Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben emzik verdiğim halde atıp elini emmek istiyor görüntü çok sevimli ama zararı olur mu diye korkuyorum..
dişi mi çıkıyo dedim acep abartarak :)))) hamilelikte kalıp kalıp peynir yiyince :)
bu arada milupa rezene çayı veriyordum 20-30 cc ye 2 çay kaşığı döküp,
milupa bitti şimdi humana mı alsam ? hangisi daha etkili ?
Ne kadar surede 25cc veriyorsun bir kez mi? Cunku bebislerin hep gazi var....Nasil rezene tohum mu yoksa sallama cay mi granul mu?
Bazen boyle oluyor ben hep gaza bagliyorum, Allah hepimize kolaylik ve sabrini versin.
Gazdan olabilir, bacaklarini kendine dogru cekiyor mu? Umarim sarilik deger dusmustur, kalp icin nasil bir yontem izlenecek, nasil bakacaklar? Esine de gecmis olsun canim. Sen nasilsin agrilar sizilar hafifledi mi?
Emzigi biz de zorla alistirdik, iyiki de alistirmsiiz, tavsiye ederim, zor anlar kurtaricisi diyorum ben....
Eyeszay, faydali bir link yazmisin sagol arkadasim. Bir de sizin kullandiginiz kanguru kac aya kadar kullaniliyordu, memnun musunuz? markasi neydi canim? ALlah kavustursun annecik gitmis, neyse kayinvalide var.
kızlar muayeneden geldim şimdi...çok şükür herşey yolundaymış...bir daha çocuk istersem şuan bile yapsam bi zararı yok dedi dr. hatta hamile kaldığımda şeker ve tansiyon sorunum olmazsa normal doğumda yapabilirmişim.ama normal doğum için 2 yıl sonra en az dedi...tabi şuan için çocuk filan düşünemiyorum....korunma içinde prezarvatif yada hap...öncelikle prezarvatif kullan dedi..sonraki açamada hap kullanırsın dedi..spiral bana önermiyor dış gebelikten dolayı tüpüm alındığı için....
kızlar muayeneden geldim şimdi...çok şükür herşey yolundaymış...bir daha çocuk istersem şuan bile yapsam bi zararı yok dedi dr. hatta hamile kaldığımda şeker ve tansiyon sorunum olmazsa normal doğumda yapabilirmişim.ama normal doğum için 2 yıl sonra en az dedi...tabi şuan için çocuk filan düşünemiyorum....korunma içinde prezarvatif yada hap...öncelikle prezarvatif kullan dedi..sonraki açamada hap kullanırsın dedi..spiral bana önermiyor dış gebelikten dolayı tüpüm alındığı için....
kızlar yazdığım mesaj arada kaynar diye tekrar belirtiyorum. Sütüm az diyenler, daha çok olsun diyenler. İNCİ KOLYEYİ MUTLAKA AMA MUTLAKA DENEYİN CİDDİ ORANDA SÜTÜNÜZÜN ARTTIĞINI BEBEĞİN AĞZINDAN TAŞTIĞINI GÖRECEKSİNİZ.BEN FAYDASINI GÖRÜYORUM. ŞU ANDA EN ÖNEMLİ KONUMUZ ANNE SÜTÜ OLDUĞU İÇİN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
kızlar benım yavrum sabah 9-10-11 cıvarları cok sızlanıyor sureklı ıkınıyor kasıyor kendını kıpkırmızı oluyor sıkıntılı ıhlayıp vıhlayıp duruyor..ıkınıyor derken kaka yapmada sorunumuz yok ama nıyeyse hep sıkıntılı o saatlerde anlayamadım.emzırırken 2-3 cekıp sızlanıyor sonra tekrar emmeye devam edıyor ayaklarını cekıştırıyor debelenıyor emmeye devam edıyor.kakayı yapabıldıgı halde ayrıca gazı olurmu kı? anlayamadım neden sabahları boyle? ZINCO gaz ılacı kullanan var mı memnunusunuz?
benimkide emzik almıyor resmen elini yiyorbende dedim acaba diş mi çıkarıyor diye düşündüm....bana ilk humana önermişlerdi canım..sonra gittiğim yerde bulamayınca milupa aldım...
Gunaydin kizlar
Kizimi besledim oynadim uyuttum kayganaya vermedim valla simdi bende uyuycam uyuyablirsem![]()
aynen bizim de öyle canım maalesef...sanırım kolik bu...o kadar güzel emen çocuk birden bire memede debelenmeye alıp alıp bırakmaya falan başladı...ben de acaba memeyi mi reddediyo diye düşündüm ama aslında emiyo, sadece rahat rahat değil de zorlanarak( bizim de her aksamüzeri baslıyo 4 ten sonra 8-9 a kadar devam ediyo akşam. hatta bazen oyle cok oluyo ki hiç almıyo memeyi, almaya calısıyo alamıyo kıvranıyo o sırada...cok canım sıkıldı benim de dün ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım...geçicek inşallah bu da sabır...
