• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bızımde oyle bazen gecenın bı vaktı sankı bıyerını kesıyolar gıbı cıyak cıyak bagırarak uyanıyo gozlerı kapalı ama aglıyo genelde ya kabız olursa yada karnı agrırsa oluyo kucagımıza alıp gezdırıryoruz sakınlesınce emzırıp uyutuyoruz oyuzden artık ben bı rezene bı ıhlamur verıyorum gunde 1 kez napayım içim acıyo o oyle bagırınca :(

Bende ıhlamur falan vereyim bari hiç öyleşeyler içirmiyordum belki rahatlatır kızımıda.Bizimkide öyle valla gözler kapalı uykusu var ama uyuyamıyor bitürlü.

Gunaydin arkadaslar herkesler haftasonu gezmelere cikti galiba ugrayan olmamis buraya bizde gezdik dolastik bugunde cikicaz hava harika istanbulda bebislerinizi kocaman optum kolaygelsin annişlerrrr:10:

aaaaaaaaaa nıye kımse yok ya :5:
kocalar tatıl dıye evde sanırım hadı buyuk cocugu olanları anladım 23 nısan fılan ama yenı bebıslıler nerde onlarında kocısler evde kesın
kızlar yarın gelınde ıkı muhabbet edelım oğlusumla yalnız kaldık buralarda:10:

merhaba arkadaşlar

pek kimseler yok bu günlerde gerçi bizde 2-3 gündür gezmelerdeyiz, ne düzen kaldı ne bişey üstelik aç ta kaldı kızım dışarılarda, bide hiç yanlız bırakamıyoeum emeklemiyor ama sürünüyor, buna rağmen ben hızına yetişemiyorum bide hemen fayans olan yere geri getiriyorum yine gidiyor, sanırım kızım bunu oyun sanıyor:1:

Günaydın arkadaşlar offf kaç gündür uykusuzum ya hiç uyumuyor sürekli ağlıyor gaz sorunu var sanırım çıkarınca rahatlıyor ama uyumuyorrrr.Düzelseler artık ya sabaha kadar uyumaya başlasalar ne güzel olur.

selam kızlarrrrrr:10:

bugun çıldırmak uzereyım:52: sabahtan berı sadece 45 dak uyudu ne yemek yedı doğru duzgun ne uyudu ımdaaattt dıye bagırasım var :52:
kikirkikir gülüyo ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy
yıcem sımdı totosundan ayaklarımda suan ona bakmayınca ayaklarıyla patpt vuruyo bakınca durup guluyo sonrada agzından emzıgını cıkarıp sallıyo kısacası benle dalga gecıyo esek ya :1:

Kimsecikler yokkkk bu bebişler fırsat vermiyor birşeye heralde.Bizde yarın kontrole gidicez bakalım tosuncuk kaç kilo.

Ya arkadaşlar bu çizelgeyi deniyorum oluyor ama o altına kaç aylık olduğunu yazdığımız yer onu yapamıyorum,sizinkiler gibi olmuyor.kutucuğa sığmıyor yazı falan.Siz nasıl yapıyorsunuz.

ii akşamlar herkese
Biz gezmelerdeydik 4 gündür
Ne uyku düzeni kaldı,ne yeme düzeni,sanırım biraz da üşüttü,boğazı hırıl hırıl,hayırlısı bakalım

Ya arkadaşlar bu çizelgeyi deniyorum oluyor ama o altına kaç aylık olduğunu yazdığımız yer onu yapamıyorum,sizinkiler gibi olmuyor.kutucuğa sığmıyor yazı falan.Siz nasıl yapıyorsunuz.

canım ağustos anneleri sayfasına girdiğinde ilk sayfada takip çizelgesi yapmak isteyenler diye bir başlık var o başlığın ilk sayfasını orda yazıyor sıra sıra nasıl yapacağın, çizelgeyi yapınca yazı otamatik olarak çıkacak zaten

canım ağustos anneleri sayfasına girdiğinde ilk sayfada takip çizelgesi yapmak isteyenler diye bir başlık var o başlığın ilk sayfasını orda yazıyor sıra sıra nasıl yapacağın, çizelgeyi yapınca yazı otamatik olarak çıkacak zaten

Ordan yapıyorumda sizinki gibi olmadı farklı şekilde yazıyor.

Evet bu sefer oldu ben ilk yere girdim ordan yapmaya başladım.Ayyy sonunda başarabildim ya kolaymış ben öyleeee uğraşırım yav:) Bu arada GÜNAYDIN arkadaşlar kaç günün sonunda gece çok güzel uyudum valla.Sizde ne var ne yok nasıl geçti .Saat 11 de doktor kontrolümüz var bakalım ne dicekk doktor amcamız.

herkese günaydınlar, gerçi bu aralar pek kimseler yok, kakre ,emirhan neler yaptını nasılsınız, bebeişler nasıl

Bende kendi profilimi oluşturmak istiyorum linki nereye yapıştıracağimi bulamadım yardım edinn

takip çizelgesi yapmak isteyenler başlığının ilk sayfasına giriyorsun orda anlatılanları yaptıktan sonra pofilim yazan yere giriyorsun orda çizelge yazan bir bölüm var , oranın karşısına yapıştıracaksın

Gunaydin kizlarrr:10:
Nasilsiniz biz yalnizdik bugece babamiz yoktu sanki anladi oglum hic yaramazlik yapmadi saat 10 da uyudu bi 3 te kalkti sonra sabah 8:30 da ama inanmiycaksiniz sabah yanima aldim bakip bakip baba dedi kiyamam artik bilerek soyluyolarmis demek anliyor esim hersabah onu opup dua okuyup gidiyor busabah yok anladi Baba dedi inanamadim bide bu sabah iki adim 4 ayak ustune emekledi hep totosunu kaldirip sallaniyo ama atamiyodu adimi komando gibi dirseklerie emekliyodu gerisi gelir artik ama disler bitane patladi gerisi yok hepinizi opuyoruz oglusumla :21:

herkese günaydınlar, gerçi bu aralar pek kimseler yok, kakre ,emirhan neler yaptını nasılsınız, bebeişler nasıl

