Biz bu akşam mercimek çorbası ve karnıbahar yemeği yedik,kızıma da verebilmek için yaptım ikisini de ,hergün hergün hem kızıma hem kendimize yemek düşünmek bana da zor geliyor
Misafirlere bol yeşillikli patates salatası,peynirlli poğaça ve de ıslak kek benim menü fikrim tabi seçim senin canım kolay gelsin
t
canım karnıbahar gaz yapmıyor dımı bebeğine benımde canım cok ıstıyor kızartmasını ama emzırıyorum ya hala gaz yapar dıye yemıyorum hala yarın yapıyım barı
ınan mısafırlerım ıcın soyledıklerını dusunmustum 3.2.1 poğaca yapıcam salata ve c...d... markanın kakaolu kekı var harıka oluyo onu yaparım tabı bunları harunum musade ederse yAPICAM bakalım bızde bu akşam dısardan yedık basım tuttu cok esım erken geldı işten saolsun bende dınlendım bıraz
gunaydın kızlarrrr
bugun nasılız bız yıne kahvaltıyı bıraz yaptık mecburen meyvesını mmaya karstırıcam yıne
dun oğlumu traş ettırmıs babasıben rahatsızım dıye dısarı cıktılar bahceye berbere gıtmısler saclarını vermıs abısı saklayın dıye ben dogdugundan berı kackere tras ettım bellı degıl bıldıgınız peruk dogdu çünkü harun çok seker olmus ama tosunum
eraysımdıkı aklım olsa doğumda sunnet ettırırdım bende cok pişmanım
kızlar yoğurt corbasını nasıl yapıyosunuz help me :)
Geçmiş olsun emihar,Allah şifa versin
Zor bir durum tabi ben de bebeğime anne sütü vermek için çok çabaladım ama sütüm olmadı ne yaptımsa ve çok üzüldüğüm ağladığım günler oldu ama en sonunda herkes nasibi olanı yer deyip rahatlattım kendimi,kızımın da nasibi buymuş.Karar senin tabi ama bu zamana kadar emzirebilmen bile güzel bence sağlığını riske atma derim,sen iyi olmassan bebişinle desağlıklı ilgilenemessin ki ihtiyacı olan sadece anne sütü değil ilgi,alaka,hoşgörü,şahsen ben hastayken kızıma yeterince bunları gösteremmiyorum ve daha çok üzülüyorum.Rabbim yardımcın olsun
çok üzüldüm sana dua edicem Allah acil şifalar versin.ama uçakta bile acil durumlarda oksijen maskesini önce kendinize sonra bebeğinize takın derler.mantık ortada.sana bişi olursa bebeğine kim bakar.önce senin sağlıkğın.gerekirse kes sütten tabii.hiç anne sütü almadan büyüyen bebekler var.daha yolun başı bebeğinin sana sütten daha çok ihtiyacı var.çok geçmişler olsun üzülme ama üzüntü her hastalığın sebebi aslında...
Selam kizlar
Nasilsiniz bebisler iyidir ins
Biz haftasonu dugundeydik telef oldu yavrum allahtan halam evde baktida sigara dumanindan kurtuldu tosunum pek sevmedi ama davul filan vardi cok korktu Bugunde havalimanina gittik yine oglumla yigenimi gecirdik tatile maskot oldu yine oglusum
Emihar canim sen iyi olmalisinki bebeginde iyi olsun ama soledigin ilac yolculuklarda falan kullanilan mide bulantisi ilaci mutlaka farkli bir urun verilebiliyordur danis bence dr benim anneminde biyun damarlarinda tikaniklik var cok zorlandi ilk zamanlar ama simdi iyi sukur gecmis olsun
Koskoca mendili nasil yutmus bebek aklim almadi enteresan dikkat etmek lazim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?