2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu aralar moralim çok bozuk ya herşeyi kafama takıyorum eşime patlıyorum hep ne dese batıyo hiç mutlu değilim bi kızımı kucağıma aldığımda unutuyorum herşeyi önceden eşimle kavga edince içim hiç rahat olmazdı çok geçmeden barışırdık delicesine aşıktım eşime çok özlerdim onu ama dün gece ilk defa ayrı yataklarda yattık ve bunu ben istedim ve bu bana hiç koymadı umursamaz biri oldum sulu gözlü olan ben hiç ağlayamıyrumm ben niye böyle oldum yaaaa:5::5::5:

selamlar..sütü olmayan arkadaşlar kuru dutu kaynatıp içerseniz sütünüz çoğalır.:34:

Kizlar hepinize yazacak cok sey var ama vakit yok kendimi sagiyorum kizimi besledim uyuttum kaygana yaninda biliyosunuz 30 dk kaya uyanir benimki hizli olmam gerek sagarken yaziyom size ;)))

canım senin kaynanada benimki gibi ama zıttı çocuğum daha 25 günlüktü 40 cc veriyordum tutturuyordu bu yetmez çocuktan mama kıskanyorsunuz diye 3 aylık kızı var eltimin o biberon dolusu veriyor deyip duruyordu sordum eltime yalan söylüyormuş 4 aylıkken 60 en fazla 90 verdiğini söyledi resmen yalan söyledi hadi bu iyi gediğinde çanakkale serindi üşüdü bizimki ama ev sıcak tabi tutturdu sar bunu kolunu bacağını sar bundan sonra havalar ısınmaz üşütme...eşim diğer odaya götürüyordu dışarı çıkarma üşücek diyor sanki kış odada soba yanıyor diğer odalarda soba yok soğuk ..can alıcı kısım bana durmadan eltimin kızını sıkıca giydirdiğini tulumunun altına da çorap giydirdiğini çok iyi baktığını söylüyordu (ben kızıma iyi bakmıyormuşum gibi )diyorum ki isilik oluyor kızarıyor benek benek sen gidince ben yine bildiğimi okuycam nasılsa karışma yok nerdee karışmıcak...velhasıl eltimin faceteki fotolarını görünce şokoldum tabiki mantıklı olanı yapıp temmuz ağustos ayında malatya gibi yerde askılı tulumlar giydirmiş kızına .ben de şaşırıyorum nedense koskoca kadın resmen baskı yaptı bana..şimdi de ücretsiz izin almama taktı rapor al diyor ne kadar geç ayrılsan o kadar iyi diyor maytısta göreve başla ki yazın maaş al diyor ki kendisinin okuma yazması bile yok ama herşeyi biliyor maaşallah herşeyi ...

kızlar biz gaz için zinco kullanıyoruz ben tohum rezene kaynatıp veriyorum kızıma çok sevmiyor tabi zorluyorum metsilimiz de var ...dün gece bağırsakları gurul guruldu yavrumun uyumadı hiç....:(bir de dikktimi sizde yazmışsınız kızım mememi çekiyor bırkıyor oynar gibi ve ağlıyor ben de hemen mama yapıp veriyorum süt bittide ağlıyor diye eskiden bu durumlarda mamayı içerdi şimdi ise aynı şeyi biberonda da yapıyor doktora sorduumda biberona alıştığı için yaptığını söyledi ama bikaç gündür biberona da yapıyor sebebi gaz mı siz öyle demişsiniz eğer öyleyse mama vermiyelim boşuna birde kabızlığı var daha doğrsu günlerce yapmıyor :((bari mamayı keselim de normaledönsün yavrucak...

Kizlar hepinize yazacak cok sey var ama vakit yok kendimi sagiyorum kizimi besledim uyuttum kaygana yaninda biliyosunuz 30 dk kaya uyanir benimki hizli olmam gerek sagarken yaziyom size ;)))

canım valla kaynanana içimden biiii tooon sevgi sözcüğü söyledim anladınız siz onu bu ne ahmaklık ya çocuk aç bırakılırmı ya deli oldum valla ben arada çok az şekerli su veriyorum kızlar serum yerine geçiyomuş çünkü oda öyle çok değil çay kaşığıyla 4 5 kaşık ancak oda haftada 1 normal suyuda vitamininin arkasından 3 4 kaşık veriyorum hergün daha fazlada içmiyo zaten benimde kaynanam geliyo ama yazık o bişi yapmaz bana hep diyo sen iyi bakıyosundur ben biliyorum diye sütün gelmesede memeni ver kızım o emdikçe gelir dedi hep çoğalmasada azı bile ona faydalıdır dedi valla ben gelsin diye bekliyorum tek sorunum var sanki pek ellerini yıkamıyomuş gibi geliyo bana onuda söylerim yıka anne diye olur biter hadi hayırlısı bakalım

bayanlarr saglık ocagına gıtrtık geldık oglum uyudu uyandı gozu capaklanmıs nasıl cıkıcakkkk doktr burnu ıcın fızyolojık seum vermıstı kutusunda goz ve burun temızlıgı ıcın dıyo nasıl kullanılıyo goze bılgınız varmı ????

kızlar bu aralar moralim çok bozuk ya herşeyi kafama takıyorum eşime patlıyorum hep ne dese batıyo hiç mutlu değilim bi kızımı kucağıma aldığımda unutuyorum herşeyi önceden eşimle kavga edince içim hiç rahat olmazdı çok geçmeden barışırdık delicesine aşıktım eşime çok özlerdim onu ama dün gece ilk defa ayrı yataklarda yattık ve bunu ben istedim ve bu bana hiç koymadı umursamaz biri oldum sulu gözlü olan ben hiç ağlayamıyrumm ben niye böyle oldum yaaaa:5::5::5:

ayyy sorma benim kocada isyanda en sonunda dedi yani hep bebeklesin beni istemiyosun sanki yanında diye ben akşamları hep eşimin yanına uzanır tv izlerdim şimdi kızımın yanına uzanıyorum hep beni unuttun diyo adama ne çay yapıyorum ne bbişi hep kızlayım valla gidişat iyi değil kendimizi toplamamız lazım :37::27:

bayanlarr saglık ocagına gıtrtık geldık oglum uyudu uyandı gozu capaklanmıs nasıl cıkıcakkkk doktr burnu ıcın fızyolojık seum vermıstı kutusunda goz ve burun temızlıgı ıcın dıyo nasıl kullanılıyo goze bılgınız varmı ????

canım gözüne sütünden sağ biraz geçiyo benimki çok azaldı ben öyle yapıyorum artık

ay sorma bende dün gece eşime bağırdım çağırdım çemkirdim durdum çıldırdım resmen.. sonra baktım eşim arkasını döndü yattı.. üzüldüm ve özür diledim.. çok gerildim yaaa.. bütün herşeyin herkesin stresini ona yükledim haksızlık yaptım garibim oda sesini çıkarmıyo hiç :( bu lohusalık ve insanların dengesiz konuşmaları davranışları mahfetti beni.. öyle zayıfladımki hamile kaldığım kilodan 14 kilo eksiğim şuan.. soranlar nasıl verdin diyor :) içimden benim yerimde olunda vermeyin diyorum:) dışımdanda emziyorumya ondan herhalde diyorum :) Allah yardımcımız olsun..

kızlar biz gaz için zinco kullanıyoruz ben tohum rezene kaynatıp veriyorum kızıma çok sevmiyor tabi zorluyorum metsilimiz de var ...dün gece bağırsakları gurul guruldu yavrumun uyumadı hiç....:(bir de dikktimi sizde yazmışsınız kızım mememi çekiyor bırkıyor oynar gibi ve ağlıyor ben de hemen mama yapıp veriyorum süt bittide ağlıyor diye eskiden bu durumlarda mamayı içerdi şimdi ise aynı şeyi biberonda da yapıyor doktora sorduumda biberona alıştığı için yaptığını söyledi ama bikaç gündür biberona da yapıyor sebebi gaz mı siz öyle demişsiniz eğer öyleyse mama vermiyelim boşuna birde kabızlığı var daha doğrsu günlerce yapmıyor :((bari mamayı keselim de normaledönsün yavrucak...
canım benim oğlum hiç mama yemiyor sadece anne sütrü mememe senin dediğini yapıyor çekip bırakıyor huzursuz oluyor bazen gazı olduğunda öyle yapıyor emin olmadan mama verme ısrar et memede baktın sütün yok o zaman verirsin mama
ayyy sorma benim kocada isyanda en sonunda dedi yani hep bebeklesin beni istemiyosun sanki yanında diye ben akşamları hep eşimin yanına uzanır tv izlerdim şimdi kızımın yanına uzanıyorum hep beni unuttun diyo adama ne çay yapıyorum ne bbişi hep kızlayım valla gidişat iyi değil kendimizi toplamamız lazım :37::27:

aynen yaaa toplamamız lazım kendimiiziii

ay sorma bende dün gece eşime bağırdım çağırdım çemkirdim durdum çıldırdım resmen.. sonra baktım eşim arkasını döndü yattı.. üzüldüm ve özür diledim.. çok gerildim yaaa.. bütün herşeyin herkesin stresini ona yükledim haksızlık yaptım garibim oda sesini çıkarmıyo hiç :( bu lohusalık ve insanların dengesiz konuşmaları davranışları mahfetti beni.. öyle zayıfladımki hamile kaldığım kilodan 14 kilo eksiğim şuan.. soranlar nasıl verdin diyor :) içimden benim yerimde olunda vermeyin diyorum:) dışımdanda emziyorumya ondan herhalde diyorum :) Allah yardımcımız olsun..

bende hep eşime kavga ediyordum bide ağlama krizleri var tabi buna ek olarak adam napıcanı şaşırmıştı ama geçti benim krizler ya şimdi. şimdi sıra eşimde o yakınıyo ilgisizlikten bende gerçekten aşırı ilgisiz oldum hamile kalmadan önce eşimin çorabına kadar ben giydirirdim şimdi ne bulursa onu giyiyor yazık benim kendimi acilen toplamam gerek ya ayyy acıdım adamcazıma

ben goze sut kacınca da bole enfeksıyon kaptıgını duydum annem hep aman dıkkat et sut kacırma gozune dıye uyarıyodu :s

patricia nında kızının gözü enfeksion kapmıştı oda sütle temizledi canım sütün antibiyotik özelliği var bizde işe yaradı ben damlada kullandım mesela yazık yavrumun gözü iyice kötü olmuştu açamıyodu nerdeyse artık ama şimdi daha iyi

canım benim oğlum hiç mama yemiyor sadece anne sütrü mememe senin dediğini yapıyor çekip bırakıyor huzursuz oluyor bazen gazı olduğunda öyle yapıyor emin olmadan mama verme ısrar et memede baktın sütün yok o zaman verirsin mama

aynen yaaa toplamamız lazım kendimiiziii

ben dün gittim kuaföre saçlarımı falan boyattım kaş bıyık operasyonu falan imaj değiştirdim saçlarımı falan bakıra boyattım bundan sonra daha bakımlı ve ilgili olcam adamcazım hak ediyo bunu ayyy canım kocam benim sevesim geldi şimdi :1:

merhaba kızlar
bugün 40 mız çıktı:9: maşallah oğlum 40 nı döktükten sonra daha rahat uyudu sanki hehehehe
yaa 4 gün oldu hala kaka yapmadı zeytinyağı çubuğuda işe yaramıyo artık. deniyorum ama çıkarmıyo kakasını

merhaba kızlar
bugün 40 mız çıktı:9: maşallah oğlum 40 nı döktükten sonra daha rahat uyudu sanki hehehehe
yaa 4 gün oldu hala kaka yapmadı zeytinyağı çubuğuda işe yaramıyo artık. deniyorum ama çıkarmıyo kakasını

hayırlı uğurlu olsun canım birazda rezene içirmeyi denesen canım çok rahatlıyo çünkü bebişler o zaman

canım dün ilk defa verdim ama 3-4 çay kaşığı kadar oda korka korka. gazını çok rahat çıkarıyo ama kaka çıkmıyo işte:((

valla ben 25cc veriyorum canım çok rahatlıyo valla özellikle kaka yapmadığı zaman veriyorum ben bezi taşacak kadar yapıyo bağırsakları boşalıyo sanki çok rahatlıyo o zaman

kızlar bu aralar moralim çok bozuk ya herşeyi kafama takıyorum eşime patlıyorum hep ne dese batıyo hiç mutlu değilim bi kızımı kucağıma aldığımda unutuyorum herşeyi önceden eşimle kavga edince içim hiç rahat olmazdı çok geçmeden barışırdık delicesine aşıktım eşimepok özlerdim onu ama dün gece ilk defa ayrı yataklarda yattık ve bunu ben istedim ve bu bana hiç koymadı umursamaz biri oldum sulu gözlü olan ben hiç ağlayamıyrumm ben niye böyle oldum yaaaa:5::5::5:

bende 1-2 gundur esıme gıcık olmya basladım.aynı sen gıbı dargın kalamazdım sımdı yanına pek yanastgm yok.yavrumla ılgılenıyorum.gıcık olmamın sebebi eşim sabahlara kadar oturup öğlene kadar yatar.kendı mağazamız oldgndan elemanlar var mağazayı elemanımız açar yanı sabah kalkma gece yatma derdi yok.ben ıstıyorum kı duzgun bı saatte gece 2 falan yatalım sabah(11 gıbı kahvaltmızı yapalım) yok anasını stym yok.2-3te kalkar oğlusunu oper kokar hadı ben gıdıyom der.gecede benım en derın uykumda koklaşmaya yanıma gelır:61: kendı annem burda onumuzdekı pazartesı dönecek memlekete.bakalm ozman nasıl olacak.gercı 1 yıldır gec yatar gec kalkar bnm adam.smdı asıl kızdıgım annem babam burdayken çöp dökmeye gıtmez.babam burdayken o dökerdi.babam gıttı gecen hafta.bugun evden dukkana giderken bende markete cıkıyım dedım kapıda da çöp.neyse ındık asansörden çöplerı elıme tutusturuverdi dök sen dedım ben ne gıtcem oraya dıyor(çöpe) ben nıye gıtcem ddm bnde.tabı gıttım o paşamda arabayı çalıştırdı bn çöpten geldm arabaya bndm markette ındım.ama acaıp gıcık oldum.annemde balkondan bakmıs sen nıye döktun loğusa kadın dıyor..pek konusmaz huysuz bı kocam var yahu.allahtan yavrusuna bakıyor altını falan alıyor.

ay kızlar az önce kızım tam altını değiştircekken bi kustu ilk defa böyle kustu bide boğazına kaçtı kıpkırmızı oldu nasıl ters çevirdim bilmiyorum sırtına falan vurdum oda korktu zaten ağladı bağırdı ama benimde elim ayağım titredi çok korktum ya

Back