Kizlar hepinize yazacak cok sey var ama vakit yok kendimi sagiyorum kizimi besledim uyuttum kaygana yaninda biliyosunuz 30 dk kaya uyanir benimki hizli olmam gerek sagarken yaziyom size))
Kizlar hepinize yazacak cok sey var ama vakit yok kendimi sagiyorum kizimi besledim uyuttum kaygana yaninda biliyosunuz 30 dk kaya uyanir benimki hizli olmam gerek sagarken yaziyom size))
kızlar bu aralar moralim çok bozuk ya herşeyi kafama takıyorum eşime patlıyorum hep ne dese batıyo hiç mutlu değilim bi kızımı kucağıma aldığımda unutuyorum herşeyi önceden eşimle kavga edince içim hiç rahat olmazdı çok geçmeden barışırdık delicesine aşıktım eşime çok özlerdim onu ama dün gece ilk defa ayrı yataklarda yattık ve bunu ben istedim ve bu bana hiç koymadı umursamaz biri oldum sulu gözlü olan ben hiç ağlayamıyrumm ben niye böyle oldum yaaaa
bayanlarr saglık ocagına gıtrtık geldık oglum uyudu uyandı gozu capaklanmıs nasıl cıkıcakkkk doktr burnu ıcın fızyolojık seum vermıstı kutusunda goz ve burun temızlıgı ıcın dıyo nasıl kullanılıyo goze bılgınız varmı ????
kızlar bu aralar moralim çok bozuk ya herşeyi kafama takıyorum eşime patlıyorum hep ne dese batıyo hiç mutlu değilim bi kızımı kucağıma aldığımda unutuyorum herşeyi önceden eşimle kavga edince içim hiç rahat olmazdı çok geçmeden barışırdık delicesine aşıktım eşime çok özlerdim onu ama dün gece ilk defa ayrı yataklarda yattık ve bunu ben istedim ve bu bana hiç koymadı umursamaz biri oldum sulu gözlü olan ben hiç ağlayamıyrumm ben niye böyle oldum yaaaa
canım gözüne sütünden sağ biraz geçiyo benimki çok azaldı ben öyle yapıyorum artık
canım benim oğlum hiç mama yemiyor sadece anne sütrü mememe senin dediğini yapıyor çekip bırakıyor huzursuz oluyor bazen gazı olduğunda öyle yapıyor emin olmadan mama verme ısrar et memede baktın sütün yok o zaman verirsin mamakızlar biz gaz için zinco kullanıyoruz ben tohum rezene kaynatıp veriyorum kızıma çok sevmiyor tabi zorluyorum metsilimiz de var ...dün gece bağırsakları gurul guruldu yavrumun uyumadı hiç....bir de dikktimi sizde yazmışsınız kızım mememi çekiyor bırkıyor oynar gibi ve ağlıyor ben de hemen mama yapıp veriyorum süt bittide ağlıyor diye eskiden bu durumlarda mamayı içerdi şimdi ise aynı şeyi biberonda da yapıyor doktora sorduumda biberona alıştığı için yaptığını söyledi ama bikaç gündür biberona da yapıyor sebebi gaz mı siz öyle demişsiniz eğer öyleyse mama vermiyelim boşuna birde kabızlığı var daha doğrsu günlerce yapmıyor (bari mamayı keselim de normaledönsün yavrucak...
ayyy sorma benim kocada isyanda en sonunda dedi yani hep bebeklesin beni istemiyosun sanki yanında diye ben akşamları hep eşimin yanına uzanır tv izlerdim şimdi kızımın yanına uzanıyorum hep beni unuttun diyo adama ne çay yapıyorum ne bbişi hep kızlayım valla gidişat iyi değil kendimizi toplamamız lazım
ay sorma bende dün gece eşime bağırdım çağırdım çemkirdim durdum çıldırdım resmen.. sonra baktım eşim arkasını döndü yattı.. üzüldüm ve özür diledim.. çok gerildim yaaa.. bütün herşeyin herkesin stresini ona yükledim haksızlık yaptım garibim oda sesini çıkarmıyo hiçbu lohusalık ve insanların dengesiz konuşmaları davranışları mahfetti beni.. öyle zayıfladımki hamile kaldığım kilodan 14 kilo eksiğim şuan.. soranlar nasıl verdin diyor :) içimden benim yerimde olunda vermeyin diyorum:) dışımdanda emziyorumya ondan herhalde diyorum :) Allah yardımcımız olsun..
ben goze sut kacınca da bole enfeksıyon kaptıgını duydum annem hep aman dıkkat et sut kacırma gozune dıye uyarıyodu :s
canım benim oğlum hiç mama yemiyor sadece anne sütrü mememe senin dediğini yapıyor çekip bırakıyor huzursuz oluyor bazen gazı olduğunda öyle yapıyor emin olmadan mama verme ısrar et memede baktın sütün yok o zaman verirsin mama
aynen yaaa toplamamız lazım kendimiiziii
merhaba kızlar
bugün 40 mız çıktımaşallah oğlum 40 nı döktükten sonra daha rahat uyudu sanki hehehehe
yaa 4 gün oldu hala kaka yapmadı zeytinyağı çubuğuda işe yaramıyo artık. deniyorum ama çıkarmıyo kakasını
hayırlı uğurlu olsun canım birazda rezene içirmeyi denesen canım çok rahatlıyo çünkü bebişler o zaman
canım dün ilk defa verdim ama 3-4 çay kaşığı kadar oda korka korka. gazını çok rahat çıkarıyo ama kaka çıkmıyo işte(
kızlar bu aralar moralim çok bozuk ya herşeyi kafama takıyorum eşime patlıyorum hep ne dese batıyo hiç mutlu değilim bi kızımı kucağıma aldığımda unutuyorum herşeyi önceden eşimle kavga edince içim hiç rahat olmazdı çok geçmeden barışırdık delicesine aşıktım eşimepok özlerdim onu ama dün gece ilk defa ayrı yataklarda yattık ve bunu ben istedim ve bu bana hiç koymadı umursamaz biri oldum sulu gözlü olan ben hiç ağlayamıyrumm ben niye böyle oldum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?