Merhaba arkadaslar
Bende aranıza katılmak ıstıyorum.Agustos 15 ınde oglum utkuyu sezeryanla dunyaya getırdım.Bnım durumlar bızraz karısık lenf kanserıyım hamılelegım boyunca kemoteapı rontgen vs bır suru sey yasadım.buna ragmen cok sukurkı bebegım saglıklı dogdu.
Rabbım ne yazdıysa o olsun dedım ve bebegımle tedavı olmak ıcın ısrar ettım aksı taktırde drlar aldırmam ıcın baskı yaptılar.bebegım ozamanlar 3 ayı yenı bıtırmıstı.Rabbıme hamd olsunkı bı sorun olmadı en azından sımdılık ınsallah bundan sonrada olmaz.
Benım bırde 4 yasında bır kızım var oda agusts dogumlu :) ancak sımdı bır sorunum var.tedavılerım devam ettıgı ıcın bebegımı emzırmem yasak bu yuzden dogdugu gunden berı mama ıle belemekteyım.bu konudada oldukca acemıyım.mama kutusunda 6-7 ogun 90 cc dıyor.ama benım bebegım ımaknı yok 90 cc ıcmıyor.3 saatte bır verırsem 60 oda yıne zorla 4 saatte bır verırsem 70 ıcıyor sızce normalmı_?
hoşgeldin.geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini.mama kutusunun arkasına bakma bence bebeğin acıktıkça ver .ben 90lık yapıyrum bazen kalıyo ama çoğu zaman bitiriyor.