• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bu arada Emir tam 6 gündür kaka yapmıyor.. aşı olduğumuzdan beri yani.. rota virüs ilk dozda ishal yapmıştı biraz, ikinci dozda da kabız yaptı galiba.. :33: neyse, doktorunu aradım gliserin fitili ver bi tane yapar dedi, hala yapmadı, gerçi uyuyo belki ondandır.. var mı böle olan? naptınız? ya oğlanın keyfi yerinde aslında bi sıkıntısı yokta, beni dürtüyo işte bişiler.. :52::52:
daha önce hep sabah akşam düzenli yapardı, noldu böle anlamadım..

ay kıyamam, inşallah yarın kolayca yapar ya. ama yarında yapmazsa can tuba götür doktora, düşünsene hergün min. 600 ml süt içse 7 günde 4 kg 200 gr:)

bu arada konu kaka iken benim oğlan çok afedersiniz yeşil sümüksü kaka yapıyor günde iki kez, hem de çok pis kokuyor. klasik anne sütü kakası rengi hardal sarısı ve tanecikler yok, normal mi aceba, ben hep geniz akıntısı vardı ona yordum ama şimdi geçti hala öyle kakası, aşıya falan gittiğimde de aklıma hiç sormak gelmedi. benzer sorunu olan var mı? ferro sanol ve devit veriyorum hergün onlar yapar mı?

ay kıyamam, inşallah yarın kolayca yapar ya. ama yarında yapmazsa can tuba götür doktora, düşünsene hergün min. 600 ml süt içse 7 günde 4 kg 200 gr:)

bu arada konu kaka iken benim oğlan çok afedersiniz yeşil sümüksü kaka yapıyor günde iki kez, hem de çok pis kokuyor. klasik anne sütü kakası rengi hardal sarısı ve tanecikler yok, normal mi aceba, ben hep geniz akıntısı vardı ona yordum ama şimdi geçti hala öyle kakası, aşıya falan gittiğimde de aklıma hiç sormak gelmedi. benzer sorunu olan var mı? ferro sanol ve devit veriyorum hergün onlar yapar mı?

hmm bnm kız da arada ole tanecıksız ve yesıl yapıyo. ama bn artk takmıyrm cok takyrdm kafama. yedklernle ılgılı oalbılır demişlerdi. bir de bebeği üşüttüğümzde de yesıl olyrmus.

hmm bnm kız da arada ole tanecıksız ve yesıl yapıyo. ama bn artk takmıyrm cok takyrdm kafama. yedklernle ılgılı oalbılır demişlerdi. bir de bebeği üşüttüğümzde de yesıl olyrmus.

ya hergün öyle yoksa çocuk üşüyor mu evde... elimde puset bir mutfakta bir orda bi burda.yediklerimi gaz yapıyor diye çok kısıtladım, sadece kuru yemiş ve tahin pekmez çok yiyorum

kemece lalalalalar bendede yok canım. Benim kozımında kakası senin bebişininki gibi uzun zamandır. fakat benln kızımda reflü vardı die pek üstünde durmamıştım ama asunun dediği gibi yoksa çokmu üşütüyoruz acaba:(can tuıba ben 40 çııktığından beridir kaka yaptı apmadı sorunla hep boğuştum inan 7 8 gün uapmıyordu kız daha 1 haftadır iyi gibi mşşalah fitilde iki günde kalabiliyor fakat az canını yakıyo yavrucaklarn:(

