- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.481
cnm atanır merak etme elbet onunda nasibi vardır cok güzel bi bölüm biraz kpssye son sene ii calısır hersey gecergünaydın tüm annellere ve tatlı bebişlere& resmler koyulmuş yaradana kurban olduğum nazlardan saklasın çok tatlılar 100 kere maşşallahresimleri koymuşsunuz ama çok korkarım allah kem bakan gözlerden saklasın. Hasta olan arkadaşlarada şifa versin. Bizde annaneye gitmek istiyoruz ama ablamızı ik
na edemiyoruz bu arada öğretmen çoktu aramızda deyilmi kızımda kızımda marmarada edebiyat öğtmeliği 1. Sınıfta okuyo edebiyat öğretmeni olupta atanan varmı aranızda
denis maşallah üni.ye giden ve küçük bir bebeğin daha var .kızının o kadar büyük olduğunu bilmiyordum maşallah.
resim yükleyen arkadaşlarımızın bebekleri ne tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın.ilerleyen dönemde biz de yükleyelim inş.gamze toka bile bağlamış ...
merhabalar kızlar.ama sizlere küsüm ben bişeyler söylediğimde kimse cevap yazmıor.bende sizler gibi yalnız kaldım 4ay aradan sonra.annem gitti zaten üzgünümneyse oğluşumu uyuttum.ya kızlar ben easy uygulayamıorum.yani rutin olayını oturttuk ama yatağında uyutamıorum.illa kucak istior.bide bağırmayı öğrendi kucağa almazsam avaz avaz bağırıor.ağlıor kıyamıorum.kucağa aldığım gibi kütt uykuya dalıor.napcam bilemiorum.artık en geç 10da uyutuorum.en azından dinlenmeye vaktimiz oluor.
annemin gitmesine üzülsemde bir yandanda iyi oldu.eşim hiç sorumluluk almıordu.şimdi kaldık kör ayvaz.mecbur bakor artık.ayrıca hepinize ii hafta sonları.
hııı birde bende üzretsiz izne ayrıldım eylüle kadar oğluşuma bakıcam.ohhhh rahatladım valla çalışcam diye üzülüordum
cnm sen anen yıne ıyı kalmş valla. bnmkı 10 gun kaldı, 11. gun de bebek bana kaldı....merhabalar kızlar.ama sizlere küsüm ben bişeyler söylediğimde kimse cevap yazmıor.bende sizler gibi yalnız kaldım 4ay aradan sonra.annem gitti zaten üzgünümneyse oğluşumu uyuttum.ya kızlar ben easy uygulayamıorum.yani rutin olayını oturttuk ama yatağında uyutamıorum.illa kucak istior.bide bağırmayı öğrendi kucağa almazsam avaz avaz bağırıor.ağlıor kıyamıorum.kucağa aldığım gibi kütt uykuya dalıor.napcam bilemiorum.artık en geç 10da uyutuorum.en azından dinlenmeye vaktimiz oluor.
annemin gitmesine üzülsemde bir yandanda iyi oldu.eşim hiç sorumluluk almıordu.şimdi kaldık kör ayvaz.mecbur bakor artık.ayrıca hepinize ii hafta sonları.
hııı birde bende üzretsiz izne ayrıldım eylüle kadar oğluşuma bakıcam.ohhhh rahatladım valla çalışcam diye üzülüordum
:119: :119: :119: :119:
günaydınnn...kızlar bugün çok enerjiğim, uzun bir aradan sonra ilk kez oğlum 12, 3 ve 6 da uyandı sadece, uykumu çok iyi aldım, bu sistemi uygulayan anneler kız ne güzelmiş. eşimde kahvaltı hazırladı keyfime diyecek yok.dün çok kaynatmışsınız, şöyle bir baktım hızlıca, gamze kızın çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın, choragmus çok geçmiş olsun canım. unuttuğum birileri varsa kusura bakmasın. bugün kızımla alışverişe gidicez, oğlana babası bakacak. akşama misafir gelecekti onlarda yarın gelecekmiş. akşama görüşürüz...
cnm easyı uygulmaya devammmmmmmmmmmmm. bak görceksn daha sonraları bebeğin bir kez kalkcak sadece. ne kadar guzel di mi?
günaydın asu daha kocacım gelmedi onu bekliorum kahvaltı bile yapmadım onla yapcaz die
cnm sen anen yıne ıyı kalmş valla. bnmkı 10 gun kaldı, 11. gun de bebek bana kaldı....
