- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.241
ya bu arada Emir tam 6 gündür kaka yapmıyor.. aşı olduğumuzdan beri yani.. rota virüs ilk dozda ishal yapmıştı biraz, ikinci dozda da kabız yaptı galiba..neyse, doktorunu aradım gliserin fitili ver bi tane yapar dedi, hala yapmadı, gerçi uyuyo belki ondandır.. var mı böle olan? naptınız? ya oğlanın keyfi yerinde aslında bi sıkıntısı yokta, beni dürtüyo işte bişiler..
daha önce hep sabah akşam düzenli yapardı, noldu böle anlamadım..
ay kıyamam, inşallah yarın kolayca yapar ya. ama yarında yapmazsa can tuba götür doktora, düşünsene hergün min. 600 ml süt içse 7 günde 4 kg 200 gr:)
bu arada konu kaka iken benim oğlan çok afedersiniz yeşil sümüksü kaka yapıyor günde iki kez, hem de çok pis kokuyor. klasik anne sütü kakası rengi hardal sarısı ve tanecikler yok, normal mi aceba, ben hep geniz akıntısı vardı ona yordum ama şimdi geçti hala öyle kakası, aşıya falan gittiğimde de aklıma hiç sormak gelmedi. benzer sorunu olan var mı? ferro sanol ve devit veriyorum hergün onlar yapar mı?
hmm bnm kız da arada ole tanecıksız ve yesıl yapıyo. ama bn artk takmıyrm cok takyrdm kafama. yedklernle ılgılı oalbılır demişlerdi. bir de bebeği üşüttüğümzde de yesıl olyrmus.
herkez uyuyo galiba benim kuzum geç yatıp erken kalkıyo gece 12 sabah 9
teşekkür ediyorum kemece kolay gelsin sana. benim oğlum zaten küçük doğmuştu 2700 dünyayageldi 3. ayda 5400 oldu anca bakıyorum çoğu bebiş bu ayda 6-7 kilo civarında benimki küçük geliyo gözüme bide emme aralıkları çok kısa değil aslında 2,5 -3 saatte bir emiyor ama yinede 5 dakika sürüyor. napalım sağlığı yerinde olsunda artık az emsin mama vermek istemiyorum hiç.
günaydıııınn harika anneler...
bugun cok mutluyum..
sizinle paylaşmak istedim..
ama lütfen masallah deyin olur mu
simdi gamzecim beni en iyi sen anlarsın yine
hani benim eşim askerdi ya..
dolayısıyla iş arkadaslarının hepsi ile aynı fakülteden ayni yaşlarda mezun bu baylar..
yani üniversite arkadası sayılır..
eee..dolayısıyla yeni yeni tadını almaya basladım bebekle...
yani bi ortama bi misafirliğe gidince inanılmaz keyifli oluyo..
çünkü herkes asagı yukarı yasıt..
herkes hamile ya da minik bebekli...
dün bi baktım aynı odada 6 7 bayanız..
3ü hamile yok 4 dürdümüz bebeği kucagında..
yok 2si hamile kalmak istiyo..
bi hafta sonra kızlar hamileyiiiimmm nidalara cınlıyo kulaklarda..sarılmalar tebrik etmeler...
muhabbet full hamilelik ve bebekler...
eşler bebekleri bi o sana bi o bana gezdirip seviyo..
bayanlar birbirine catlagını gösteriyo
kimi midem kazınmaya basladı diyo -6 haftalık hamile-
kimi kasılmalar nasıl oluyo diye soruyo -36-haftalık hamile..
kimi ay bu cocuk hiç durmuyo artık yyaaaa diyo -bebek 13 aylık olmus bile-
kimi diş çıkarıyo elinde derece ile dolasan bi anne..
kimi bizimkinin gazı bitti diye övünüyo - ki o benim sanırım-
ay daha neler neler..
dün bi baktım da ay cok güzel yaaaa...
ilk defa bi camianın içine tıkılıp kalmıs gibi hissetmedim kendimi..-hep öyle hissederdim..--
bu arkadas cevresinin aynı yıllarda asagı yukarı aynı hallerde olmaları cok mutlu etti beni..
bi keyif aldım..
hatta bayanlara bi öneride bulunucam haftaya..
tracy yengenin su dvd lerini götürcem zaten her part 25 dakika en fazla ..beraber izleyelim dicem..
cok güzel olur bence..
evli ve cocuklu olmak cok güzelmiş canım...
tadını cıkarmak lazım..
günaydın kasım anneleri .bir sorum olacak dün geceden beri sol göğsümd çok ağrıyor üst tarafıda sertleşmiş ne olabiliracaba
edibe mutluluğun daim olsun arkadaşım. evli mutlu çocuklu... enerjimi yükselttin sabah sabah sağolasın:)
66 1 1 66 66 66 66:66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?