efsuncum nöbetçi senmişsin gece:)))
bilseydim girerdim vallahı. benım kızda nöbetçı ettı benı gece.
aksi gibi artık saç kurutma makınasınıda herzaman yemıyor. zaten kolık cd sini hiç yemiyor alışıyorlar galıba.
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bende artık fazla calıstırmıcamkı cok cok çağresız olduğum zamanlara saklıcam hakkımı:)
evet benım kaynana geldı sabah esım almaya gıttı, ben aksama kadar ınmıcem yanına malum uyuz gorumcem yanında ,o yuzden eşım ısten gelmeden ınmem yanına, belkıde kaynana cıkar bana bellıde olmaz, ay ınsallah cıkaz cunku ev dandını dastana.
dün ben miraç a yaklasık 100 ml zaten rezene içirmiştim.
eşim işten geldiğinde bıraz uyuyayım dıye ona emanet ettım. oda huysuzlanıyor dıye ıkıkere daha rezene yapıp vermış ey allahım ne kızdım ya insan bı kutuyu okur yanı dun yaklasın 200ml rezene ıcmış oldu mıraç
allahtan mama yemesınde bı azalma olmadı oburumun:)
aslında bu gun aktara gıtmeyı dusunuyorum kızlar. muskat ve acı elma yağı alıcam. ıkısınınde cok ıyı geldığını soyluyorlar. bakalım zaten bı onlar kaldı.
anammmmmm ben sımdı kaynanamın soyleyeceklerını bılıyorum ,
vah kucak ,vah emzık,ay cok edepsız ağlıyor
bakalım allah bu sefer kıme güç verecek:))))))) ya bana ya ona.
bu koliğin hakıkaten doruk noktalarındayız bu gunlerde, acaba dahada artacakmı dersınız
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((( ay nolur bundan fazlsı olmasın
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(((
benım zıllı uyanmadan bı sıgara daha ıceyım. zaten sutum kesıldığınden berı sıgara cay kahve, baska bısey gırmıyor boğazımdan. ınsan gunde sadece bır oğun yermı yaw. dun boğazımdan sadece aksam yemeği girdi, ama yınede enerjım vardı, rabbım guc verıyor inanın.ınsallah bebekle evde yanlızken yığılıp kalmam bı kosede.
galıba bir arkadaş emziği nasıl bıraktıracağını dusunuyor daha alıştırmadan. ama gülüm ya bıraktırırsın bır sekılde,vallahı su anda benım ıcın onemlı olan günü kurtarmak, hele ıkı sene sonrasını dusunemem su anda bence sende kısa zamanda alıstır rahatla. ben bır haftadır uğrasıyorum hala tam alışmadı.
ya hakıkaten bılen arkadaslar: alışınca nasıl oluyor yanı sadece uyurkenmı istiyor yoksa uyanık olduğu her dakıkamı ağzında olması lazım alıştı dememız ıcın?
benım kız bazen iştahla emıyor emzığını bazen tobe ağzına bıle sokamıyorum. ama dızımde sallarken bır parmağımlada bastırıyorum diliyle itmesin dıye:)))) bantlasammı acaba bu gun eheeueheuee