Selam kızlar,
Baya bir süredir yazamıyorum. Oğluş okadar zamanımı alıyor ki... Valla sizlere hayranım. HEm bebeklerle ilgilenip hem buralara yetişebiliyorsunuz. Ben yorgunluktan bitmiş vaziyetteyim ki bebeğim aslında çok uysal hiç bir sıkıntısı yok. Uykusuzluk beni bitirdi. Geceleri neredeyse saat başı kalkıp emmek istiyor, meme tam boşalmadığı için o 1 saat uyurken ben sağma işlemi, sterilizasyon derken 20 dk. uyursam şanslıyım. Bazen uyanıp 3-4 saat uyumadığı olluyor. ama bunun dışında sıkıntımız yok Allah tan. Umarım sizler de iyisinizdir. Bugün 24 günlük olduk. 11. günden beri sürekli geziyoruz. Allah tan bebeğime birşey olmadı. Şuan Erdek te yazlıktayız. Burası açık havadan dolayı bana moral oldu. Hem annem hem de kayınvalidemlerinde burada evleri var. Yarım gün kayınvalidemle yarım gün annemle gece ise bebeğimle yalnızım. Anne sütü dışında birşey almadığı için sürekli bana bağımlı bebeğim.
Bu arada çalşıcak olup sadece anne sütü verenlerden biberona akşamları ne zaman geçileceğini bilen var mı?
Ayrıca güzel bebeğim uyurken sürekli boğazına birşey takılmış da atmak ister gi,bi, sesler çıkarıyor sizinkiler de de aynı şey oluyor mu?
Tatlım emzik alıyorsa ver bence. Bizimki için çok uğraştım emziği reddediyor. Emzik ağzına değdiği anda öğürmeye başlıyor çok diretirsem kusuyor.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( Anlayacağın ben emzik oldum.
Canım iyi olmanıza çok sevindim. O kadar halsizim ki arayamıyorum seni de. Ben gazı olduğunda kimyonu kaynatıp 3 kaşık veriyorum. Gazı çıkıyopr, kaka da yapıyor rahatlıyor. tavsiye ederim