2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bişey sormak istiyorum gece uyurken bebğinizin üstüne ne örtüyorsunuz ben arada kalıyorum üşütürmüyüm yada terletirmiyim diye
canım ben 2 tane penye battaniye örtüyorum. Her zaman 2 tane çorap oluyor ayağında, üzerinde 2 kat penye badi ve altı tek kat oluyor.

ben önce çok sıkı olmayacak şekilde ince bi battnye ile kundk yapyrm. üzerine bir battaniye daha örtyrm. bir de yorganını. bnm kız terlmyr. bn de sıkıntı yok herhalde dye dsnyrm

bende penye battaniye ile hafif sarıyorum üstünede örgü bi battaniye örtüyorum okadar ama yinede kafası terlemiş oluyor bide ellerini kundaktan ille kurtarıyor elleriyle göğsünü açıyor hep

Masaallah bu bebise ya cok tatli walla Allah nazardan muhafaza etsin insaallah.
kızlar bişey sormak istiyorum gece uyurken bebğinizin üstüne ne örtüyorsunuz ben arada kalıyorum üşütürmüyüm yada terletirmiyim diye

Ben sadece yorgan örtüyrum,baze penye battaniyesinide üstüne örtüyorum o kadar.Canim sen üsümezsen bebiste üsümez merak etme.

kızlar bebişlerinize bayıldımmmm..en az benim oğlum kadar yakışıklılar maşşaaalllaaahhhhhh
kızlar bende aldım easy kitabını bakalım uygulamalar nasıl olacak.buğün öğlen nedese uykuya dalamadı.akşam üstü çok uyudu biraz düzeni kaçırdık ama yarın hemen tekrardan otrttmaya çalışcam.önce düzen sonrada şu yatakta uyutma olayını işllhh..
himmel kızın süper..ya benim oğluşum acaip saçlı doğdu,aranıda kel prens ve prensesler var çok ilğinç gelior oğluşuma bakınca
ya evet allah razı olsun anneciğimden epey uzun kaldı ama artık yeter dedim.hem onlarada yazık.bakalım kavga dövüş büyütcez tabiki yavrularımzı.işte babamız nöbetteyken biraz sıkılırız muhtemelen.dahada havalar ankarada ısınmadığından dışarıda çıkamıoruz.öptm ii geceler hepinizee

anam anam bunlar hepsi bal kaymak şeker hepsine maşşallah nazarlardan korusun rabbim kuzularımızı

Son düzenleme:
alın işte alın bakın bakiim.. bu da benim sıpam...

kız tubaaaaaaaaa............

bu yakısıklı kuzeye 10 değil 100 değil 1000 basar[/QUOTE]

maş. tugba emirine Allah ömrünü güzel eylsen

sağol asucum ataç olan yerden de denedim. cevap yazma sayfasının alt kısmındaki eklentilerden de denedim beceremedim. bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde :) bu arada senin kız da güzeller güzeli maşallah..

oğluşunda pek tatlı maş

ben önce çok sıkı olmayacak şekilde ince bi battnye ile kundk yapyrm. üzerine bir battaniye daha örtyrm. bir de yorganını. bnm kız terlmyr. bn de sıkıntı yok herhalde dye dsnyrm
aynısını yapıorum ilk önce kızıyo ama sonra uyuyakalıo terlemioda kollarını artık ben tutuyorum sanıyo galiba uykuya dalana kadar aşağıda tutuyo gece tabi yukarı kaldırıoo

kızının resimlerini iyiki istemişim çok tatlı maş inş. hayatıda güzel olur oglunda cok yakışıklı

günaydınlar 2011 kasımın en tatlı anaları ve kuzuları sabah 6dan beriayaktayım kızım ve babası beni kaldırdı kızım şimdi fosur fosur uyuyo baabsı yine nöbete gitti yarın evde neyseki yarın hastaneye rapora gidcem bakalım nolcak:26: ben yokken ii kaynatmışsnz oysaki topiğin bekçisiyim ama ii oluyo sizin yazıları okumaya bayılıyorum bu arada iyice ailem oldunuz rüyalarıma giriyosunz erran cok gecmiş olsun Rabbim dermansınz dert vermesin bugün hep burdayım... bu arada dün akşam doymak bilmedim deyim yerindeyse görmemiş gibi yedim bu ay ne kadar cok nöbeti oldu kocamın çarşambada nöbetci aman şehir dışına gitmesinde razıyız

Son düzenleme:
yenidogan ve son halleri

Eklentiler

• $SAM_1957.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $SAM_1892.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $SAM_1713.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…