bu çorabı biz annemle jokerden bulmuştuk. gördüğümüzde ilginç gelmişti, denemek için aldık ama işe yarıyor gibi. kutuda playskool markalı olan. bir tanesi çıngıraklı diğeri ise bastırınca sesçıkartıyor ama renkli bir şey. yani dikkat çekiciler
vallah, kimseyi dinlemeyip 0+ olanı alacam yoksa durumum vahim:)
o çiş kazalrı çok oluyor. bende kızın popası havalansın diye kısa bir süreliğine açıp duruyorum ama 2 defa kızım çişiyle beni baya bir havalandırdı:) iyi bari alt açma altındaydı yoksa bide koltuklarla uğraş. fakat şunu fark ettim ki benim kız çıplak kalmaya daha çok seviyor, yani bzimki biraz edepsiz çıktı, ultrasyondan belliydi zaten
bizimde tam tersi ilgiyle bakıyor, hele turuncu olana. fakat boyut olarak büyük geldiği için eldivenin üstüne takıyorum. takılı olan elini baya bir kaldırtıp indirmeye başlıyor. ayakta olunca ise görmediği için daha az dikkatini çekiyor.
bizde doğumdan kısa süre sonra çıkmaya başladık. etraftakiler olumsuz baksalarda ben çok aldırmadım çünkü evime zaten her gün kalabalık bir şekilde misafir geliyordu. ee evin içinde kapalı bir yerde tehlikeli olmuyor da dışarda açık havada neden tehlikeli olsunki. hele bize baya baya bir insan geldi, daha doğumdan ilk günden beri. hem bu şekilde kafamda dağılmış oluyor çünkü evde tüm gün bebekle insan bunalıma girmeye başlıyor.
emzik konusunda da kesin deneyecem, umarım alır bende biraz olsunda rahatlayacağım
aynen, resmen kendimi koca emzik gibi hissediyorum ve etraftakilerin çok bilmeşlik şeklinde yorumlamalar beni deli etmeye başladı. her saniyede bir çocukla elinde gezselerde böyle konuşmazlardı. bebek zaten kucağa alıştı bide üsütne uyutmak için emzik niyetini gögüs verince tam delilik oluoyr. ama neymiş kendini emzik gibi kullanmasına alıştırmayackmışım, yada kucağa almayacakmış, bebeği sallamayacakmışım. ee, o zaman ne yacağım ben, böyle bebeğin kendi kendine susmasınımı bekleyecem. yani bazen kendin bildiğin gibi yapacaksın
bak bu termometre olayı alt komşumdanda duydum. o benden iki hafta önce doğum yapmıştı ve böyle olay başına geldiğine anlattı ama şansına bebek içerde değilken içindeki sıvı akmaya başlamış. zaten termometre olmayıncada anlaşılıyor, olmazsa bundan sonra hiç kullanmam
ihlamur konusunda bilmiyorum ama ütüyle bezi ısıtıp karnına koymaya denesene. yada su torbasının üstüne yatırarak da uygulayabilirsin. bide karnına saat yönüyle masaj yapmaya
ee, desene bundan sonra zıp zıp anneler olacağız
merak ediyorum eşim gece yarısında uyandığında ve ben böyle zıplayıversem benim hakkımda ne düşünür acaba
ya, o dolum saatleri siz nasıl hesaplıyorsunuz. bide gögsün tam boşalıp boşalmadığını nasıl ayırıyorsunuz. ben doğumdan beri bunu bir türlü çözemedim ama bebeği emzirdikçe gögsümden süt geldiği belli.