• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6 yıl mı:((((( allahım kurtarsın valla sen alıştın ama ben alışamıyorum boğuluyorum sanki burada ahhh bir gitsem evime inşallah cuma günü atanmış olurum inşallah

inşaallah Allah gönlüne göre verir canım..
ben 3 yıldır mardin merkezdeyim..oldukçada rahatım.güzel bi çevremiz oldu..eşimle başbaşayız..mutluyuz Allah a şükür..

iyi akşamlar kızlar..
ben çıkıyorum..
inşaallah hepimiz sağ salim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız..
:54::54::54::nazar::nazar::nazar:

yok caım dr alttan baktı ve gördü ona saırdı zaten senin B hcg ne göre büyük görünüyor bu kese dedi. tekrar test yaptırdı. artıs normal görünüyor dedi test soucunu görünce haftaya cağırdı. ama ben bi baskasına gidicem yarın. yani sorun görememsi değil görmesi:1: ben de anlayamadım.normalde taş catlasa en fazla 5 haftalıktır ama dr un ölçmüne göre kese 5+5 falan gözüküyordu cok yorgundu artık yanlıs mı ölçtü bilemem. 2 kez ayrı ayrı ultrason cihazıyla baktı ama ...
canım belki yumurtan erken çatlamıştır. benim ikizişmde hamile 6 aylık onunda 1 hafta önden gidiyo normal haftasına göre. doktoru onada söyledi yumurta erken çatlamış erken hamile kalmışsın diye. belki seninkide öyle bi durumdur
iyi akşamlar kızlar..
ben çıkıyorum..
inşaallah hepimiz sağ salim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız..
:54::54::54::nazar::nazar::nazar:

iyi geceler canım
amiinn

esteda boyun fıtığım ve boynumda düzleşme var..2 kez gittim dr a ama hiç bişey yapılamıyor..
evet benim ki yaramazlığını şimdiden yaptı..
doğsunda popişini ısıracam onun:66:

canım çok geçmiş olsun onunda etkisi olabilir canım
ayy yerim ben bebişini şimdiden başladı annesi:)))

canım belki yumurtan erken çatlamıştır. benim ikizişmde hamile 6 aylık onunda 1 hafta önden gidiyo normal haftasına göre. doktoru onada söyledi yumurta erken çatlamış erken hamile kalmışsın diye. belki seninkide öyle bi durumdur
bakalım yarın görücez...

günaydııııııııııııııııııııııın:54::54:
nasılsınız bakalım güzel ağustuos anneleri:49::49:

gunaydın hbyrm sen nasılsınnn??
gunaydın kızlar guzel saglıklı bır gun dılıyorum hepımıze
ben ıyıyım hbyrm sadece mıde bulantım cok pızza makarna pılav tost harıcınde hıcbısey yıyemıyorum bıde meyve :( et ve et urunlerı sut ve sut urunlerını gormem bıle yeterlı kusmak ıcın.
ne dıcem tickerfactoryinden hamılelık sablonunu yaptım ama nereye koyucagımı bılmıyorum yaardım edermisiniz:90:

Herkese günaydınlar diyorum,sevgili Ağustos anneleri.Bebeğimin benimle olduğunu öğreneli bugün tam 1 hafta oldu.Herkese güzel bir gün geçirmenizi diliyoruuuuum.:nazar:

gunaydın hbyrm sen nasılsınnn??
gunaydın kızlar guzel saglıklı bır gun dılıyorum hepımıze
ben ıyıyım hbyrm sadece mıde bulantım cok pızza makarna pılav tost harıcınde hıcbısey yıyemıyorum bıde meyve :( et ve et urunlerı sut ve sut urunlerını gormem bıle yeterlı kusmak ıcın.
ne dıcem tickerfactoryinden hamılelık sablonunu yaptım ama nereye koyucagımı bılmıyorum yaardım edermisiniz:90:

canım bende herhangi bi şey yok..
sadece eşimden sigara çekiyorum bazen o midemi kaldırıyor..
belki de yemek hazırlamadığım için kociş hallediyor herşeyi kokusunu almadığımdan..
midem bulanınca bi mutlu oluyorum ki sormayın..:66::66:
canım hep karbonhidrat yiyorsun ama dikkat et bence..
canım tickerını da kullanıcı paneline gir orda çizelge yazan bi kutu var oraya yapıştıracan...

