herkese günaydınlar, gerçi bu aralar pek kimseler yok, kakre ,emirhan neler yaptını nasılsınız, bebeişler nasıl
Meraba, emihar benim adım bu arada yani rahime:)) emirhan diye gitti bikaç gün burda,neyyse farketmez:) kızım geçen gün üşümüş burnu aktı hapşırdı,ilk defa hasta olduk,insan ne yapacağını bilemiyor,kızım sarılık bile olmamıştı ağlamaz uyur sakin neşeli falan maşallah diyim.8 ayda sadece 2 kere gaz sancısı olmuştu dr.a gitmemizi gerektiren.ateş yapmadı ama sadece burun akıntısı dün iyiydi biraz daha,ama uyuyamadı rahat hem diş sıkıntısı hem soğuk algınlığı,bende tabi uyumadan işe geldim. baş dönmem şuan yok arkadaşlar.ilaçlarla ilgisiz bi şekilde şuan düzeldi ama birden yine atak gelebilir, yarın dr. randevuma gidicem genede randevuyu zor aldım zaten, anlatıcam ayakta duramadığımı emzirmeyi kesmemi söyler ve ilaç yazarsa da artık öyle yapıcam, yada başım dönene kadar az daha emzirip:)) mama aldım deniycem o durumda içermi bilmiyorum, işe başladığımda içmemişti süt biterse diye bi kenara koyduğum mamayı,anne sütü içiyo ya bakıcıdaykende biberondan başka şeyleri almıyo sanki.meyve suyu da seviyo. ama dün ıhlamur denedim hasta diye içmedi. deniyoruz bişeyleri işte, dramine hapı sütü azalttı prospektüste de yazıyo zaten, emzirdiğim son günler diye emziriyorum sıklıkla ama artarmı yoksa azalmaya devam edermi bilmiyorum. belkide zaten azalacaktı, sizlerde nedir durum?süt ilerleyen aylarda nasl oluyor, emzirenler az bi sütü birikincemi emziriyolar,çünkü bi sürü gıda almış olacaklar önümüzdeki aylarda.