- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.561
maşallah allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 365014
bu da benim oğluşum..
yenidogan ve son halleri
gamecim kendin çok oku bu cimcimeye allah nazarlardan saklasın .bebeklere en çok anne babanın nazarı değiyor farkında olmadan.yenidogan ve son halleri
saol cnm cingözlerimz bizim herseyimiz oldu bi andagamzeee bu çok tatlı maşallah. aynı benimki gibi cingöz bişiii
gamecim kendin çok oku bu cimcimeye allah nazarlardan saklasın .bebeklere en çok anne babanın nazarı değiyor farkında olmadan.
bu da benim cimcime
maşallah subhanah keşke apka taklsaydn saçlaı uzamış seninkinin
nuya bu arada önlüğü genelde takıyo musn emerken üstüne akıyo die mi yoksa anne sütğnden başka bişey mi verion
saçları uzun doğdu zaten :)) biraz da doğduktan sonra uzadı. banyo yaptırırken gülmekten kırılıyoruz ıslanınca sırtının ortalarına iniyo nerdeyse saçlar
Kasım bebişleri pek bi şeker maşallah ya. Benim Monçiçi de bu. Gülme evresinde tam. Allah bozmasın keyiflerini.Eki Görüntüle 365142 Eki Görüntüle 365143
amin cnm cok seker nehirimiz annesinin memesini de hep emsin
Ay sorma ya. Bir alıştı pir alıştı sıpacık. Pazar-pazartesi evdeyim. Yapışık geziyoruz. Dershaneye getiriyor annem gün içinde. Biberonu almıyor diye. Anneliğimi anladım ya. Çok teşekkürler bu arada.
Ay sorma ya. Bir alıştı pir alıştı sıpacık. Pazar-pazartesi evdeyim. Yapışık geziyoruz. Dershaneye getiriyor annem gün içinde. Biberonu almıyor diye. Anneliğimi anladım ya. Çok teşekkürler bu arada.
günaydın arkadaşlar hepinizin bebeğini Allah bağışlasın güzel ömür versin İnşallah arkadaşlar ş bahsettiğiniz kitabın adını ve yazarını yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?