2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
alın işte alın bakın bakiim.. bu da benim sıpam... [/QUOTE]

kız tubaaaaaaaaa............

bu yakısıklı kuzeye 10 değil 100 değil 1000 basar

Canim benim dualarimiz hep seninle insaallah gün gectikce cok cok daha iyi olacaktir,insaallah operasyona gerek kalmadan hallolur

bebişlerin hepsi ne kadar tatlı ya allah hepsini tüm kötü şeylerden korusun sağlıklı uzun güzel ömür nasip etsin.erran çok geçmiş olsun. benim bebğimde ameliyatlık bi durumu var belki baştan bende çok üzülmüştüm ama şimdi artık nasıl iyi olacaksa öyle olsun diyorum yeterki allah dermansız dert vermesin.
can tuğba easy yöntemini anlattığın için çok teşekkürler egemenin gündüz beslenmesi düzenlide gündüz uykuları kısa kısa oluyor akşam olunca ise bi haller oluyo uyumak bilmiyo bi türlü...

alın işte alın bakın bakiim.. bu da benim sıpam...

kız tubaaaaaaaaa............

bu yakısıklı kuzeye 10 değil 100 değil 1000 basar[/QUOTE]

tütütüüüüüü maşallah çok çok tatlı allah korusun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.Allah evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi,

Ya ben bu bebişi ısırmak istedim ama şimdi nolcak ,maşallahh 41 kere yavrum benim
Allah razı olsun kızlar, saolun nazarlar için.. çok şükür eşimi ikna ettim de doya doya gönderdim resmi..
Bak daha iyi bir fikrim var. Hazır karadenizin hizzasındayken bence siz bir karadeniz turuna çıkın bize gelin

vallaa ben aslen karadenizli sayılırım ucundan azcık, biz o karadeniz turunu yaptık tatlım ya, sen geç kaldın.. ama neden olmasın belki yine olur.. bi kereyle doyulacak yerler değil zaten..

gündüz uykuları kısa kısa olduğu için akşam uyumak bilmiyor tatlım, unutma uyku uykunun mayasıdır..
kitapta tracy i bile bu sözü kullanmış, şaştım kaldım.. bene bu sözü bizimkiler bulmuş sanardım..
ay bende easy uzmanı gibi oldum ama, arkadaşlar siz kitabı alın okuyun bence, böle yarım yamalak anlatmakla olmaz..

sipariş verdim bile gelsin hemen başlıyacağım okumaya ve inşallah uygulamaya......

tühhhhhh biz mayis ayi gibi gelecez insaallah

ya bir türlü fotoğraf ekleyemedim ne cahilim ya şu teknoloji konusunda

cnm mesaj yazarken ust kısmında bazı sımgeler var. ataç şeklınde bir simge var. ustune gelnce eklentıler yazıyor. ona basınca dosya ekle diye bir kısım var. ordan resmin oldugu yere gelıp ekleme işni yapabılırsn . umarm anlatabılmsmdr

sağol asucum ataç olan yerden de denedim. cevap yazma sayfasının alt kısmındaki eklentilerden de denedim beceremedim. bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde :) bu arada senin kız da güzeller güzeli maşallah..

dosya ekle dedikten sonra resmı bılyasırın oldugu alana gıt ve seç sonra karsına cıkan ing. 3 şıktan ortancasına bas. ve eklentiyi ekle yazısına tıkla. sonra mesaj bolumune resmın kodu cıktıysa yuklendı demek

Eklentiler

• $DSC00318.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 26
sağol asucum ataç olan yerden de denedim. cevap yazma sayfasının alt kısmındaki eklentilerden de denedim beceremedim. bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde :) bu arada senin kız da güzeller güzeli maşallah..

sevdalınkacm sana anlatmak ıcın kendm bi denedm once.. annnnnnaaaa bi bakarm bızm kız cıkms mesajn altında. bilmeden oldu yanıııııı

kızlar bişey sormak istiyorum gece uyurken bebğinizin üstüne ne örtüyorsunuz ben arada kalıyorum üşütürmüyüm yada terletirmiyim diye

kızlar bişey sormak istiyorum gece uyurken bebğinizin üstüne ne örtüyorsunuz ben arada kalıyorum üşütürmüyüm yada terletirmiyim diye

ben önce çok sıkı olmayacak şekilde ince bi battnye ile kundk yapyrm. üzerine bir battaniye daha örtyrm. bir de yorganını. bnm kız terlmyr. bn de sıkıntı yok herhalde dye dsnyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…