- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.161
linpe hoş geldin aramıza. temizlik yapıyorum şöyle bir okuyup çıkayım dedim dayanamadım sana cevap yazmak istedim. seni o kadar iyi anlıyorum ki. hatta geçmişi okuduysan bende aynı durumdan bahsetmiştim. benim oğlumda öyle, biraz önce yine 5 dk emdi emmedi uyuya kaldı, ve 3.ay kontrolünde 500 gr almıştı. anne yüreği işte daha iyi beslenmesini istiyoruz niyeyse. inşallah düzelir bu süreç. ben bu durumu kendime bağladım biraz, kendi yöntemlerimi sorguladım. hatta can tuğba yorum yapmıştı, vermişsin çocuğun eline ekmeği geveleyip duruyor diye. benim oğlum 2 kere soğuk algınlığı geçirdi, o yüzden sık sık emzirdim. uzun süre emen bebekler sanırım daha uzun süre aç kalıyorlar ondan.birde yediklerimi kontrol ettim, belki tolere edemediği bir gıda vardır diye. benim birde bir kızım var emerken falan oğlanın çok dikkatini dağıtıyor, çocuk tam başlıyor emmeye o gelince bırakıyor hemen. sanki yarı uyur pozisyonda ve uyaranın az olduğu ortamlarda daha iyi oluyor. umarım düzelir seninki de benimki de. ben geçici bir süre diye düşünüyorum. sıkma canını yalnız değilsin, bir de allah dermansız dert vermesin, tek sorunumuz bu olsun:)
teşekkür ediyorum kemece kolay gelsin sana. benim oğlum zaten küçük doğmuştu 2700 dünyayageldi 3. ayda 5400 oldu anca bakıyorum çoğu bebiş bu ayda 6-7 kilo civarında benimki küçük geliyo gözüme bide emme aralıkları çok kısa değil aslında 2,5 -3 saatte bir emiyor ama yinede 5 dakika sürüyor. napalım sağlığı yerinde olsunda artık az emsin mama vermek istemiyorum hiç.