2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kemece, senin oğlan hani meme sarhoşuyduya ekmek elinde dolanıyodu hala devammı benimkide aynı seninki gibi napcaz biz bunları?

arkadaşalr bebeğinizi oturtuyrmusunuz? benm kız sureklı otrmak ıstyr. yatrnca hemen aglıyor cimcime. ben de hep oturtyrm. acaba beli agrır mı yaaaaa? henz 4 aylık bile olmadk. ama cimcime otururken coooooooooooooooooookkkkkkkk mutlu

arkadaşlar ben gece onu emzrmek ıcın kalktgmda cok mutlu olyrm anlatamam
o kadar ozlemiş oluyrm kııııı...........
gece karanlıkta gozleri ile beni nasıl izliyor
gözlermn içine bakyr adeta
sonra cılveler yapıyor karanlıkta .... annne beni alllllll.......... diyeeee
onu emzrirken dusunyrm da
bebeği olup da onu bırakanlar, sokağa atanlar, yurda verenler.ve hatta solemesı bıle cok acı ama bebeğinin canına bıle kıyanları gordddkk
bu bebeklere kıyılır mı hıç arkadaslar yaaa
ben yuzune bakmaya bıle kıyamazkennn......
herşeyleri ile o kadar muhtaclar kııı
tek başlarına bir şey yapamyrlarrrr
her ağlamalarında ANNE ANNE diye içimizi okşuyorlar.
bazen altnı gec değistrdğm zamanlar o kadar kızıyrm kı kendıme
sen olsan dıyorm... sen bu ıslaklıkla durabılır mısın....bebeğin hep sana muhtacccc....
bunları dusunup cok sukur dyrm
iyiki bir bebeğimz var arkadaslar
allah olamynlara da nasıp etsn
bizleri de onlarla mutlu etsın

kızlaarr günaydın.. nasılsınız, enerji patlaması yaşanıyor bugün topikte maşallah.. enerjiniz bool bool olsun, hiç eksilmesin inşallahh.. ben de çok mutluyum, Emir sıçtı... çok şükür, ne çok kıvamlı, ne rengi farklı.. hiç bir sorun yok, çok şükür.. zevkten dört köşe şuan, sabah beri uyanık hala çığlık atarak oynamanın peşinde.. şimdi beşiğine yatırdım müziğini açtım uyumasını bekliyom.. bu arada size bi bakayım dedim..

edibecim çok maşallah ortamınıza, bebişlerinize, hamişlerinize.. bizimde aynen senin dediğin gibi bir arkadaş ortamımız var, 15 günde bir buluşuruz biz, bizimde çocuklar hep peş peşe, biride hamile.. zaten bizim çocuklar doğunca çocuğu olmayanlarda bende istiyom bende istiyom diye çalışmalara başladı.. imrendirdik milleti, bide ballandıra ballandıra anlatıyom ne güzel şey annelik diye, diğer taraftan eşim bastırıyo, şuan herkes çocuk istiyo.. gerçi bböyle anlatımların gazına gelerek ikna olmuştum çocuk yapmaya.. eşim evlendiğimizden beri yalvarıyodu çocuk çocuk diye ben hep daha erken diyodum, şimdi ne salakmışım keşke daha önce yapsaydık diyom ama kısmet bölemiş.. çok şükür artık Emir bizimle.. tam da zamanında aslında.. 3,5 yıllık evliyiz..

anem bu ne anem bu ne..nazar decek kız..
cok tatlı..haddinden fazla...
ısırmıyım ...yürü git...

evet ..bizim de 3,5 yıl bitti..tuba be tatlı oluyomus de mi öööle ortamlar..ben fena zevk alıyom..nazar degmesin..cocuklu olmak ne güzelmiş yaa..hele hele bi de büyücekler daha..adam olup sohbet etcekler dısarı cıkıyoz dicekler..aman allah ım..10 cocuk yapcam beyaaa...

çizelge yapan arkadaştan bende bi çizelge rica etsem yapabilirmi ki???? oğlum 26 kasım doğumlu
adı ne ki oğluşun?

kıııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu ne sevimlilik maşaaalllaaahhhhh...
aman nazar falan olmasın bak koydun resmi ama.. ay ben korkarım çok nazardan..
evet çok mutlu gözüküyo, e oturt bari sen nediyelim..

olmaz inş allahın izniyle nazar mazarrr

arkadaşalr bebeğinizi oturtuyrmusunuz? benm kız sureklı otrmak ıstyr. yatrnca hemen aglıyor cimcime. ben de hep oturtyrm. acaba beli agrır mı yaaaaa? henz 4 aylık bile olmadk. ama cimcime otururken coooooooooooooooooookkkkkkkk mutlu

arkadaşlar ben gece onu emzrmek ıcın kalktgmda cok mutlu olyrm anlatamam
o kadar ozlemiş oluyrm kııııı...........
gece karanlıkta gozleri ile beni nasıl izliyor
gözlermn içine bakyr adeta
sonra cılveler yapıyor karanlıkta .... annne beni alllllll.......... diyeeee
onu emzrirken dusunyrm da
bebeği olup da onu bırakanlar, sokağa atanlar, yurda verenler.ve hatta solemesı bıle cok acı ama bebeğinin canına bıle kıyanları gordddkk
bu bebeklere kıyılır mı hıç arkadaslar yaaa
ben yuzune bakmaya bıle kıyamazkennn......
herşeyleri ile o kadar muhtaclar kııı
tek başlarına bir şey yapamyrlarrrr
her ağlamalarında ANNE ANNE diye içimizi okşuyorlar.
bazen altnı gec değistrdğm zamanlar o kadar kızıyrm kı kendıme
sen olsan dıyorm... sen bu ıslaklıkla durabılır mısın....bebeğin hep sana muhtacccc....
bunları dusunup cok sukur dyrm
iyiki bir bebeğimz var arkadaslar
allah olamynlara da nasıp etsn
bizleri de onlarla mutlu etsın

cantuğba bizide listee ekleyin diecem ama bide bu ekleme işini nasıl bercez neyse oğlum gelince yaptırırım ona deniz kasım 3 canım

asu, bin kere maşallah,kızın çok tatlı, yerim ben onu allah analı babalı büyütsün. allah nazarlardan saklasın.çok şeker ya, kız çocukları çok sevimli oluyo süsleri,cilveleri, dilleri...ay kızımın bebekliği aklıma geldi. kızlar tadını çıkaralım çok sevimli zamanları, büyüyünce papuç kadar dilleri oluyor...

arrrrrrrrrrkdlşlar yaaa... çin takvimine bakan olmsmu ıdı hıç. cinsiyeti doğru cıkan old mu aranızda? ona gore ikinci bebede yol gosterıcı olur belkiii

amn cnm hepmızın bebeklerini inş. hayrlı evlt olsnlar da baska bısey ıstemem ben.

cantuğba bizide listee ekleyin diecem ama bide bu ekleme işini nasıl bercez neyse oğlum gelince yaptırırım ona deniz kasım 3 canım

http://lb1f.lilypie.com/49oBp2.png
linkin üstünde sap tıkla, kopyalayı seç..
SAYFANIN EN ÜSTÜNDEki kendi adını tıkla, profiline girmiş olursun..
alt alta oku, çizelge yazısını görecen
çizelgenin hemen yanında bir kalem var ona tıkla, bi kutu açılacak
o kutunun içine tıkla, sağ tuşu tıklayıp yapıştırı tıkla, linki o kutunun içinde görecen
sonra hemen altındaki kaydet i tıkla tamamdır hadi bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…