2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gamzeee bu çok tatlı maşallah. aynı benimki gibi cingöz bişiii
saol cnm cingözlerimz bizim herseyimiz oldu bi anda

gamecim kendin çok oku bu cimcimeye allah nazarlardan saklasın .bebeklere en çok anne babanın nazarı değiyor farkında olmadan.

bu da benim cimcime

cok tatlı cimcimen sarı kızmıs bizim babada sapsarı gözler renkli ilk gördüğümzde sok olduk bebek simsiyah saçlı simdi acılıo yavas yavas

nuya bu arada önlüğü genelde takıyo musn emerken üstüne akıyo die mi yoksa anne sütğnden başka bişey mi verion

saçları uzun doğdu zaten :)) biraz da doğduktan sonra uzadı. banyo yaptırırken gülmekten kırılıyoruz ıslanınca sırtının ortalarına iniyo nerdeyse saçlar

bizimkide uzun dogdu ama kestik arkasından kulaklarından kulaklarının arkasını pişik yapar die her hafta amerikan trası yapıoz kızı

hımm neyse kussun başka bi sıkını olmasında bende önlüğü takamıorum genelde emerken akıo falan üstüne ama napim

senin adına cok sevndm aranızdaki bağ kuvvetlensin.biberonu zaten almasın cnm annen cay kasıgıyla versin öyle mutlaka alır

günaydın arkadaşlar hepinizin bebeğini Allah bağışlasın güzel ömür versin İnşallah arkadaşlar ş bahsettiğiniz kitabın adını ve yazarını yazabilir misiniz?

benimki de biberon almıyor artık ben de çok zorlamıyorum kaşığa alıştıracağım

ya kızlar bu ne hal.. pazar pazar delirttiniz beni burda.. ya ben hepimizin bir araya geldiğini düşünemiyorum.. ben saldırırım valla bu bebişlere, bu ne şirinlik, bu ne güzellik.. hepsi birbirinden güzel maşallaaahhh, maşaaalllaaaaahhh.. öyle sesler çıkarmışım ki bakarken resimlere eşim geldi noluyo ya diyo.. çok okuyun üfleyin.. aman nazar etmeyelim.. Allah korusun, Allah çirkin talihi versin hepsine.. Analı babalı, sağlıklı, huzurlu, mutlu olsunlar hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…