim olduğu için girmiyorum internete sıkıcı ve kasvetli bir iş sabahından herkesi selamlıyorum ve geçmiş anneler gününüzü kutluyorum

çok pahalıymış gerçekten iyi bi doktor bulursun umarım zaten her ay ultrasona giriyoruz ense ölçümüne neden ayrı para alıyoki çok saçma

nedenini bilmiyorumda bakalım nasıl olsa bu hafta doktor değiştircem umarım aradığın iyi doktoru bulurum

tamam tahlilleri anladım da, ultrason derken neyi kast ettin canım zaten her dr a gişimizde ultrasonda bebişe bakmıyor mu? ben şimdiye kadar hep iki haftada bir dra gittim.sadece tahlil ve muayane parası veriyorum.

ikili test ultrason + kan oluyormuş önce ultrasonda ense kalınlığına falan bakıp sonra kana yönlendiriyorlar ikisindende çıkan sonuçlara göre değerlendirme yapıyorlarmış. Ama benim doktorum ultrasonda kendi ölçüm yapmak yerine beni dışarı yönlendirdi. neyse herşeyin hayırlısı

günaydın aranıza yeni katılıyorum 11 gebeyim sizde ne gibi degişiklik oldu karnınzda agrılar devam ediyormu

merhaba hoşgeldin. benim ilk zamanlar oluyordu ama şimdi olmuyor öyle çok şükür. sadece bel ağrılarım oluyor. birde arada bir kasıklarım ağrıyor.

arada bir giren gaz agrısı sanırım gögüslerinizdeki dolgunluk devam ediyormu yatarken nelere dikkat ediyorsunuz cevap verir seniz sevinirim

semacım aynı sorn bendede var bazen geceleri ağrısına uyanıyorum üstüne yatamıyorum uçları çok acıyo aslında daha erken değilmi bide kocaman oldular utanıyorum valla eski çamaşırlarım olmuyo :):2:

dilekcim bende hamilelikten önce kabızlık yaşıyodum sürekli hamilelikte daha sık görüldüğü için yediklerime dikkat ediyorum 2 lt su mutlaka içiyorum meyveleri suyunu sıkmadan yiyorum günde1 elma 1 portakal başka meyveler de ilave edebilirsin birde mutlaka kuru kayısı 3-5 tane yesen yeterli oluyo ben çalışıyorum dolabıma ceviz kuru kayısı hurma koydum hergün mutalaka yiyorum ve 2 aydır hiç kabızlık yaşamadım dene bakalım sanada iyi gelebilir.
Bende sana bişey sormak istiyorum yatış pozisyonlarından biey anlamadım neden öyle yatıyorsun anlatırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…