- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.221
bak sen sıpaya...ya sorma etraf patavatsız insancıklarla dolu...
Bnm kızın adını kendi yegenm bıle ( 8 yasında) eleştirdi.
- hala ya o ne ole. Oyku dye ısım mı olur. Barı 'oyku masal okuyor' koysaydn dedii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak sen sıpaya...ya sorma etraf patavatsız insancıklarla dolu...
Bnm kızın adını kendi yegenm bıle ( 8 yasında) eleştirdi.
- hala ya o ne ole. Oyku dye ısım mı olur. Barı 'oyku masal okuyor' koysaydn dedii![]()
kızlar ben bu arda sizin yaptığınız çu simgelerden, oynayan kız, maşallah, kızgın surat falan yapmak istiyorum, nerden ekliyorsunuz ya. Acaba ben yeni üyeyim diye mi çıkmıyo, la la la la olandan bol bol yapmak istiyorum:)
cevap yazdığın yerde varya canım görmemen imkansız. sende görünmüyomu acaba. yoksa kesin görürdün![]()
bu arada yegenmn adı da emirbak sen sıpaya...Ama güzel espiri yapmış.. Kızmaaaaaaaa.......
![]()
adaşım merhaba, sıkma canını banada çok misafir geliyor hatta cumartesi günü akşamda gelecekler hemde 3 çocuklu bir aileaslında çok severim misafiri ama bebeklerimiz daha küçük , genelde yorgun ve uykusuz oluyoruz, bi de hazırlıklar temizlik yoruyor. ben artık otomatiğe bağladım, her hafta sonu misafir olduğu için son gün hem temizlik hem hazırlık yapamayacağımdan, perşembe temizlik yapıyorum, cuma hazırlık. bu arada hep aynı şeyleri yapıp ikram ediyorum, ıslak kek, patetesli börek, şehriyeli havuçlu salata.kek ile böreği boş vakitlerimde ki varsa eğer önceden yapıp derin dondurucuya koyuyorum, böreği son gün pişiriyorum.
tatlım üşenmezsen düzeltelim mi şu N?SAN 'I.. Bİ DAHA GÖNDERİYOM, AYNI İŞLEMİ TEKRARLA.OK.. AFERİM BU ARADA..cevap yazdığın yerde varya canım görmemen imkansız. sende görünmüyomu acaba. yoksa kesin görürdün![]()
tatlım üşenmezsen düzeltelim mi şu N?SAN 'I.. Bİ DAHA GÖNDERİYOM, AYNI İŞLEMİ TEKRARLA.OK.. AFERİM BU ARADA..![]()
yok canım ya, kalp var bir iki sembol daha var o kadar, herhalde yeni üyeyim diye yok şimdilik, diğer yeni üyeler bakın bakalım sizde var mı? Benim yerime bi la la la la yapında görelim? Yoksa ben mi körüm:)
Hıh tamam, ok.. Düzelttim ben zaten.. Güle güle kullan canım..![]()
yok canım ya, kalp var bir iki sembol daha var o kadar, herhalde yeni üyeyim diye yok şimdilik, diğer yeni üyeler bakın bakalım sizde var mı? Benim yerime bi la la la la yapında görelim? Yoksa ben mi körüm:)
bu arada yegenmn adı da emir![]()
YA GERCEKTNCOK ZEKIDR. 4 YASINDAYKEN İNG. KONUSABILYORDU BİRAZ BİRAZ. EEEEE HALASINA CEKMŞ. SENN DE OĞLUSUNUN BOLE HALASI VARSA O DA OLE OLURYA EVET BU eMİR LER HEP BÖLE BİRAZ SIPA OLUYOLARMIŞ.. bana da çok dediler Emir koyma diye, ama ben olsun munzur olsun dedim.. bilirsin zeki insanlar böle ince espriler yapabilir..
bu lala lalalarda sanaa.. ek olarak...![]()
Ilahi arkdsm ya ole guldrdn kı benı. Esm bıle dıyo karsıdan nıye kıkırdyo dıye. Lala yı cok sevmş olmalısın. Illede lala illede lala. Al cnm senn için bunlar
![]()
bu arada gamze iki gundr göremyrz:82: seni. nerelerdesn hu hu. erkenden yatyn mu yoksa
ya bu arada Emir tam 6 gündür kaka yapmıyor.. aşı olduğumuzdan beri yani.. rota virüs ilk dozda ishal yapmıştı biraz, ikinci dozda da kabız yaptı galiba..neyse, doktorunu aradım gliserin fitili ver bi tane yapar dedi, hala yapmadı, gerçi uyuyo belki ondandır.. var mı böle olan? naptınız? ya oğlanın keyfi yerinde aslında bi sıkıntısı yokta, beni dürtüyo işte bişiler..
daha önce hep sabah akşam düzenli yapardı, noldu böle anlamadım..
fitil vrdkten bı gun sonra yaprmıs bebek kakasını dıye duymstm ben.... benm kız da bır keresnde 3 gun yapmamıstı. ben de zeytnyaglı kulak çopu ıle masaj yaptm hemen cıkardı. yazık bekleye bekleye bıraz kıvamlı yapmıstı bebem.
anaaam 3 günde kıvamlı yaptıysa, bizimki 6 günde ki yarın 7. gün olacak.. nasıl yapacak kim bilir.. neyse, yapabilsin inşallah da.. bi çıkarsında bak ben neler yapacam onlara, kaç gündür çocuğumun içindeler..![]()