2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ömrünü yidi su cizelgele haaa:126::126::126::126::126::126:

ömrünü yidi su cizelgele haaa:126::126::126::126::126::126:

sormaa... kıyamıyom da.. çünkü ben ilk yaptığımdaki sevincimi hatırlıyom, sanki oğluşumda benimle birlikte gibi buraya her yazışımda.. bana öle geliyo yada.. şimdi onlarada kıyamıyom aynı sevinci yaşasınlar diye.. napalım, yakında çizelgesiz kimse kalmayacak inşallaah..

cok tatlı gözüküyo evet..hemen yanımızdalar onlarda..bu arada egemenin ki cok zevkli bi calısma olmus..
hosuma gitti...

arrrrrrrrrrkdlşlar yaaa... çin takvimine bakan olmsmu ıdı hıç. cinsiyeti doğru cıkan old mu aranızda? ona gore ikinci bebede yol gosterıcı olur belkiii

asu, ben ona göre planlamamıştım ama şimdi baktım iki çocuğumunki de doğru tuttu, bir daha bakayım...

cok tatlı gözüküyo evet..hemen yanımızdalar onlarda..bu arada egemenin ki cok zevkli bi calısma olmus..
hosuma gitti...

saol ama artık napcamı şaşırıyom, çok alternatif yok biliyosun, güzel bişi olsun istiyom, sonra ne çirkin yapmış benimkini demesinler diye, e herkesinki aynı da olsun istemiyom.. öle karıştıra karıştıra bi hal oldum.. ama bikaç kişi kaldı çizelgesiz, onlarıda yapayım tamamdır, isitfa edeceğim bu işten.. sıkıldıysan sana da değişik bi çalışma yapalım..

ayyy s,iz ne çok konuşuyonuz cevap yetiştiremiyom. asuuuu kızın çok tatlı nasar değer oku üfle bacım. ha bide ben de çin takvimine sonrasdan baktım doğru çıktı.inanmam böle şeylere ama çıktı işte ne bilim

saol canım seni de yormayalım simdi..benimkini zaten özene bezene yapmıstın cok hosuma gidiyo..

gamze yok bugün, hayırdır inşallaaahh..

valla o duruma bende inanamıyorum..insallah iyilerdir maaile...

selam kızlar ben geldimm.geçmişi okudum iyi kaynatmışsınız...ancak bitti...asu kızın çok tatlı maşallah...Allah yüzlerini hep güldürsün yavrularımızın...can tugba çizelge için çok ama çok tesekkür ederim ellerine saglık cok güzel olmuş...sen bana çizelge yapmışsın ama ben yapıştırmayı beceremiyordum...sonrada çizelgenin ismi emir oluyordu bende o yüzden yapıştırmadım kusura bakma...

gamze kadınlar gununu gec saatlere kadar kutladı herhalde o yuzden kalkamamştr52:

ya bu arada benim oğlum aynı tickerımdaki bebeğe benziyo, öyle sarı kafalı mavi gözlü bişi.. eşim orjinal kuzey benim oğlum diyoda.. bu durum benim hiç hoşuma gitmiyo, çünkü hiç bize benzemiyo.. ben siyah saçlı bembeyaz tenliyim gözlerimde bal rengi..eşim tam kumral gözleri açık kahve.. bu sıpa kime benzedi bilmem renk olarak.. tip babasının kopyası, gören eşin bu aynı diyo, evet çok dua etmiştim eşime benzesin diye, dünyanın en yakışıklı adamı çünkü.. Allahtan tipi benziyo, hastanede karıştı desem mümkün değil, servisteki tek erkek bebekti, her taraf kız kaynıyodu, oğlum babası gibi kızlar konusunda çok şanslı olacak sanırım, daha doğuştan şanslıydı bu konuda..

allah bahtını güzel etsin..hiç üzmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…