2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm atanır merak etme elbet onunda nasibi vardır cok güzel bi bölüm biraz kpssye son sene ii calısır hersey gecer

teysesi cok yakısıo ama saç kalmadıı artk bağlayamıyoruz

senin adına sevindim cnm bende pazartesi heyet raporu aalcam ins sorun cıkmaz bu arada keşke rahat rahat bende ücretsiz alabilseydm ama kısmett... sana cevap yazıoruz ama sen cok yazmıosun ki annenin gitmesine üzüldüm ama eşin için iyi olmuşş

bu arada benim kocciş markete gitti size koştum görmesin nette gezdiğimi yorgunluktan ölüyosun yine sanal arkadaslarınla konusyon der

cnm sen anen yıne ıyı kalmş valla. bnmkı 10 gun kaldı, 11. gun de bebek bana kaldı....
sen şimdi çoğu seyi annendn öğrenmşndr ama bn hep kendı kendıme oğrndm. ılk gunler be de annemn arkasından cok uzlmştm. ilk gunler hep ağlmştm. ama şimdi bebgmle birlkte oldgm için cooooook mutlym. üzülme annen 4 ay kalbıldyse yıne gelir.

hemm biz burdayz bakkkkkkkkkk. birbrmze destk olyrz. easy ye gelnceeeeeeeee.............. biraz sabır ve pe etmemk gerekyr. bebgnle o şeklde mutlu ısen prb. yok ama bence braz gec yatyr. yatma ssatnı daha erkee cekmeyı tavsye ederm

günaydın asu daha kocacım gelmedi onu bekliorum kahvaltı bile yapmadım onla yapcaz die

gamze can biraz gec oldu oyuzdn ıyı akşmlar dyeym önce. valla ben en cok haftsunu nobtlrndn nefrt edyrrrrrrrmmmmmmmmmmmmm neyseki yurt dışında mesai çok kısaymşş

bu arada afyet olmuşdur herhalde

mrb kızlar herkese iyi haftasonları
biz oğlumla gezdik geldik sabahtan beri anca şimdi uyudu bizmki resmen direniyo uyumamak için bizde easy falan yok yani akşamları uyutmak için 1-2 saat uğraşıyorum nasıl becereceğim düzene sokmayı bilmiyorum valla geceleride çok sık kalkıyor bi türlü derin uykuya dalamıyor şu tracy nın kitabını alayım bari bende belki işe yarar

cnm bence işne yarar çünkü sadece uyku eğitimi ile alaklıı degl. tuvalt eğitmi- beslnme vs bebekle ilgili hersy yani. bn okuynca bazı şeyleri yanlş uygladgmı farketmştm

kızlar merhaba

eşimin görevi çıktı işe gitti zavallıcık gündüz bize çalıştı, gece işte. Biz kızımla bugün alışveriş yaptık, kendimi şımarttım. 3 saat dışarda kaldık, oğlana babası baktı, süt sağıp koymuştum içmemiş meme sarhoşum, gelince bir kapışı vardı.ya ben bu çocuğu biberona alıştırmak istiyorum almıyor sıpa.

oğlışun çok fiyakalı cıkmş yawwwww..........

yerm bn hepsni. hepsi de ne tatlı bunlrn yaa.
allh korsn bebklrmziiiii ve biziiiiiiiiii

iyi akşamlar arkadaşlar ben de kasım annesiyim 2 kasım doğuml bir oğlum var sizleri hamileği öğrendiğim günden beri takip ediyorm üye olmak bu güne kısmetmiş

iyi akşamlar arkadaşlar ben de kasım annesiyim 2 kasım doğuml bir oğlum var sizleri hamileği öğrendiğim günden beri takip ediyorm üye olmak bu güne kısmetmiş

iyi akşamlar yepodin, hoş geldin:119: :119:

ben de bu siteyi geç keşfettim ve yeni üye oldum, burdan bir çok şey öğrendim tecrübeli bir anne olmama rağmen. yeni üye olan bir çok arkadaş var burda. bu arada eskiden beri bu topikte yazan anneler muhabbetiniz ne kadar tatlıysa bir sürü yeni üye sizinle yazışmak için geldi, kıymetinizi bilin :119: :119: :119:

ay ben yerim o cimcimeyi, o ne işve o ne cilve.. kız himmel bu kız büyüdüğünde erkek kardeşiyle çok didişirler haberin ola, çocuğu yer bitirir bu kıskançlıktan.. yani oğlun kızını kıskanacak erkeklerden büyüdüğünde.. amaaaann ne tatlılar... oğlunada maşşaallaah küçük adam resmen.. büyümüşte küçülmüş sıpa.. ya ne tatlı, önce bir kız, ardında bi erkek bebek.. tam hayellerimdeki gibi.. kısmetime oğlum önce geldi, iyiki de geldi.. çok şükür.. hepimizin bebişlerinee maşşaaalllaaahh.. Allah nazarlardan saklasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…