- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.541
canım ben 2 tane penye battaniye örtüyorum. Her zaman 2 tane çorap oluyor ayağında, üzerinde 2 kat penye badi ve altı tek kat oluyor.kızlar bişey sormak istiyorum gece uyurken bebğinizin üstüne ne örtüyorsunuz ben arada kalıyorum üşütürmüyüm yada terletirmiyim diye
annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cook
tatlı bu
yaaaaaaaaaa
bizm kıza benzettm
maşallh kız guzellği var
soyleyen oldu mu hıcc
kız güzelliği var diye söyleyen olmadı canım hiç ama senin kızla birbirlerine çok benzettim verirsen alayım senin kızı benim oğlana :)
ben önce çok sıkı olmayacak şekilde ince bi battnye ile kundk yapyrm. üzerine bir battaniye daha örtyrm. bir de yorganını. bnm kız terlmyr. bn de sıkıntı yok herhalde dye dsnyrm
kız o zamn da krdeş sanmasnlar
valla ben cok benzttm sacı bıle aynı
yoksa benm kız mı erkeğe benzyr
Eki Görüntüle 365013 Eki Görüntüle 365019 Eki Görüntüle 365020 bunlarda benim cimcime kizimin bebislik resimleri[/QUO
himmel can gercektn tam foto model yani. al reklamlara koy dıyesı gelyr insanınnnnnnn.
bakarsın ılerde arts falan olur kızın
Masaallah bu bebise ya cok tatli walla Allah nazardan muhafaza etsin insaallah.Eki Görüntüle 365014
bu da benim oğluşum..
kızlar bişey sormak istiyorum gece uyurken bebğinizin üstüne ne örtüyorsunuz ben arada kalıyorum üşütürmüyüm yada terletirmiyim diye
bende penye battaniye ile hafif sarıyorum üstünede örgü bi battaniye örtüyorum okadar ama yinede kafası terlemiş oluyor bide ellerini kundaktan ille kurtarıyor elleriyle göğsünü açıyor hep[/QUOT
evet evet ellerni cıkaryr ole rahatlyr cımcıme. resmen benmle savasyr. ben sokuyrm o cıkaryr
Eki Görüntüle 365013 Eki Görüntüle 365019 Eki Görüntüle 365020 bunlarda benim cimcime kizimin bebislik resimleri[/QUO
himmel can gercektn tam foto model yani. al reklamlara koy dıyesı gelyr insanınnnnnnn.
bakarsın ılerde arts falan olur kızın
Tesekkürler canim.
Off off off, ya maşallah yerim ben seniii
Masaallah bu bebise ya cok tatli walla Allah nazardan muhafaza etsin insaallah.
sağol canım, senin cimcimenin bebekliği de çok güzelmiş, iki yavrunun bahtları da güzel olsun inşallah..
Eki Görüntüle 365013 Eki Görüntüle 365019 Eki Görüntüle 365020 bunlarda benim cimcime kizimin bebislik resimleri
Masaallah bu bebise ya cok tatli walla Allah nazardan muhafaza etsin insaallah.
sağol canım, senin cimcimenin bebekliği de çok güzelmiş, iki yavrunun bahtları da güzel olsun inşallah..
Çok tatlı Allah nazarlardan saklısın, prenses,
Sagolasiniz kizlar,gercekten bütün bebislerimizin bahtlari güzel olsun,hayirli evlat etsin insaallah Rabbim.
alın işte alın bakın bakiim.. bu da benim sıpam...
sağol asucum ataç olan yerden de denedim. cevap yazma sayfasının alt kısmındaki eklentilerden de denedim beceremedim. bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde :) bu arada senin kız da güzeller güzeli maşallah..
Eki Görüntüle 365014
bu da benim oğluşum..
aynısını yapıorum ilk önce kızıyo ama sonra uyuyakalıo terlemioda kollarını artık ben tutuyorum sanıyo galiba uykuya dalana kadar aşağıda tutuyo gece tabi yukarı kaldırıooben önce çok sıkı olmayacak şekilde ince bi battnye ile kundk yapyrm. üzerine bir battaniye daha örtyrm. bir de yorganını. bnm kız terlmyr. bn de sıkıntı yok herhalde dye dsnyrm
Eki Görüntüle 365013 Eki Görüntüle 365019 Eki Görüntüle 365020 bunlarda benim cimcime kizimin bebislik resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?