Kızlar slm
Dün bebek mevlüdümüzü yaptık Allah kabul etsin.
40ımızın çıktığı günde tatile gidiyoruz kısmetse.. rezervasyonumuzu yaptırdık.. umarım herşey yolunda giderbu arada okuduğum kadarı ile çoğumuzun bebişi gündüz mışıl mışıl uyuyup gece ayakta vıyak vıyak yada mırıl mırıl :) benimkide aynen öyle :) uyku düzenini oluşturmak için erkenmi diye bende sormak istiyorum henüz 3 haftalığız bu perşembe 1 aylık olucaz.. akşam banyo yaptırayım diyorum sıkı sıkı giydireyim rahat rahat uyusun.. bu rada geceleri uyursa ben emzirmek için uyandırmıyorum gerçi kendi uyanıyo hatta uyumuyo ama bazende sağlam uyuyo uyandırmıyorum 4 saat falan sonra kaldırıp emziriyorum kötümü yapıyorum? biyerde okumuştum doktoru ilk 10 gün için 2 saatte bir uyandırıp emzirin diyoruz demiş diğer zamanlarda bebek uyandığında emzirin demiş o yüzden bende öyle yapıyorum..
kız sahte şeyle ne olurkı :) olmaz bencegerçek incimi sahtede olurmu acaba
canım gecmıs olsun bızde gaz ıcın bıseyler kullanıp rahatlamaya calısıyoruz ama maalesef cozum bulamadık henuz.Merhaba arkadaslar
Ben fazla yazamasam da yazdıklarınızdan çok faydalanıyorum. Herkesin benzer problemleri oluyor ama benimki gibi kusma sorunu olan var mı ben göremedim. Reflusu varmış kızımın. Mide kapakcigi gevsekmis. Emip uyuması gerekirken yarım saat icinde kivrana kivrana bütün emdigini kusuyoruyuyamadan tekrar acıkmış oluyor. E benim süt hemen tekrar gelmiyor, kusmayı önleyici mama veriyorum o zaman da çok midesi bulaniyo ama kusmuyor. Benim ne hallerle çoğaltmaya uğraştığım sutu çıkarıp mamayla uyuması çok moralimi bozuyor çok üzülüyorum. Bunun bir çözümü yok herhalde değil mi? Doktor da sadece sola yatırın dedi.
Gaz için om x'i ben de denedim, tavsiye ederim. Dr her gün kullanın iki kere dedi. Siz de öyle mı yapıyorsunuz?
anacım kesın bak mercımek beynıyle şöyle düşünmüştür. ben bu bebeği az mamaya alıştırayımda oğlumuz fazla parası gıtmesın. heuehueheuhYq kizlaar kaygana beninkandiriyor kiz 90 icti diyor bakiyorum 40-50 cc icmis bide bideronu saklamaya calisiyor ortuyle uyanik kizim yavrum masum bebegim onun masumiyeti insallah karinin ayaklarina dolanir allah bildigi gibi yapsin az yemesinin sana ne faydasi var ben beslerim diye atilmayi bilior birak ben hallederim artik gunduzde birakamam guvenmiyorum beni kandirmaya calisiyor cunku
Ben kiziminuyutup bende yaninda uyumaliyim ama benimnkizda gunduz tilki uykusunda her tikirtida kalkiyor ne yapip uyutabilirim acaba acayip canimnsikildi gece gece aptal kari allah seni bildigi gibi yapsin yalanci yakalmasam demkki daha bende buna inanicam kocama diyorki icti icti bitirdi bakiyorum bisey yok 20 icmis isi gucu pqlavra
benimkinin beslenme araları uzadı aç mı uyandırsam mı diye endişeleniyorum ama acıkırsa uyanır diye düşünüyorum uyandırmıyorum zaten gaz onu uyandırıyor bir de memede çok kalmıyor kısa sürede doyuyor zorla da almıyor ki demek ki yetiyor diyorum ya da kısa sürede çok çekiyor pek anlamadım böyle olan var mı aranızda?
kızlar ben sanırım loğusa depresyonu denilen şeye girdim durup dururken ağlama krizine giriyorum dün gece kısaqcık dalmışım kabus gördüm ağlamaktan katıldım resmen şimdi yazarken bile gözlerim doldu.kalbimde çarpıntı oluyor bir anda.kendimi çok eksik ve yetersiz hissediyorum.bu durmu yaşayan var mı nasıl üstesinden geleceğim?