2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şişlik bendede oldu canım bende üşütmüştüm kendimi şişti ve çok ağrıdı bide dar iç çamaşırı giyme iç çamaşırın göbek üstü olsun ben göbek üstü giyince çok rahatladım bide ayaklarını ve belini çok sıcak tut canım inan sıcaktan pişiyorum ama ayağımda hep çorap sırtımdaad hep atletim var

ben de doğru hesaplayamadım kırk bitince ertesi gün yaptım bir şey olmaz yap gitsin suyuna biraz tuz altın çiçek yaprakları kırk taş vs. ne bulursan artık.. kırkınız hayırlı olsun..

Gunaydin herkese
Patricia mirac in gozu nasil oldu bence senin elinden degil zaten olacakmisda ondandir canim

Bizim 40 mizda yarin ne yapilir nasil yapilir hic bilmiyorum valla ????

Gunaydin herkese
Patricia mirac in gozu nasil oldu bence senin elinden degil zaten olacakmisda ondandir canim

Bizim 40 mizda yarin ne yapilir nasil yapilir hic bilmiyorum valla ????

benim bildiğim kadarıyla bi suyun içine 40 tane taş altın pirinç ben bide kağıt kalem koyucam çok okusun diye bu suyla bebişi önce yıkıcam fincanla üstüne 40 defa su dökücem kalan suylada ben gusül abdesti alıcamkendi üstümede 40 fincan su dökücem su azaldıkça eklicem suyun üstüne sonrada kırkımız bitti korkumuz bitti diyicem 3 kere bu kadar

kübra canım aynısı bende de oldu doktor enfeksiyon dedi antibiyotik verdi ve batikonla oraya pansuman yaptık şimdi çok az kaldı ama şimdi de çoooook kaşınıyor oralar yahu. kızlar benim de ayrıca kaç gündü
r vajinam yanıyordu bir baktım ki aynayla dudaklar kıpkırmızı hep tahriş off o kadar çok dikkat ederim ki hşjyene falan da kaç kez çamaşır değişiyorum ben bile bilmiyorum yine misafirim var gelip konuşamıyorum bile doğum hakyemi bile yazamadım hiç bişeye fırsat yok ama gerçekten hem çoook zor hem çok tatlı bişeymiş.

aynıları bende de var.dıkısın 1 parmak ustu acıyor benım dokundugumda.sertlık şişlık hepsı mevcut.alttan ağrılar saplanırdı bıranda gelır gecerdı ama epeydır olmuyr ben 1 sene once smear yaptrmstm şükür brsy cıkmadı terettut etme herkese yapılıyor bu test.bnmde 21 ınde rahım toparlanmısmı dıye bakılacak alttan bakarlar heralde.şortla gezıyorum demıssın benım uzerımdekı şort demeye şahit istiyor valla:)uzerımdekı de aynen o biçim cok sıcak burası bırde gece 4 e kadar balkonda yatıyorum.

ozelımde yazan arkadaslar maıl adreslerınızıde yazın fotoları yollamam ıcın tektek herkese yazmayayım dedım burdan okuyan maıllerını yazsınlar ozelıme

awezcim bebiş nasıl nasıl geçti geceniz

uyumadı pek benim de dikişlerim ağrıdı durdu sütüm hala gelmedi.emzirmeyi deniyorum almak da istemiyor boş oldugunu fark etti kızıyor gelmiyor diye.şimdi tekrar deneyeceğim.bir gelse ikimide rahatlayacağız.

uyumadı pek benim de dikişlerim ağrıdı durdu sütüm hala gelmedi.emzirmeyi deniyorum almak da istemiyor boş oldugunu fark etti kızıyor gelmiyor diye.şimdi tekrar deneyeceğim.bir gelse ikimide rahatlayacağız.