günaydıııınn harika anneler...
bugun cok mutluyum..
sizinle paylaşmak istedim..
ama lütfen masallah deyin olur mu:nazar:
simdi gamzecim beni en iyi sen anlarsın yine
hani benim eşim askerdi ya..
dolayısıyla iş arkadaslarının hepsi ile aynı fakülteden ayni yaşlarda mezun bu baylar..
yani üniversite arkadası sayılır..
eee..dolayısıyla yeni yeni tadını almaya basladım bebekle...
yani bi ortama bi misafirliğe gidince inanılmaz keyifli oluyo..
çünkü herkes asagı yukarı yasıt..
herkes hamile ya da minik bebekli...
dün bi baktım aynı odada 6 7 bayanız..
3ü hamile yok 4 dürdümüz bebeği kucagında..
yok 2si hamile kalmak istiyo..
bi hafta sonra kızlar hamileyiiiimmm nidalara cınlıyo kulaklarda..sarılmalar tebrik etmeler...
muhabbet full hamilelik ve bebekler...
eşler bebekleri bi o sana bi o bana gezdirip seviyo..
bayanlar birbirine catlagını gösteriyo:1:
kimi midem kazınmaya basladı diyo -6 haftalık hamile-
kimi kasılmalar nasıl oluyo diye soruyo -36-haftalık hamile..
kimi ay bu cocuk hiç durmuyo artık yyaaaa diyo -bebek 13 aylık olmus bile-
kimi diş çıkarıyo elinde derece ile dolasan bi anne..
kimi bizimkinin gazı bitti diye övünüyo - ki o benim sanırım-:1::1:
ay daha neler neler..
dün bi baktım da ay cok güzel yaaaa...
ilk defa bi camianın içine tıkılıp kalmıs gibi hissetmedim kendimi..-hep öyle hissederdim..--
bu arkadas cevresinin aynı yıllarda asagı yukarı aynı hallerde olmaları cok mutlu etti beni..
bi keyif aldım..
hatta bayanlara bi öneride bulunucam haftaya..
tracy yengenin su dvd lerini götürcem zaten her part 25 dakika en fazla ..beraber izleyelim dicem..
cok güzel olur bence..
evli ve cocuklu olmak cok güzelmiş canım...
tadını cıkarmak lazım..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kasım anneleri .bir sorum olacak dün geceden beri sol göğsümd çok ağrıyor üst tarafıda sertleşmiş ne olabiliracaba

bu arada dün kocam öglen 12de cıktı geldi..
sizleri okuyup cevaplaşamadım
topik e yeni gelen kasım anneleri hos hos hos geldiniz...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

herkez uyuyo galiba benim kuzum geç yatıp erken kalkıyo gece 12 sabah 9 :(

kızlar günaydınnnnn....

ben başka bir topikte dikkatimi çeken bir şey oldu, takılmış kalmışım. bu siteyi yeni keşfettim ya:) bu arada yeni üyeyiz diye öyle sanırım (la la la:), özelden mesajda yazamıyoruz...

teşekkür ediyorum kemece kolay gelsin sana. benim oğlum zaten küçük doğmuştu 2700 dünyayageldi 3. ayda 5400 oldu anca bakıyorum çoğu bebiş bu ayda 6-7 kilo civarında benimki küçük geliyo gözüme bide emme aralıkları çok kısa değil aslında 2,5 -3 saatte bir emiyor ama yinede 5 dakika sürüyor. napalım sağlığı yerinde olsunda artık az emsin mama vermek istemiyorum hiç.

canım benim 2.700 gram dogmus bir bebek ücüncü ay dogum kilosunun 2 katı olmalı..yani 5400...bingooooo...
mükemmmel yani..bu beişten o dogum kilosu ile 6 7 000 olamsını beklemek ona eziyet cektırmek olur..
kitap gibi bebekmiş vesselam..ne kadar güzel..cok sağlıklı..yat kalk dua et bence..
ama yine de içinde bi sıkıntı varsa pediatriportalında doktorlar uzmanlar var onlara sor..
ama bence sana ve yavruna maşşaallhh dicekler ..eminim..
hem biz anneler simdi tosun olsun genccliğinde filinta olsun istiyoz..
karmasaya bak genclik yapısını aslında su an olusturuyo bu melekler..
napcan bıngıl bıngıl yagı..
bende gecen ay cok takmıstım az kilo alınca bi doktor ilk 2 ay 1.500 kilo almıs 3.ay az alması cok normal ve dogru..diyabet mi olsun obez mi olsun istiyosun bu cocuk..sacmalama demişti bana...
yavrucaklar sağlıklı olsun..

