• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
http://lb1f.lilypie.com/9Evnp2.png güle güle kullan canım..

kızlaaar günaydın, ben anca kalktım.. :32::32:

kadınlar günü mü, yaw boşverin onu.. BİZİM GÜNÜMÜZ ANNELER GÜNÜÜÜÜÜ....
sabırsızlıkla bekliyom anneyiz artık biz anneeeeeeeeeeeeeeeeeee...
meleklerimiz var artık bizim, çook seviyom çook.. nasıl bişimiş bu analık ya.. düşündükçe onu ne kadar sevdiğimi kafayı yicek gibi oluyom.. :23::23::53::53:
normal mi bu durum :35::35::35:

ay neyse, güzel bi gün bugün.. dünkü alışverişten mi ne bi mutlu kalktım bugün sormayın.. :52::52:
bugün benimde temizlik günüm gamze, ama ben evi değil kendimi temizleyecem.. :17::17: oğluşumun uyumasını bekliyom.. :34::34:
tekrar yardım isticem canım.biz bunu profilimizde çizelge bölümüne kopyalamıyor muyuz ama benimkinde kopyalayınca yapıştır çıkmıyor nasıl yapıcammmmmmmm

kızlar dün akşamki yazışmalar şöyle baktım da şimdi alıntı yapamayacağım toplu yazıp çıkayım dedimi

asu, nurdan bende de saç dökülmesi var ve hiç üstünde durmamıştım, sadece her yerden saçları söylene söylene toplayıp duruyorum, çok olduğundanmıdır nedir pek kıymet bilmiyorum galiba:)sağolun hatırlattığınız için doktora gidicem haftaya sorayım bakalım bi ilaç falan verir belki, ben hiç bir ilaç içmedim doğumdan sonra:(

nehirada bebişin daha iyidir umarım.

can tuğba ve himmel harikasınız valla spora başlamışsınız. bende tık yok allahtan kiloda yok ama göbek çok hafif kaldı onun içinde 6 ayı bekliyorum sezaryen oldum da ben. ama şimdi aklıma yer ettiniz bir araştırayımda şöyle evde izinliyken yapacağım bir kaç hareketle onu da halledeyim diyorum.

edibe biskrem falan yapma ya benim apt. altında da büyük bir market var, en iyi tatlı müşterilerinden biri benim herhalde. Allahtan çok hareketliyimdir.

ha bir de bir arkadaş facebook a davet etmiş, benim facebook üyeliğim yok olmayacakta. hiç bir yere gitmeyin ne olur gidenler olursa da arada buraya da yazsın ya. benim bu forum dışında hiç bir yerde üyeliğim yok zaten, sizi çok samimi gördüm ve üye oldum. bi de birisi şu kullandığınız sembolleri "alkış, takla atan bebek vs vs" nerden tıklayıp ekliyorsunuz ya, baktım baktım göremedim:(

hepinizi çok öpüyorum çıktım ben, arada bulaş. mak falan yerleştirirken girip okurum, ahada oğlanda uyandı bye...
cnm kimse gitmesin facebooka benimde facebook yok burda gayet mutluyuz:1:
bende bir kasım annesiyim 26 kasım doğumlu egemen isimli bir oğlum var. sizleri takip ediyordum ve bende üye olmak istedim sizlerden öğreneceğim çok şey var benide aranıza alın lütfen:)
hoşgeldn bizimlesin diorum sana:16:
bende 5 aylık hamilelikten beridir sizleri takip ediyorum fakat aranıza bi türlü katılamadım benimde 3 kasım doğumlu ecrin deniz adlı badlı bir kızım var eğer bizide kabul ederseniz çok sevinirim gerçi ben sizlerden baya bir büyüğüm ama size ayak uydurabilceğimden hiç şüpeniz olmasın birde yazım kötü olabilir telden yazıyorum deniz benim 3. çocuğ*m bu arada

hoşgeldn maş bizimde hayalimiz 3 çocuk bakalım başarabilecek miyiz:26:

selam kızlar ben geldim...yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz.benim oğlumda 2 kasım doğumlu deniz...bizimkiler topiüin abisi,ablası galiba:16::16:

çizelgen yanlış bu arada karışmış bi ara benimde namık erdem olmuştu ipek kızım:1:

tekrar yardım isticem canım.biz bunu profilimizde çizelge bölümüne kopyalamıyor muyuz ama benimkinde kopyalayınca yapıştır çıkmıyor nasıl yapıcammmmmmmm

çizelge bölümünün yanında kalem var sprey ona tıkla yapıştır kaydet

hey ben geldm temizliği bitiremedm canım sıkkın kocamı aradım naz yaptım oda bana kıyamadı aksam dısardan eyemk söylücez yuppiiiiiiiiiiii:8::8::8::8:

hey ben geldm temizliği bitiremedm canım sıkkın kocamı aradım naz yaptım oda bana kıyamadı aksam dısardan eyemk söylücez yuppiiiiiiiiiiii:8::8::8::8:
hoş geldin canım afiyet olsun şimdiden niye canın sıkıldıki.zaten bebekle temizlik bitmiyor.bebeklerle hiçççççççççççç

hoş geldin canım afiyet olsun şimdiden niye canın sıkıldıki.zaten bebekle temizlik bitmiyor.bebeklerle hiçççççççççççç