Meraba, emihar benim adım bu arada yani rahime:)) emirhan diye gitti bikaç gün burda,neyyse farketmez:) kızım geçen gün üşümüş burnu aktı hapşırdı,ilk defa hasta olduk,insan ne yapacağını bilemiyor,kızım sarılık bile olmamıştı ağlamaz uyur sakin neşeli falan maşallah diyim.8 ayda sadece 2 kere gaz sancısı olmuştu dr.a gitmemizi gerektiren.ateş yapmadı ama sadece burun akıntısı dün iyiydi biraz daha,ama uyuyamadı rahat hem diş sıkıntısı hem soğuk algınlığı,bende tabi uyumadan işe geldim. baş dönmem şuan yok arkadaşlar.ilaçlarla ilgisiz bi şekilde şuan düzeldi ama birden yine atak gelebilir, yarın dr. randevuma gidicem genede randevuyu zor aldım zaten, anlatıcam ayakta duramadığımı emzirmeyi kesmemi söyler ve ilaç yazarsa da artık öyle yapıcam, yada başım dönene kadar az daha emzirip:)) mama aldım deniycem o durumda içermi bilmiyorum, işe başladığımda içmemişti süt biterse diye bi kenara koyduğum mamayı,anne sütü içiyo ya bakıcıdaykende biberondan başka şeyleri almıyo sanki.meyve suyu da seviyo. ama dün ıhlamur denedim hasta diye içmedi. deniyoruz bişeyleri işte, dramine hapı sütü azalttı prospektüste de yazıyo zaten, emzirdiğim son günler diye emziriyorum sıklıkla ama artarmı yoksa azalmaya devam edermi bilmiyorum. belkide zaten azalacaktı, sizlerde nedir durum?süt ilerleyen aylarda nasl oluyor, emzirenler az bi sütü birikincemi emziriyolar,çünkü bi sürü gıda almış olacaklar önümüzdeki aylarda.

Nasilsiniz biz yalnizdik bugece babamiz yoktu sanki anladi oglum hic yaramazlik yapmadi saat 10 da uyudu bi 3 te kalkti sonra sabah 8:30 da ama inanmiycaksiniz sabah yanima aldim bakip bakip baba dedi kiyamam artik bilerek soyluyolarmis demek anliyor esim hersabah onu opup dua okuyup gidiyor busabah yok anladi Baba dedi inanamadim bide bu sabah iki adim 4 ayak ustune emekledi hep totosunu kaldirip sallaniyo ama atamiyodu adimi komando gibi dirseklerie emekliyodu gerisi gelir artik ama disler bitane patladi gerisi yok hepinizi opuyoruz oglusumla :21:

maşallah maşallah. bizde kesinlikle sürtünme yada buna karşı bi ilgi yok hala:))kendim koyuyorum yüzüstü geri alıyorum sonra bunalıyo o şekilde, normalde çok hareketli elleri ayakları durmuyo kaldırmamızı isterken falan şu hareketi yerde yapsan baya yol gidicen çocuğum diyorum ama, yokk:) baba diyo mu yaa sizinki, gel de kaldık biz onu da zorrla.bilinçli midirler bilemeyiz, babaannesine göre bizimkide babsının adını seslendiğinde kapıya bakıyomuşş:) hiç öyle bişey yok tabi isimlerimizi ne bilsin çocuk anne babayı isimleri falan,kadın durup durup diyo bunu saçmalama desen olmuyor:) tabi hep babasını arıyo, babasına gülüyo.geçen gün misafirlerin içinde çocuk beni görünce bi sevindi acıkmış çünkü,o anda da kaynanam babasını da çok seviyo nasıl gülüyo ona diyo:)) tamam doğru da yani annesi de var bunun üzgünüm yane:)))

maşallah maşallah. bizde kesinlikle sürtünme yada buna karşı bi ilgi yok hala:))kendim koyuyorum yüzüstü geri alıyorum sonra bunalıyo o şekilde, normalde çok hareketli elleri ayakları durmuyo kaldırmamızı isterken falan şu hareketi yerde yapsan baya yol gidicen çocuğum diyorum ama, yokk:) baba diyo mu yaa sizinki, gel de kaldık biz onu da zorrla.bilinçli midirler bilemeyiz, babaannesine göre bizimkide babsının adını seslendiğinde kapıya bakıyomuşş:) hiç öyle bişey yok tabi isimlerimizi ne bilsin çocuk anne babayı isimleri falan,kadın durup durup diyo bunu saçmalama desen olmuyor:) tabi hep babasını arıyo, babasına gülüyo.geçen gün misafirlerin içinde çocuk beni görünce bi sevindi acıkmış çünkü,o anda da kaynanam babasını da çok seviyo nasıl gülüyo ona diyo:)) tamam doğru da yani annesi de var bunun üzgünüm yane:)))

Ayy kızlar selen bu ay 100 gr almış,boyuda gerilemiş.Gerileme olurmu ya kız yanlış ölçtü gibi geldi hani aynı kalırda neyse.Kızım zaten kilolu olduğu için sorun yok ama niye böyle olduysa falan dedi.Tabi yine idrar istedi bakalım diye, alamadık yarın denicem.Nazar değdi kızıma yaaa gören reklam çocuğu gibi diye diye gelişmedi bu ay:(

Back