- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.201
bebeğinin tam olarak neyi var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun
hey ben geldm temizliği bitiremedm canım sıkkın kocamı aradım naz yaptım oda bana kıyamadı aksam dısardan eyemk söylücez yuppiiiiiiiiiiii[/QU
canım üzelme ben de aynı durumdayım.bebekle kolay mı. arı gibi akşama kadar durmadım, bir de yemek, kız geldi okuldan onun ödevi, ancak oturdum şimdi ve yarın da yapmam gereken bir sürü iş var. eşim gün boyu yoktu, gece de nöbetçitam on iki yıl önce bugün eşimle nişanlanmıştık, eşim ne kadınlar günü mü kutladı ne de nişan yıl dönümümüzü acaba ikinci çocuktan sonra böyle mi oluyor?
ayrıca kız biz niye bugün kendimizi harab ettik temizlik yapıcaz diye başka gün yokmuydu...
hoşgeldin bakalım sende, aramıza memnuniyetle alırız tabi, biz herkese açık bir topiğiz, diğer kasım anneleri topiğiyle karıştırmayın bizi.. onlarda bu huyları yüzünden kapandılar sanırım... kuruttular sonunda topiği..bende bir kasım annesiyim 26 kasım doğumlu egemen isimli bir oğlum var. sizleri takip ediyordum ve bende üye olmak istedim sizlerden öğreneceğim çok şey var benide aranıza alın lütfen:)
bebeğin gayet güzel kilo almış canım hiç üzme kendini, sen o 6-7 kilo bebeklere bakma, onlar zaten iri doğdu, senin bebeğinin kilo alımı gayet iyi, doğum kilosuyla ilgili şuan ki kilosu.. yani bebek 3 kilo doğduysa 3. ayda 7 kilo olması abes olur zaten, bebek bu, homonlu meyve değil ya...teşekkür ediyorum kemece kolay gelsin sana. benim oğlum zaten küçük doğmuştu 2700 dünyayageldi 3. ayda 5400 oldu anca bakıyorum çoğu bebiş bu ayda 6-7 kilo civarında benimki küçük geliyo gözüme bide emme aralıkları çok kısa değil aslında 2,5 -3 saatte bir emiyor ama yinede 5 dakika sürüyor. napalım sağlığı yerinde olsunda artık az emsin mama vermek istemiyorum hiç.
tekrar yardım isticem canım.biz bunu profilimizde çizelge bölümüne kopyalamıyor muyuz ama benimkinde kopyalayınca yapıştır çıkmıyor nasıl yapıcammmmmmmm
tatlım antibiyotik zaten virüs için kullanılmaz, antibiyotikler bakterisid etkilidir, yani bakteriler için kullanılır.. şimdi ya sizin için anlamazlar nasılsa diye düşündüğü için geçiştirmiş, ya da sizin doktor salak.. virüs için antibiyotik verdiği için..canım çok bir fark yok şimdilik ama kötü de değil melis hanım uyuyor ve emiyor şimdilik bu teselli ediyor iyileşecek diye düşünüyorum antibiyotik ve şurup verdi doktor ama antibiyotiği almadım virüs dedi antibiyotik verdi daha ilerlememiş sadece üst solunum yolunda var dedi ben de bi atlatmaya çalışsın diye almadım bir kaç gün savaşcak artık dayanamazsa veririz
bir hafta rapor birhafta yıllık izin kullancam canım ben müdür yardımcısı olduğum için de yıllık iznim var 40 gün onları da bitiriym de öğretmenliğe öyle geçerim diye düşünüyorum ücretsiz izin benım için son çare inşallah ihtiyaç duymadan dönemi kapatırım da melis e en azından eylüle kadar ben bakarım diye düşünüyorum
ricaaa ederim cicim. güle güle kullan..can-tuğbacım tşk çizelge için
klasik konuşma: kızının adı ne?
-nisan
-hım sonunda nur falan yokmu
-yoooo
-nisan ayındamı doğduki niye o ismi verdiniz
-yoooooooo nisan ayına çok var daha kasım da doğdu bizimki
-hımm neyse
bigün birini bozacam ama neyse. çevrede dünya kadar eylül var kimseye garip gelmiyo bizimkini duyan aaaaa ay ismimi verdiniz diyo. sanki onlara sordum ne vereydim diye
kız ne tatlısın sen..ne zaman doğdu bakim senin nisanın.. çizelge yapayim hemen sana.. cici kızının hatırına..
klasik konuşma: Kızının adı ne?
-nisan
-hım sonunda nur falan yokmu
-yoooo
-nisan ayındamı doğduki niye o ismi verdiniz
-yoooooooo nisan ayına çok var daha kasım da doğdu bizimki
-hımm neyse
Bigün birini bozacam ama neyse. çevrede dünya kadar eylül var kimseye garip gelmiyo bizimkini duyan aaaaa ay ismimi verdiniz diyo. Sanki onlara sordum ne vereydim diye
selammm kızlar. annemlerdeyim hala. nezaman buraya gelsem hemen birileri arıyo bebek görmeye gelcektik evdeysen die. cumartesi dönüp koştura koştura hazırlık yapcam yine. öff oysa hafta sonu için ne hayallerim vardı. zaten bi tek haftasonları bebişi eşime bırakıp dışarı çıkma şansım oluyo amahep misafir geldiği için çıkamıyorum. bizim kız büyüdü misafirler hala bitmedi
ya sorma etraf patavatsız insancıklarla dolu...
Bnm kızın adını kendi yegenm bıle ( 8 yasında) eleştirdi.
- hala ya o ne ole. Oyku dye ısım mı olur. Barı 'oyku masal okuyor' koysaydn dedii
adaşım merhaba, sıkma canını banada çok misafir geliyor hatta cumartesi günü akşamda gelecekler hemde 3 çocuklu bir aileaslında çok severim misafiri ama bebeklerimiz daha küçük , genelde yorgun ve uykusuz oluyoruz, bi de hazırlıklar temizlik yoruyor. ben artık otomatiğe bağladım, her hafta sonu misafir olduğu için son gün hem temizlik hem hazırlık yapamayacağımdan, perşembe temizlik yapıyorum, cuma hazırlık. bu arada hep aynı şeyleri yapıp ikram ediyorum, ıslak kek, patetesli börek, şehriyeli havuçlu salata.kek ile böreği boş vakitlerimde ki varsa eğer önceden yapıp derin dondurucuya koyuyorum, böreği son gün pişiriyorum.
yap bacım yap.edibe de yaptıydı ama bi türlü yapıştırmayı beceremedim onu. bi de sen yap bakim olcak mı. 21 kasım ismi nisan. sonunda nur yok haaaaa
kızlar ben bu arda sizin yaptığınız çu simgelerden, oynayan kız, maşallah, kızgın surat falan yapmak istiyorum, nerden ekliyorsunuz ya. acaba ben yeni üyeyim diye mi çıkmıyo, la la la la olandan bol bol yapmak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?