yaa anlamadim cidden cok agladim annem gidince gunlerdirde uykusuzum ondanmi acaba bilmiyorumki. isallah artar ama bugun sabahtan beri gogsum hic sismedi hep yumusak. off napicam bilmiyorum. birde uykusu gelmis zamani gecmisse huysuzlaniyorlar. uyutmaya calis.
evet ayni benim kizimda oyle. uyumayinca agliyor.
off mama vermek hic istemiyorum canim yaa napicam bilmiyorum. bugun mecbur mama verdik. bu saat oldu gogsum hic sismedi hep yumusak. hep agladi bebekte. simdi mama verdik 100 cc doymadi hala. ama sustu allahtan. yaa ne yiyip icmek lazim. dedigin gibi saginca cikmiyor olsa keske ama daha once sagdigimda bi gogsumden 150 cikiyordu 3 saatte. yada acaba diyorum bebek buyudukce anne sutumu azaliyor anlamadimki napiyim.
canim turkiyeden yollayacak annem kremi. sen hangi ulkedeydin. alman patentli krem ama yunanistanda yok trde var anlamadim bende. kanguruyu baya kullaniyorsun. cook memnunum. kizimin cigliklarini bir kanguru bir graco bastiriyor. hemen uyuyor kanguruda. sitesinden bak canim. yolluyorum asagida linki
Lascal Ltd | Manufacturer of high quality nursery and baby products including Buggyboards, M1 Carrier Kiddyboard and KiddyGuard
canim cok cok gecmis olsun. sanirim orda yazanlari hicbir bebek icmiyordur. her bebegin ihtiyaci farkli zaten. uzme kendini.
canim bu sanirim her bebegin ihtiyaci farkli oldugu icin. anne sutude bebek ihtiyacina gore uratildigi icin genelde doktorlar stress olmayin sadece anne sutu ile besleyin diyorlar. ondan bir olcusu yok tek olcusu kaka maalesef.