günaydıııınn harika anneler...
bugun cok mutluyum..
sizinle paylaşmak istedim..
ama lütfen masallah deyin olur mu:nazar:
simdi gamzecim beni en iyi sen anlarsın yine
hani benim eşim askerdi ya..
dolayısıyla iş arkadaslarının hepsi ile aynı fakülteden ayni yaşlarda mezun bu baylar..
yani üniversite arkadası sayılır..
eee..dolayısıyla yeni yeni tadını almaya basladım bebekle...
yani bi ortama bi misafirliğe gidince inanılmaz keyifli oluyo..
çünkü herkes asagı yukarı yasıt..
herkes hamile ya da minik bebekli...
dün bi baktım aynı odada 6 7 bayanız..
3ü hamile yok 4 dürdümüz bebeği kucagında..
yok 2si hamile kalmak istiyo..
bi hafta sonra kızlar hamileyiiiimmm nidalara cınlıyo kulaklarda..sarılmalar tebrik etmeler...
muhabbet full hamilelik ve bebekler...
eşler bebekleri bi o sana bi o bana gezdirip seviyo..
bayanlar birbirine catlagını gösteriyo:1:
kimi midem kazınmaya basladı diyo -6 haftalık hamile-
kimi kasılmalar nasıl oluyo diye soruyo -36-haftalık hamile..
kimi ay bu cocuk hiç durmuyo artık yyaaaa diyo -bebek 13 aylık olmus bile-
kimi diş çıkarıyo elinde derece ile dolasan bi anne..
kimi bizimkinin gazı bitti diye övünüyo - ki o benim sanırım-:1::1:
ay daha neler neler..
dün bi baktım da ay cok güzel yaaaa...
ilk defa bi camianın içine tıkılıp kalmıs gibi hissetmedim kendimi..-hep öyle hissederdim..--
bu arkadas cevresinin aynı yıllarda asagı yukarı aynı hallerde olmaları cok mutlu etti beni..
bi keyif aldım..
hatta bayanlara bi öneride bulunucam haftaya..
tracy yengenin su dvd lerini götürcem zaten her part 25 dakika en fazla ..beraber izleyelim dicem..
cok güzel olur bence..
evli ve cocuklu olmak cok güzelmiş canım...
tadını cıkarmak lazım..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

edibe mutluluğun daim olsun arkadaşım. evli mutlu çocuklu... enerjimi yükselttin sabah sabah sağolasın:)

günaydın kasım anneleri .bir sorum olacak dün geceden beri sol göğsümd çok ağrıyor üst tarafıda sertleşmiş ne olabiliracaba

arkadaşım günaydın, geçmiş olsun, göğsünden çok çekmiş bir anne olarak hemen sıcak havlu koyup biraz bekletip sağmanı tavsiye ederim, yada sıcak bir duş...

edibe mutluluğun daim olsun arkadaşım. evli mutlu çocuklu... enerjimi yükselttin sabah sabah sağolasın:)

daha güzelleri senin olsun..
di mi ya...
lütfen güzel anlarımızı da böyle paylasalım..
enerjiyi yüksek tutalım su topikte..
cocuklarımıza kocalarımıza yansısın..
hadin bakalım
:66::66::66::66::66::66::66::66:

günaydın herkese
hoşgeldin diyen herkese çok teşekkürler hoş bulduk... sorumu yanıtlayan herkese çok teşekküer ediyorum. bebeğimin kilosu hakkında yazdıklarınızda haklısınız takmıyacağım artık aslında zaten takmıyodumda geçen bir arkadaşa gittik bizden 15 gün küçük bir bebeği var bebkleri yan yana koyduk benim oğlum küçücük kaldı kızın yanında da ondan dolayı bi takıntı yaptım sanırım. oğlumda annesi gibi hep formunu koruyacak anlaşılan:))
biz kötü bir gece geçirdik oğlum gaz sancıları yüzündn sürekli uyandı bütün gece ıkındı sıkındı bitisn artık bu sancılarda rahatla uyusun artık oğluşum..
şimdi ütü yapmaya gitmem lazım oğlum uyuyoken ama hiç canım istemiyo:(((

günaydınnnn herkese. edibe senin adına sevindim :))) hep mutlu ol bebişinle. çünkü insanın bulunduğu ortamı benimsemesi çok önemli. bizim kıza bi haller oldu anneme geldik geleli. akşam 18. 30 da yattı sabah 9.30 da kalktık. şimdi yine yattı uyudu. evde gözünün içine bakıyorum uyusun diye uyumuyo. bu kızı gezdirmek lasım :52::52::52:

Back