sen gelmesede süt ver bebişe o emdikçe gelir süt ağrın oluncada minoset içebilirsin doktorum bana vermişti bide antibiyotik verdiyse ihmal etme iç onu oda rahatlatıyo

kızlar benim kızın gözünde çapaklanma var dr ilaç verdi onu sürüyodum o daha kötü yaptı şimdi hem sulanıyo hem çapaklanıyo napsam ki ya adam gibi bi çocuk doktoruda bulamadım ki yaaa

canım demlenmiş çayı pamukla ılıkılık pansuman yaptım ben ve sonuç iyiyidi
doktorum bana çayı önermişti..sor istersen doktora bir çayla pansuman yapalım mı diye yine de ben de işe yaradı

ay dur dur eliyle bıde o iple oynar boğar allah korusun kendını. yok vaz gectım fıkrımden.

ay çok hoşsun yaa
benimki resmen elini yiyor ..tok olduğu halde..neden yapıyor anlamıyorum....
canım daha anne karnında başlıyolar parmak emmeye. aşşinalar yani
canım geçmiş olsun bu saate kadar hala yoksun merak ettim seni yatırdılarmı yoksa dicem ama göz için yatırırlar mı ama sizin kaka probleminizde vardı inşallah yapmışlardır testi

allah yardımcın olsun canım
esteda seni şimdi faceden ekledim canım
şu face olayı nedir yaa bişeylerden mahrum mu kalıyorum
hayırlı olsun canım çok tatlı bi meleğin var
ben banyo yaptırmayı çok seviyorum
maşallah sana bende kendim yıkıyorum eşim su döküyo sadece belli bi süre sonra alışırsın sadece yıkarken bebişi bolbol konuş bebişle yoksa korkuyo çok
ben banyo yaptırmayı çok seviyorum zehrada çok seviyo ama daha çıkarırkenbasıyo çığlığı zor giydiriyorum görende biyerine bişey oldu sanar öyle ağlıyo korkutuyo beni
canım heykel de atatürk alt geçidinde bir fotoğrafçı var o basıyor.biz yastığa bastırmıştık resim ve yazı güzel olmuştu.adını hatırlamıyorum dükkanın oraya yaptırabilirsin
teşekkürler canım pulla yapmayı düşünmüştüm artık ama bastırayım demi daha orjinal olur:)
alışıyo insan alışıyo ben dün 1-2 saat fazla uyumuşum gece uyuyamadım az uykuya alışıyo insan
benim hiç öyle bişey olmadı bende açık yatıyorum ve çorap giymiyorum bence doktoruna sor
kızlar bizim kırkımız dünmüş ben yanlış hesaplamışım bugün kırklasam nolurki
neolacak 41 le sende
pes etme canım sık sık emzir banyo yaptın mı oda çok süt getiriyo

canım ben daha yeni face açtımda eşimden izin koparıp o yüzden esteda daha önce demişti faceden ekleyelim diye onu ekledim seninkinide ver özelden senide ekleyeyim benimkini kapattım ben sadece ben ekleyebileyim diye şimdide açamıyorum sen bana yolla adresini özelden ben ekliyeyim seni kızımın adıyla açtım ben az öncede eşimi aradım taş topla gel bize diye nasıl yapacak bilmiyorum artık bugün 41lencez kızımla benim kızım çıplak kalınca çok korkuyo ya ama bildiğin gibi değil banyo yaparken sıkıntı yok soyarken titriyo resmen korkudan ya kıyamam yavrum yaaa

ozelımde yazan arkadaslar maıl adreslerınızıde yazın fotoları yollamam ıcın tektek herkese yazmayayım dedım burdan okuyan maıllerını yazsınlar ozelıme
arkadaşım resimleri buraya eklesen mailimi veremiyorumda.hem senin içinde daha ii olur herkez bakabilir..

canım demlenmiş çayı pamukla ılıkılık pansuman yaptım ben ve sonuç iyiyidi
doktorum bana çayı önermişti..sor istersen doktora bir çayla pansuman yapalım mı diye yine de ben de işe yaradı

bende deniyeyim o zaman çayı ağlıyomuş gibi akıyo nasıl yapıcam pamuğu batırıp gözünemi sürücem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…