Doktor bize her gun kullanmayin ikigune bir kullanin dedi. Bizim de hep tikanik hatta geceleri hirlamasini bile duyuyorum.
Hafif bir depresan almak iyi olacak, ben bugun esime keskin bir viski ismarliyordum!
Hatta kizin da mamasina baileys katsak dedim, nasil olsa hafif sutlu gibi..
Bir arakdasim da kullandi cok faydali oldugunu soylemisti, kendini daha rahat hissediyor musun?
Olsun canim biraz da yaniversin ne olacak...Her zaman 4/4luk olacka degilsin ki...Disari ciksaniz iyi olur, bizim kiz hem bebek arbasinda hemen uyuyor hem de araba da hemen transa geciyor ama eve gelince uyaniyor, hep disarida kalmak lazim... Dunyanin en guzel filmi evet haklisin ama insanlar negatiflikleri daha cok paylasirmis sanirim biz de su an onu yapiyoruz.
Detayi ogrenince sizlere yazacagim ben de saskinim ama benim kizim o kadar uyusaydi beslemek icin brikac kez kaldirirdim sanirim daha 3 aylik cunku...
Hosgeldin! Gorumcen de kayganalari aratmamis yani...)))) Sen de bugun yada yarin yemege sana geliyoruz de, cok yoruldugundan bahset. Bu cingirakli corap nasilmiski merak ettim, demekki sesini seviyor bebisin, biz de bakinalim o zaman...
Olumlamalar harika! Ben de baslasam iyi olur. Emzigin faydali oldugunu dusunuyorum, birakma durumlarini da o zaman geldiginde dusunuruz.
Bazilari asidan once ates dusurucu verip oyle gidiyormus, acaba oyle mi yapsak bilemedim ki....
Ayyy denemedigim sey kalmiyor ki....Once gaz cikarma operasyonu yapiyoruz, evin icinde omuzda dolasiyoruz ve konusuyorum aklima ne gelirse, o da dinliyor. Emzigini veriyorum bazen aliyor bazen almiyor, hemen sicak suya sokuyorum, bir sekilde suya bayiliyor. Mutfak penceresinden apt.in jenarotor sesi geliyor, onu dinlettiriyorum, herseferinde hayretle dinliyor ve sakinlesiyor. Ama gecen doktorda iken kriz gecirdi, hicbirsey fayda edemedi orada, hemen mamasini karistirip verdim oyle sustu.
Yanlis hatirlamiyorsam 19 ve yukarisi tedavi gerektiriyor. Biz cok hafif gecirmistik cok sukur ikinci testi gerek gormemislerdi.
Ben cok faydali buluyorum, cogu zaman pirt pirt cikiyor.
Gecmis olsun canim, doktorunuz guzel tavsiyelerde bulunmus, bu kimyon yagini sanirim ikinci kez duydum, umarim basarili olursunuz. Umarim biraz kilo almisinizdir.