ya ayıptır sölemesi ben bugün oğlumla yine gezmeye gittim, ben oğlum arabadayken kullanamama korkumu attım ya, tamamdır, daha beni kimse tutamaz, hergün gezeriz artık oğluşumla, havalarda güzel.. sizde yine birsürü kaynatmışsınız, oku oku bitmedi.. yeni gelenler var, maşaallaah maşlaaahhh hergün daha da canlanıyor topicimiz..

ya şu nazarları yapınca biri sormuş nerden yapıyonuz diye ya, arkadaşım msj yaptığın kutunun hemen altında yüz ifadeleri, gönder i tıklamak için aşağı indiğinde görmemiş olman garip, sen de mi görünmüyo acaba, yoksa görmemek imkansız yani, gönder ile mesaj yazdığın kutunun arasındalar çünkü..

bende bir kasım annesiyim 26 kasım doğumlu egemen isimli bir oğlum var. sizleri takip ediyordum ve bende üye olmak istedim sizlerden öğreneceğim çok şey var benide aranıza alın lütfen:)
hoşgeldin bakalım sende, aramıza memnuniyetle alırız tabi, biz herkese açık bir topiğiz, diğer kasım anneleri topiğiyle karıştırmayın bizi.. onlarda bu huyları yüzünden kapandılar sanırım... kuruttular sonunda topiği..

teşekkür ediyorum kemece kolay gelsin sana. benim oğlum zaten küçük doğmuştu 2700 dünyayageldi 3. ayda 5400 oldu anca bakıyorum çoğu bebiş bu ayda 6-7 kilo civarında benimki küçük geliyo gözüme bide emme aralıkları çok kısa değil aslında 2,5 -3 saatte bir emiyor ama yinede 5 dakika sürüyor. napalım sağlığı yerinde olsunda artık az emsin mama vermek istemiyorum hiç.
bebeğin gayet güzel kilo almış canım hiç üzme kendini, sen o 6-7 kilo bebeklere bakma, onlar zaten iri doğdu, senin bebeğinin kilo alımı gayet iyi, doğum kilosuyla ilgili şuan ki kilosu.. yani bebek 3 kilo doğduysa 3. ayda 7 kilo olması abes olur zaten, bebek bu, homonlu meyve değil ya...

tekrar yardım isticem canım.biz bunu profilimizde çizelge bölümüne kopyalamıyor muyuz ama benimkinde kopyalayınca yapıştır çıkmıyor nasıl yapıcammmmmmmm

kız Allah iyiliğini versin, hadi hayırlı olsun, halletmişin ben gelene kadar, saolsun gamzecik..

canım çok bir fark yok şimdilik ama kötü de değil melis hanım uyuyor ve emiyor şimdilik bu teselli ediyor iyileşecek diye düşünüyorum antibiyotik ve şurup verdi doktor ama antibiyotiği almadım virüs dedi antibiyotik verdi daha ilerlememiş sadece üst solunum yolunda var dedi ben de bi atlatmaya çalışsın diye almadım bir kaç gün savaşcak artık dayanamazsa veririz
bir hafta rapor birhafta yıllık izin kullancam canım ben müdür yardımcısı olduğum için de yıllık iznim var 40 gün onları da bitiriym de öğretmenliğe öyle geçerim diye düşünüyorum ücretsiz izin benım için son çare inşallah ihtiyaç duymadan dönemi kapatırım da melis e en azından eylüle kadar ben bakarım diye düşünüyorum
tatlım antibiyotik zaten virüs için kullanılmaz, antibiyotikler bakterisid etkilidir, yani bakteriler için kullanılır.. şimdi ya sizin için anlamazlar nasılsa diye düşündüğü için geçiştirmiş, ya da sizin doktor salak.. virüs için antibiyotik verdiği için..

actifed de geniz akıntısı için verilir, yani akıntısı çoğalsın temizlensin burnu genizi rahat nefes alsın diye, hani o öksürük var ya gece uyandıran işte genizini temizlemek için öksürüyo kızın, korkma iyi bişe bu.. ayrıca actifed iyi bir ilaç sayılır, ama içinde bol miktarda parasetamol var, o da deli uyku yapar, yani içsen sen bile uyursun korkma uyumaz diye..
can-tuğbacım tşk çizelge için
ricaaa ederim cicim. güle güle kullan..