2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bebeğinin tam olarak neyi var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun

canım üşütmüş yaa öksürük var bi de burnu akıyor çok sağol allah kimsenin bebeğini hasta yapmasın ağlarken gözyaşı geliyor ben de melisle birlikte ağlıyorum valla kiii o kadar ağır hasta falan da değil öksürük zorlayınca ağlıyor meleğim ama içim yanıyor oher öksürdüğünde dün eşime diyorum resmen ben nefes alamıyorum burnum tıkandı çocuğun ki gibi psikolojik:)

Huuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayol gecen geceden sonra yoruldnz mu?

Sesnz niye Cıkmıyooooooooooo

Yeni katılan arkadaşlar hoşşşşşşşşşşşşşşş geldnzzzzzzzzzzzzzzzzz

ya baya kalabalılaştı burasıı

ne guzel ne guzel........... Daha cok kaynatcz yaniiii

selammm kızlar. annemlerdeyim hala. nezaman buraya gelsem hemen birileri arıyo bebek görmeye gelcektik evdeysen die. cumartesi dönüp koştura koştura hazırlık yapcam yine. öff oysa hafta sonu için ne hayallerim vardı. zaten bi tek haftasonları bebişi eşime bırakıp dışarı çıkma şansım oluyo ama hep misafir geldiği için çıkamıyorum. bizim kız büyüdü misafirler hala bitmedi

Ya kc gndr akşamları ekmk yemyrdm. çiğ börek yaptm lop lop gitti. Tum çabalrm da gitti. Yemedgm ekmklern hepsini geri aldm

ya ayıptır sölemesi ben bugün oğlumla yine gezmeye gittim, ben oğlum arabadayken kullanamama korkumu attım ya, tamamdır, daha beni kimse tutamaz, hergün gezeriz artık oğluşumla, havalarda güzel.. sizde yine birsürü kaynatmışsınız, oku oku bitmedi.. yeni gelenler var, maşaallaah maşlaaahhh hergün daha da canlanıyor topicimiz.. ya şu nazarları yapınca biri sormuş nerden yapıyonuz diye ya, arkadaşım msj yaptığın kutunun hemen altında yüz ifadeleri, gönder i tıklamak için aşağı indiğinde görmemiş olman garip, sen de mi görünmüyo acaba, yoksa görmemek imkansız yani, gönder ile mesaj yazdığın kutunun arasındalar çünkü..

bende bir kasım annesiyim 26 kasım doğumlu egemen isimli bir oğlum var. sizleri takip ediyordum ve bende üye olmak istedim sizlerden öğreneceğim çok şey var benide aranıza alın lütfen:)
hoşgeldin bakalım sende, aramıza memnuniyetle alırız tabi, biz herkese açık bir topiğiz, diğer kasım anneleri topiğiyle karıştırmayın bizi.. onlarda bu huyları yüzünden kapandılar sanırım... kuruttular sonunda topiği..
bebeğin gayet güzel kilo almış canım hiç üzme kendini, sen o 6-7 kilo bebeklere bakma, onlar zaten iri doğdu, senin bebeğinin kilo alımı gayet iyi, doğum kilosuyla ilgili şuan ki kilosu.. yani bebek 3 kilo doğduysa 3. ayda 7 kilo olması abes olur zaten, bebek bu, homonlu meyve değil ya...
tekrar yardım isticem canım.biz bunu profilimizde çizelge bölümüne kopyalamıyor muyuz ama benimkinde kopyalayınca yapıştır çıkmıyor nasıl yapıcammmmmmmm
kız Allah iyiliğini versin, hadi hayırlı olsun, halletmişin ben gelene kadar, saolsun gamzecik..
tatlım antibiyotik zaten virüs için kullanılmaz, antibiyotikler bakterisid etkilidir, yani bakteriler için kullanılır.. şimdi ya sizin için anlamazlar nasılsa diye düşündüğü için geçiştirmiş, ya da sizin doktor salak.. virüs için antibiyotik verdiği için.. actifed de geniz akıntısı için verilir, yani akıntısı çoğalsın temizlensin burnu genizi rahat nefes alsın diye, hani o öksürük var ya gece uyandıran işte genizini temizlemek için öksürüyo kızın, korkma iyi bişe bu.. ayrıca actifed iyi bir ilaç sayılır, ama içinde bol miktarda parasetamol var, o da deli uyku yapar, yani içsen sen bile uyursun korkma uyumaz diye..

can-tuğbacım tşk çizelge için
ricaaa ederim cicim. güle güle kullan..

klasik konuşma: kızının adı ne?
-nisan
-hım sonunda nur falan yokmu
-yoooo
-nisan ayındamı doğduki niye o ismi verdiniz
-yoooooooo nisan ayına çok var daha kasım da doğdu bizimki
-hımm neyse

bigün birini bozacam ama neyse. çevrede dünya kadar eylül var kimseye garip gelmiyo bizimkini duyan aaaaa ay ismimi verdiniz diyo. sanki onlara sordum ne vereydim diye

kız ne tatlısın sen.. ne zaman doğdu bakim senin nisanın.. çizelge yapayim hemen sana.. cici kızının hatırına..

kız ne tatlısın sen.. ne zaman doğdu bakim senin nisanın.. çizelge yapayim hemen sana.. cici kızının hatırına..

yap bacım yap.edibe de yaptıydı ama bi türlü yapıştırmayı beceremedim onu. bi de sen yap bakim olcak mı. 21 kasım ismi nisan. sonunda nur yok haaaaa

ya sorma etraf patavatsız insancıklarla dolu...
Bnm kızın adını kendi yegenm bıle ( 8 yasında) eleştirdi.
- hala ya o ne ole. Oyku dye ısım mı olur. Barı 'oyku masal okuyor' koysaydn dedii

adaşım merhaba, sıkma canını banada çok misafir geliyor hatta cumartesi günü akşamda gelecekler hemde 3 çocuklu bir aile aslında çok severim misafiri ama bebeklerimiz daha küçük , genelde yorgun ve uykusuz oluyoruz, bi de hazırlıklar temizlik yoruyor. ben artık otomatiğe bağladım, her hafta sonu misafir olduğu için son gün hem temizlik hem hazırlık yapamayacağımdan, perşembe temizlik yapıyorum, cuma hazırlık. bu arada hep aynı şeyleri yapıp ikram ediyorum, ıslak kek, patetesli börek, şehriyeli havuçlu salata.kek ile böreği boş vakitlerimde ki varsa eğer önceden yapıp derin dondurucuya koyuyorum, böreği son gün pişiriyorum.

kızlar ben bu arda sizin yaptığınız çu simgelerden, oynayan kız, maşallah, kızgın surat falan yapmak istiyorum, nerden ekliyorsunuz ya. acaba ben yeni üyeyim diye mi çıkmıyo, la la la la olandan bol bol yapmak istiyorum:)

aman napim bi anneme geliyom apar topar geri dönüyoz. bi rahat oturamadım. ona bozuluyom.nese canım gelcekler tabi onlarda gitmesek olmaz diye düşünüyo

cevap yazdığın yerde varya canım görmemen imkansız. sende görünmüyomu acaba. yoksa kesin görürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…