• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

ilk haftalarda normal aşırı derecede olursa dayanamayacak gibi buz torbası yap canım havluya yada bir beze sar ve ensene tut 5 dk falan sonra 15 dk ara ver bir daha 5 dk kadar koy 4 kere tekrarla geçecektir umarım :68:

tmm tatlm tsk denıcem:16:

hazel hosgeldın senınle son adet tarıhımız aynı sanırım demı yanlıs hatırlamıyosam 27 marttı benım naptın nası gıdıyo baska bı topıkte okumustumda lısteden senı:1:

kızlar bu arada kaç doğumlusunuz ve kaç yıllık evlisiniz he birde ilk çocukmu?
ben 1982 doğumluyum. 4,5 yıllık evliyim:nazar: geçen sene bir dış gebelik ameliyatı geçirdim :( sağ tüpümü kapadılar. Sol tüpüm açıktı onun önünde de çikolata kisti vardı:(
doktor tüp bebek dedi. Neyaparsan yap tüp bebek dedi allaha olan inancımı hiç yitirmedim. Hep dua ettim doktor bunu dedikten sonra :69:3,ayımda ameliyattan tam bir sene sonra hamile kaldım. Allah herkesin gönlüne göre versin ne isterseniz isteyin hayırlısını isteyin

ben 1982 doğumluyum. 4,5 yıllık evliyim:nazar: geçen sene bir dış gebelik ameliyatı geçirdim :( sağ tüpümü kapadılar. Sol tüpüm açıktı onun önünde de çikolata kisti vardı:(
doktor tüp bebek dedi. Neyaparsan yap tüp bebek dedi allaha olan inancımı hiç yitirmedim. Hep dua ettim doktor bunu dedikten sonra :69:3,ayımda ameliyattan tam bir sene sonra hamile kaldım. Allah herkesin gönlüne göre versin ne isterseniz isteyin hayırlısını isteyin

Aynı zamanda çalıştığım için hemen cevap veremiyebiliyorum arkadaşlar :)
ben 1984 doğumluyum ve haftaya 1 yıllık evli olacağım..Normal yolla hamile kaldım,ilk hamileliğim kasım da kalp atışı durması nedeniyle kürtaj oldum..Allahıma binlerce şükür tekrar nasip etti bana şimdi tekrar hamileyim :)

arzumm nerdesın uyuyonmu daha:89::82:

CANIM YETİŞTİM VALLA BEN ÇALIŞIYORUM İŞTEYİM ŞU AN...

ALLAH MUHABBETİNİZİ ALTTIRSIN HAMINLAR.... Ne güzel kalabalığı z.)))

Canım ben 2,5 senelik evliyim ( Bkz çizelge :1: ) Bende senin gibi bi hamilelik yaşadım... 4 aylıkken alındı kuzum bakalım kısmet ben ne zaman hamile kalıcam... O zaman ikinci denememizde olmuştu.... Alınma işleminden sonra 1 ay korundum ama toparlanma süreci galiba uzun sürüyor.

İnş Temmuza kadar hamiş olurum :10:

ben 19 yasındayım :1:evlenelı 5 ay oluyo 2 ay korunduk sonra bebek yapmaya karar verdık ama sonraki ıkı ay tutturamadık artık dusunmeye baslamıstım neden oluyo dıye psıkolojık belırtı yasadım en sonunda 5.ayda hamıle kalmısım rabbıme şükür:1:aynen bende cok stres yapıodum sonra nısanda allahım sen hayırlısını ver kısmet ne zamansa o zaman olsun dedım stres yapmadım ınternetten ovulasyon gunumu hesapladım ama bu sefer esıme bugun kesın ilişkide bulunmalıyız falan demedım kendımde stres yapmadım oyle ayagımı falanda kaldırmadım bazen hemen kalktım banyo yaptım falan yanı onemlı olan allaha ınanmak:1::16:yanı anlıyacanız uzere ılk bebegım:nazar::emir_bebek:anneciği yesiiinnn mercımeğinii:90::91:

Son düzenleme:
CANIM YETİŞTİM VALLA BEN ÇALIŞIYORUM İŞTEYİM ŞU AN...

ALLAH MUHABBETİNİZİ ALTTIRSIN HAMINLAR.... Ne güzel kalabalığı z.)))

Canım ben 2,5 senelik evliyim ( Bkz çizelge :1: ) Bende senin gibi bi hamilelik yaşadım... 4 aylıkken alındı kuzum bakalım kısmet ben ne zaman hamile kalıcam... O zaman ikinci denememizde olmuştu.... Alınma işleminden sonra 1 ay korundum ama toparlanma süreci galiba uzun sürüyor.

İnş Temmuza kadar hamiş olurum :10:

inşallah canım ..meslegın ne canım?

Back