- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.281
arrrrrrrrrrkdlşlar yaaa... çin takvimine bakan olmsmu ıdı hıç. cinsiyeti doğru cıkan old mu aranızda? ona gore ikinci bebede yol gosterıcı olur belkiii
http://lb1f.lilypie.com/49oBp2.png
linkin üstünde sap tıkla, kopyalayı seç..
SAYFANIN EN ÜSTÜNDEki kendi adını tıkla, profiline girmiş olursun..
alt alta oku, çizelge yazısını görecen
çizelgenin hemen yanında bir kalem var ona tıkla, bi kutu açılacak
o kutunun içine tıkla, sağ tuşu tıklayıp yapıştırı tıkla, linki o kutunun içinde görecen
sonra hemen altındaki kaydet i tıkla tamamdır hadi bi dene
ömrünü yidi su cizelgele haaa:126::126::126::126::126::126:
sormaa... kıyamıyom da.. çünkü ben ilk yaptığımdaki sevincimi hatırlıyom, sanki oğluşumda benimle birlikte gibi buraya her yazışımda.. bana öle geliyo yada.. şimdi onlarada kıyamıyom aynı sevinci yaşasınlar diye.. napalım, yakında çizelgesiz kimse kalmayacak inşallaah..
arrrrrrrrrrkdlşlar yaaa... çin takvimine bakan olmsmu ıdı hıç. cinsiyeti doğru cıkan old mu aranızda? ona gore ikinci bebede yol gosterıcı olur belkiii
cok tatlı gözüküyo evet..hemen yanımızdalar onlarda..bu arada egemenin ki cok zevkli bi calısma olmus..
hosuma gitti...
saol ama artık napcamı şaşırıyom, çok alternatif yok biliyosun, güzel bişi olsun istiyom, sonra ne çirkin yapmış benimkini demesinler diye, e herkesinki aynı da olsun istemiyom.. öle karıştıra karıştıra bi hal oldum.. ama bikaç kişi kaldı çizelgesiz, onlarıda yapayım tamamdır, isitfa edeceğim bu işten.. sıkıldıysan sana da değişik bi çalışma yapalım..
gamze yok bugün, hayırdır inşallaaahh..
gamze yok bugün, hayırdır inşallaaahh..
asu maşallah bebeğine çok tatlı allah nazarlardan korusun....
:123::123::123::123::123:gamze kadınlar gununu gec saatlere kadar kutladı herhalde o yuzden kalkamamştr52:
asu, ben ona göre planlamamıştım ama şimdi baktım iki çocuğumunki de doğru tuttu, bir daha bakayım...
ya bu arada benim oğlum aynı tickerımdaki bebeğe benziyo, öyle sarı kafalı mavi gözlü bişi.. eşim orjinal kuzey benim oğlum diyoda.. bu durum benim hiç hoşuma gitmiyo, çünkü hiç bize benzemiyo.. ben siyah saçlı bembeyaz tenliyim gözlerimde bal rengi..eşim tam kumral gözleri açık kahve.. bu sıpa kime benzedi bilmem renk olarak.. tip babasının kopyası, gören eşin bu aynı diyo, evet çok dua etmiştim eşime benzesin diye, dünyanın en yakışıklı adamı çünkü..Allahtan tipi benziyo, hastanede karıştı desem mümkün değil, servisteki tek erkek bebekti, her taraf kız kaynıyodu, oğlum babası gibi kızlar konusunda çok şanslı olacak sanırım, daha doğuştan şanslıydı bu konuda..
hmmmmmmmmmmmmm ıyı ozamn hadi bkalm ikinci bebmi ona zamnlayaym bariiii.. bu çinlilerde ne tuhaf yontemler var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?