Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hawar kac damla verıyosun bıde sımdı nekadar uyur bebişin benımkının uyumasıyla uyanması bır oluyor sabah 9.30 dakalktı sımdı zorla uyudu dusunun
canım ben 7 damla veriyorum ama arda unuttuğum zamanlar oluyor bizde kabızlık yapmıyor damal ama başka yiyecekler yapıyor bazen, uykuya gelince günde iki defa uyuyor yani gündüz akşam 10 uyudu sabah 8:30 da uynadı uyandı deyiysem yani gece saatte bir eğer bir sorunu yoksa 2 saatte bir kalkıyor zaten ama tamamen uyanmamız 8:30 gündüzde kalktıktan 3 saat sonra uyuyor genlde 1 saat bazen 45 dk, bide öğleden sonra 3 gibi uyuyor o zamanda bir buçuk yada 2 saat uyuyor ondan sonra 4-5 saat uyumuyor daha sonra gece uyklusu zaten, ama bu gün düzen değişti 8:30 kalktık biz okulun dibinde oturuyoruz, 23 nisan provası ver sesten uymadı kızım sonra arkadaşlar aradılar uyumuyorsa getirde sevelim diye
bende götürdüm bir yarım saat okulun bahçesinde milletle oynaıd bende artkadaşlarımı görmüş oldum eve geldik 12 :30 da uyudu birazdan uyanırrr
kızlar bide teyze oldummmm duru bebek te aramıza katıldı amam bewn anca temmuzda görebilecemm
canım ben 7 damla veriyorum ama arda unuttuğum zamanlar oluyor bizde kabızlık yapmıyor damal ama başka yiyecekler yapıyor bazen, uykuya gelince günde iki defa uyuyor yani gündüz akşam 10 uyudu sabah 8:30 da uynadı uyandı deyiysem yani gece saatte bir eğer bir sorunu yoksa 2 saatte bir kalkıyor zaten ama tamamen uyanmamız 8:30 gündüzde kalktıktan 3 saat sonra uyuyor genlde 1 saat bazen 45 dk, bide öğleden sonra 3 gibi uyuyor o zamanda bir buçuk yada 2 saat uyuyor ondan sonra 4-5 saat uyumuyor daha sonra gece uyklusu zaten, ama bu gün düzen değişti 8:30 kalktık biz okulun dibinde oturuyoruz, 23 nisan provası ver sesten uymadı kızım sonra arkadaşlar aradılar uyumuyorsa getirde sevelim diye
bende götürdüm bir yarım saat okulun bahçesinde milletle oynaıd bende artkadaşlarımı görmüş oldum eve geldik 12 :30 da uyudu birazdan uyanırrr
kızlar bide teyze oldummmm duru bebek te aramıza katıldı amam bewn anca temmuzda görebilecemm
Benim kızım da gündüz çok az uyuyor,ev yıkılıyo o yüzden iş yapamıyorum onun yemeğini bizim yemeğimizi ancak yetiştirebiliyorum,Bugün balık çorbası yaptım kızıma severek yedibuzluğa attım biraz balık haftada bir yapıcam inşallah bundan sonra balık beyin gelişimi için çok faydalıymış kızlaar.Demir damlasının miktarı kilosu eksi 1 damlaymış kızlar,bizimki 9 kiloyu geçti o yüzden 8 damla ver dedi doktor,kilosu arttıkça artırabilirsin dedi
maşallah bebeğine
ah ben onceden olsa böle dururmuydum işe gıtmeden supurup gece gelınce cok uzun ucmadıysam sıler toz alırdım ama sımdı bole sınır oluyorum kendıme allahtan 15 te bır bazen haftada bır yardımcı alıyorumda duzelıyo ev yoksa kafayı yerdım
bızde bugun tarhana yaptık dun akşam yemegınde sulu kofte yedırdım yoğurtlu bu akşam dısarda yıcez onada sebze puresı yedırırım et suyuyla yapmıstım
benım oğluşum ancak 8.5 olmustur gercı bu kudurukluğa o bıle cok ya dakıka durmuyo cunku
kızlar bız 4+ beze gectık sız kac kullanıyosunuz ?
ohhh yesin yesin de büyüsün bebişler inşallah,
canım benim kız çok hareketsiz,resmen oturan boğa,hiç emekleyim,yürüyeyim diye bir çabası yok,seninki o harekete ii tabi gene,
biz de 4+ kullanıyoruz 15 gündür
Ben de cacık yedirdim şimdi kızıma,ii oldu böle yoğurdu tek pek sevmiyor,tavsiye ederim
Bizimkinin geçen ay 9.700 gr boyuda 70 cm.Bakalım haftaya kontrolümüz var nasıl olmuş.Benim kızım kilolu bir bebek zaten.Doktor da az çok diye söylüyorda.
Maşşallah begummm ne güzel ya uyumuş keşke hep öyle olsalar.Bizimki sürekli uyanıyor hemde ağlayarak gecede nasıl bağırıyor.Ev sahibiylr denkgeldik kzın ne kadar çok ağladı diyor.