sen şimdi çoğu seyi annendn öğrenmşndr ama bn hep kendı kendıme oğrndm. ılk gunler be de annemn arkasından cok uzlmştm. ilk gunler hep ağlmştm. ama şimdi bebgmle birlkte oldgm için cooooook mutlym. üzülme annen 4 ay kalbıldyse yıne gelir.
hemm biz burdayz bakkkkkkkkkk. birbrmze destk olyrz. easy ye gelnceeeeeeeee.............. biraz sabır ve pe etmemk gerekyr. bebgnle o şeklde mutlu ısen prb. yok ama bence braz gec yatyr. yatma ssatnı daha erkee cekmeyı tavsye ederm
mrb kızlar herkese iyi haftasonları
biz oğlumla gezdik geldik sabahtan beri anca şimdi uyudu bizmki resmen direniyo uyumamak için bizde easy falan yok yani akşamları uyutmak için 1-2 saat uğraşıyorum nasıl becereceğim düzene sokmayı bilmiyorum valla geceleride çok sık kalkıyor bi türlü derin uykuya dalamıyor şu tracy nın kitabını alayım bari bende belki işe yarar
merhabalar kızlar.ama sizlere küsüm ben bişeyler söylediğimde kimse cevap yazmıor.bende sizler gibi yalnız kaldım 4ay aradan sonra.annem gitti zaten üzgünümneyse oğluşumu uyuttum.ya kızlar ben easy uygulayamıorum.yani rutin olayını oturttuk ama yatağında uyutamıorum.illa kucak istior.bide bağırmayı öğrendi kucağa almazsam avaz avaz bağırıor.ağlıor kıyamıorum.kucağa aldığım gibi kütt uykuya dalıor.napcam bilemiorum.artık en geç 10da uyutuorum.en azından dinlenmeye vaktimiz oluor.
hııı birde bende üzretsiz izne ayrıldım eylüle kadar oğluşuma bakıcam.ohhhh rahatladım valla çalışcam diye üzülüordum[/QUO
serap bebeğin çok güzelmiş maaşallah, annenin gitmesine üzüldüm, en kısa sürede tekrar görüşürsünüz inşallah:)
:119: :119: :119: :119:
günaydınnn...kızlar bugün çok enerjiğim, uzun bir aradan sonra ilk kez oğlum 12, 3 ve 6 da uyandı sadece, uykumu çok iyi aldım, bu sistemi uygulayan anneler kız ne güzelmiş. eşimde kahvaltı hazırladı keyfime diyecek yok.dün çok kaynatmışsınız, şöyle bir baktım hızlıca, gamze kızın çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın, choragmus çok geçmiş olsun canım. unuttuğum birileri varsa kusura bakmasın. bugün kızımla alışverişe gidicez, oğlana babası bakacak. akşama misafir gelecekti onlarda yarın gelecekmiş. akşama görüşürüz...
cnm easyı uygulmaya devammmmmmmmmmmmm. bak görceksn daha sonraları bebeğin bir kez kalkcak sadece. ne kadar guzel di mi?
valla sayenizde kitabı almadım, sadece sizlerin yazdıklarınızı uyguluyorum,işe yarıyor gerçekten. devam edeceğim bakalım besle oyna uyutabu arada benim eşiminde yurt dışı görevi var ama biz gitmeyeceğiz
valla sayenizde kitabı almadım, sadece sizlerin yazdıklarınızı uyguluyorum,işe yarıyor gerçekten. devam edeceğim bakalım besle oyna uyutabu arada benim eşiminde yurt dışı görevi var ama biz gitmeyeceğiz
aaaaaa nye gtmyrsnz ne guzel işte
aaaaaa nye gtmyrsnz ne guzel işte
canım benim eşim çok sınavlara girer. biz 10 yıl önce avr.da bir ülkede 3 yıl kalmıştık. afrika çıkmış şimdi. gitmeyecek büyük ihtimalle
iyi akşamlar arkadaşlar ben de kasım annesiyim 2 kasım doğuml bir oğlum var sizleri hamileği öğrendiğim günden beri takip ediyorm üye olmak bu güne kısmetmiş
cok tesekkürler canimhimmel maşallah çocukların birbirinden güzel, allah nazarlardan saklasın, oğlan tam erkek adam, kızda manken gibi
bunlarda benim cimcime kizim ve tatli oglusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?