Herkese günaydınlar diyorum,sevgili Ağustos anneleri.Bebeğimin benimle olduğunu öğreneli bugün tam 1 hafta oldu.Herkese güzel bir gün geçirmenizi diliyoruuuuum.:nazar:

amin canım çok sağol..inşaallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza da alırız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar merhabalar.benide aranıza alırmısnız:)))

önce kendimi tanıtayım
ismim tülay.mayıs 2009 doğumlu bir kızım var.2.kez anne olucam.ama bu kadar hızlı olcanı beklemiyordum eşimle geçen ay düşünmüştük ama hemen olmaz diyede tahmin ederken 4+2 günlük hamileyim. dr umdan ay sonuna randevu aldık umaırm herşey yolunda gider hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

SLM arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende 13.12.2010da yani pzt sabahı ümitsiz olarak gebelik testi yaptım ve gözlerime inanamadım HAMİLEYDİMMM:)))hemen doktora gittim kan testi yaptırdım betahcg=1550 cıktı ama ulturasyonda kese gözükmedi alttan ulturasyonda kese gözüktü ama daha cok küçüktü 3mmkadardı bebeğim :)))doktorum folikasit,elevit,bebeaspirini ve dodex iğne verdi ve perşembe günü tekrar doktora gidicem inşallah bebişimde ,kalp atışada gözükür çünkü cok korkuyorum çünkü bu 3.bebeğim ama diğerlerini hep kaybettim ilkini 4aylıkken aldılar hastaydı 2.bebeğim 2 aylıkken düştü o yüzden bu bebek benim için cok önemlii...ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN:))))ayrıca benim gibi kan pıhtılaşması yaşayan ark.lar varmı???

merhaba. hoşgeldin. Canım bende senin gib geçen sene ikizlerimi kaybettim. Bu bebek inşallah umut olcak bana. Senin bebeğinde hayırlı olsun. Sıkı sıkı tutunsun sana. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

kızlar merak ettiğim bişey var..
sizler genital bölgenizin temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
ben ağdaya gidiyorum 4 aydır falan..
en son 1 aralıkta gitmiştim..şimdi pazartesi dr a gidecem bitkisel ağda yaptırıyorum daha çok çıkmadı ama tam ortada kaldı..yani ne uzun ne kısa..
çıkanları olsun aldırayım diyorum ama bebişe bi zarar verir mi..hani daha çok küçük ya..zorlanırsa falan diye korkuyorum..gerçi kuaför 5 dk hallediyor..
bilmiyorum kızlar ya daha önce hep jiletle aldım geri dönmek istemiyorum..ağdaya alışana kadar canım çıktı..şimdi tam düzene girdi.geç çıkıyor azaldı..amaaan ya bilmiyorum ki..
dr a sorayım en iyisi gidince ama ilk gidişim için ne yapsam??gitsem mi ağdaya??:26:

mrb kızlar ben de cumartesi öğrendim bebişimi..daha adetime 1 hafta vardı, sırt ağrılarım dayaanılmaz olunca dr a gittik..ilaç kullanmak istemedim olabilir diye..dr bi test yapalım dedi ve işte ordaydı bebeğim..değerim 30 çıkmıştı..iki gün sonra 91..
bu benim ilk gebeliğim.tam 12 ay bekledikten sonra Rabbim OL deyiverdi çok şükür..
çook mutluyum çok...
ama sırtım ve boynum tutulmuş tam 5 gündür mahvoldum geçmek bilmiyor..işe gidemiyorum raporluyum..ilaç da alamıyorum..şimdiden şunun bana ettiğine bak diyorum eşime :))
eşim halimi görünce kalk dr a gidecez dayanamıyorum diyor..3 gündür o da işe gitmiyor ama yarın başlayacak bakalım ben ne yapacam:58:
acıdan ağladığımı hiç bilmezdim hergün ağlıyorum nerdeyse 1 haftadır....
ama yine de çok mutluyum..
bebişim bana dayanma gücü veriyor..birisi için bunca acıya katlanabileceğimi hiç tahmin etmezdimm
annelik gerçekten başka bişey..
Allahım inşaallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder:emir_bebek::emir_bebek:
Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşallah. Evet annelik o kadar özel birşey ki herşeye razı oluyor insan yeter ki bebeği iyi olsun.:nazar:

Back