işte bitiremediğim icin cnm sıkıldı bebek ağladı ilgiistio bende hal kalmadı off ne bilim tek başına cocuk büyütmek zor masum masum bakıo yüzüme eşimde yorgun oluo ona da satamıorum bunaldım galiba bende annemi istiyorum ama:5::5::5:

profil.pofil düzenleye kalmeden girdim ama çizelge kısmında kalem göremiyorumkii

işte bitiremediğim icin cnm sıkıldı bebek ağladı ilgiistio bende hal kalmadı off ne bilim tek başına cocuk büyütmek zor masum masum bakıo yüzüme eşimde yorgun oluo ona da satamıorum bunaldım galiba bende annemi istiyorum ama:5::5::5:
eskisi bir çırpıda mümkün değil biraz daha büyüyüp kendi kendine oynamaya başlayınca biraz rahatlayacaksın ama şimdi onun sana ihtiyacı var.emeklemeye başlayınca yürüyünce peşinden koşmak daha zor inan

profil.pofil düzenleye kalmeden girdim ama çizelge kısmında kalem göremiyorumkii

cnm ismin var yukarda proffil falan kısımda ismine tıklayınca her satırda kalem çıkıyo zaten bi daha bak

eskisi bir çırpıda mümkün değil biraz daha büyüyüp kendi kendine oynamaya başlayınca biraz rahatlayacaksın ama şimdi onun sana ihtiyacı var.emeklemeye başlayınca yürüyünce peşinden koşmak daha zor inan

haklısın cnm ama işte insan arada böyle bunalıo bide eşimin nöbetleri cok bu ara misafir falanda cok geldi kendimi toparlayamadım

nehirada melisa bebek nası ücretsz izine mi ayrıldın sen naptın ögretmenliğe geçtn mi???

canım çok bir fark yok şimdilik ama kötü de değil melis hanım uyuyor ve emiyor şimdilik bu teselli ediyor iyileşecek diye düşünüyorum antibiyotik ve şurup verdi doktor ama antibiyotiği almadım virüs dedi antibiyotik verdi daha ilerlememiş sadece üst solunum yolunda var dedi ben de bi atlatmaya çalışsın diye almadım bir kaç gün savaşcak artık dayanamazsa veririz

bir hafta rapor birhafta yıllık izin kullancam canım ben müdür yardımcısı olduğum için de yıllık iznim var 40 gün onları da bitiriym de öğretmenliğe öyle geçerim diye düşünüyorum ücretsiz izin benım için son çare inşallah ihtiyaç duymadan dönemi kapatırım da melis e en azından eylüle kadar ben bakarım diye düşünüyorum

bu arada ben de eşime akşama pırasa var dedim neyse allahtan öğle yemeğini iyi yedim dedi oohhh götür kebapları dedim o da istersen gelirken sana da alıym dedi:) pırasayı da melis yesin dedi :) yemek olmasına rağmen ne çok seviyorum şu dışardan yemeleri yaa sonra da gelsin kilolaaarrr...

canım çok bir fark yok şimdilik ama kötü de değil melis hanım uyuyor ve emiyor şimdilik bu teselli ediyor iyileşecek diye düşünüyorum antibiyotik ve şurup verdi doktor ama antibiyotiği almadım virüs dedi antibiyotik verdi daha ilerlememiş sadece üst solunum yolunda var dedi ben de bi atlatmaya çalışsın diye almadım bir kaç gün savaşcak artık dayanamazsa veririz

bir hafta rapor birhafta yıllık izin kullancam canım ben müdür yardımcısı olduğum için de yıllık iznim var 40 gün onları da bitiriym de öğretmenliğe öyle geçerim diye düşünüyorum ücretsiz izin benım için son çare inşallah ihtiyaç duymadan dönemi kapatırım da melis e en azından eylüle kadar ben bakarım diye düşünüyorum
bebeğinin tam olarak neyi var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun

bewnde eylüle kadar kapatmaya calısıyoruöm simdi 5 er günlk izinler kullanıorum

can-tuğbacım tşk çizelge için
hani banav tesekkür tarif ettim saka:1:

bu arada ben de eşime akşama pırasa var dedim neyse allahtan öğle yemeğini iyi yedim dedi oohhh götür kebapları dedim o da istersen gelirken sana da alıym dedi:) pırasayı da melis yesin dedi :) yemek olmasına rağmen ne çok seviyorum şu dışardan yemeleri yaa sonra da gelsin kilolaaarrr...

aynen cnm gelmesn kilolar:20:

bende aynen ücretsz alamıorum eylüle kadar kapatmaya calısıorum simdlk 5günlk rapor alıyorum sonrada heyet alcam ama heyet acaba normal raporlar bitmeden alınıyo mu??? bilgin var mı
hani bana tesekkür bende yapıstırmayı ögrttm:1:

aynen kilo veremiorum die de depresyona girerm ben bide:51:

canım ben de 5 gün 5 gün yapıyorum arada çalışmıyorsun dimi bildiğim kadarıyla yok bi ara 20 günlük heyet alıp sonra tekrar beşer gün alabilirsin bence yani düşün ki hastasın heyet raporu verdiler yok illa raporlarını bitir demezler herhalde offf çok sıkıntı yapıyorum ben her pazartesi sıkıntı yapcaz izin diye ama olsun değer çalışmayı hiiiiiiiççççç istemiyorum

Back