- Konu Sahibi bebegim_01
canım benim bende ocak 17de kürtajla alındı bebegim.kalp atışları durmuştu![]()
tatlım kürtaj olunca en az 4-6 ay korunma veryor dr galiba değil mi verdimi sana korunma süresi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bende ocak 17de kürtajla alındı bebegim.kalp atışları durmuştu![]()
merhabalar herkese
ben bugun ögrendim hamile oldugumu o nedenle icim icime sigmiyor ve cok mutluyum :)
ikinci bebisim olacak ins ilk i 2009 mart bebegi fakat subatta geldi acaleci veledim :)
ismi arda kaan
suan cok heyecanliyim hesaplarima göre kasim annesiyim bende fakat pazartesi dr a gidince anlasilacak hersey :)
kızlar bende kasım annesi olucam inşallah...
sat 27 ocak...23 şubatta idrar testinde, dün de kan testinde öğrendim kuzcuğumun gelişini....
şu an 4+3 teyim...hayırlısı bakalım...
![]()
kızlar bende kasım annesi olucam inşallah...
sat 27 ocak...23 şubatta idrar testinde, dün de kan testinde öğrendim kuzcuğumun gelişini....
şu an 4+3 teyim...hayırlısı bakalım...
![]()
kızlar daha marta yeni girdik artık gelmeye başlar yavaş yavaş hamileler. ben 3,5 ay önce düşük yaptım bu ay umutluyum inşallah aranıza bende katılırım ayın ondördünde belli olur...dua edin ne olur..
Selam ÇiÇeği burnunda anneler...Bende kasım 2010 annesiyim satım 8 şubattı 15 martta öğrendim hamile olduğumu ve 10 kasım 2010 da doğdu SUEDAmmm...Biraz sıkıntılar çekeceksiniz ama annelik herşeye değer...Şimdi meleğimi uyuttum ve onu seyrediyorum mis kokulu saçlarını öpüyorum...Sizin topiği görünce içimi bir mutluluk sardı...boooool hamileli ve boool sağlıklı bir topik olsun inşallah seneye bu zamanlar sizde bu güzel cümleleri kurun...
slm bayanlar ben 28ocakta 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.şimdi size sorum düşük yapan arkadaslar ilk düşük sonrası sizden genetik testler kromozom analizi falan böle testler istendimi yaptıran varmı aranızda.kadın dogumcum gerek yok diyo ilk düşük oldugu için tüp bebek merkezindeki dr da yaptırmamı istedi.oldukcada pahalı testler.napacagıma karar veremedim.aslında en az 2 düşük sonrası arastırma yapılıyomus 1.düşüge tesadüf tekrar hamile kalıp düşük yasıycaksın diye bişey yokta diyolar .cvp verirseniz sevinirim.tskler.:26: