sorma yaa bebeklerden başka ne konuşuluyor ki bu kadar tepki gösteriyorlar anlamadım gitti....onuçlar henüz belli değil... evet esencim valla direndikçede biraz tepki topladım gibi..aslında hiçbir çıkarımda yok sadece iyi niyet....ve bazı arkadaşların daha yeni burdan oraya gitmesine vesile olduğum halde onlar bile istemiyoruz dediler..buna çok şaşırdım....ben elimden geleni yaptım..artık bişey diyemiyorum...
canım ben bol bol yeşil soğan roka helva yiyiyorum ve bol su çok arttırıyor sütü...merhaba arkadaslarrr;
gorusmeyeli nasilsiniz? herkes iyidir umarim. benim ne nete girmeye ne de baska biseye vaktim var; tum zamanimi nehir aliyor. tatli kizim cok kisa sureler uyuyor; o surelerde de sut sagiyor, tuvalete gidiyor, bisiler yiyorum ancak .( dun aksam 1 geceligine annem geldi 3 hafta aradan sonra; seni biraz dinlendireyim dedi; gece 12 de yattim; 3,30 da kalktim sut sagdim; sonra da sabah 6 ya kadar uyudum.. toplam 5,5 saatlik bu uyku cok iyi geldi bana; 3 haftadir gece uykum yoktu dogru durust :-((
bikac sey sorayim size
sut meselesi bu sutu nasil artiricaz kizlar ya; sik sagmak mi iyidir, aralikli sagmak mi? ne yiyip icsek; kiz buyudukce sut yetmiyor;
gunde 1 ya da 2 kez mama takviyesi yapiyorum mecbur
gaz/kaka meselesi sizden duydugum uzere pamuklu cubuk ve z.yagi ile uyarinca ancak yapabiliyor bizim kiz kakayi, bu durum aliskanlik yapar mi ya, yapmasam mi? ama yavrum saatlerc ikinip kipkirmizi oluyor hatta mosmor, icim gidiyor ; kiyamiyorum
nette ayse onerden masaj izledim gaz icin; deneyen faydasini goren var mi??
gezme/tozma meselesi bebeginizle gezmelere asladiniz mi? ben enfeksiyon olayindan korkuyorum ama alistirmak da lazim yavas yavas; ben gunde yarim saat bebek arabasi ile dolastiriyorum biraz o kadar. hic ev oturmasina falan gitmedik daha kimseye
gaza gelince çare bulunca bana da söyle ben poposuna bişey sokmak istemiyorum ama z.yağı ile poposunu ovunca da çıkıyor gazı bi de poposunu yukarı kaldırıp ayaklarını karnına itmekte işe yarıyor
günaydın kızlar hep aynı sıkıntılar gaz uykusuzluk ama sağlıkları yerinde olsun başka sıkıntımız olmasın da amann. bizim de dün hiç durmadı bebeğimiz. bugün de aşısı var 1 aylık doktor kontrolü var dün ilk defa zorla emzik verdik bebeğime siz veriyor musunuz? bu arada faceteki anket ne oldu biz de gelmek istiyoruz bakalım?
awez canım umarım hiç bir sorun çıkmaz.
patricia nerde cidden
facedeki anket belli değil canım gelişimci baya bastırdı bakalım
bizde aşımızı olduk geldik 5000gr 58 cm olmuş kuzucum aşıyı da olduk 18 ekimde 2. aşılarımız var korunma hakkında konuştuk biraöyle işte