kızlar dün akşamki yazışmalar şöyle baktım da şimdi alıntı yapamayacağım toplu yazıp çıkayım dedimi
asu, nurdan bende de saç dökülmesi var ve hiç üstünde durmamıştım, sadece her yerden saçları söylene söylene toplayıp duruyorum, çok olduğundanmıdır nedir pek kıymet bilmiyorum galiba:)sağolun hatırlattığınız için doktora gidicem haftaya sorayım bakalım bi ilaç falan verir belki, ben hiç bir ilaç içmedim doğumdan sonra
nehirada bebişin daha iyidir umarım.
can tuğba ve himmel harikasınız valla spora başlamışsınız. bende tık yok allahtan kiloda yok ama göbek çok hafif kaldı onun içinde 6 ayı bekliyorum sezaryen oldum da ben. ama şimdi aklıma yer ettiniz bir araştırayımda şöyle evde izinliyken yapacağım bir kaç hareketle onu da halledeyim diyorum.
edibe biskrem falan yapma ya benim apt. altında da büyük bir market var, en iyi tatlı müşterilerinden biri benim herhalde. Allahtan çok hareketliyimdir.
ha bir de bir arkadaş facebook a davet etmiş, benim facebook üyeliğim yok olmayacakta. hiç bir yere gitmeyin ne olur gidenler olursa da arada buraya da yazsın ya. benim bu forum dışında hiç bir yerde üyeliğim yok zaten, sizi çok samimi gördüm ve üye oldum. bi de birisi şu kullandığınız sembolleri "alkış, takla atan bebek vs vs" nerden tıklayıp ekliyorsunuz ya, baktım baktım göremedim
hepinizi çok öpüyorum çıktım ben, arada bulaş. mak falan yerleştirirken girip okurum, ahada oğlanda uyandı bye...