selam kızlar geçmişe sadece göz atabildim hepinize çok teşekkür ederim
dün sabah erkenden kontrole gittik kemik problemim vardı malum.doktor hemen aldı ve çatı muayenesi yaptı kemikte değişim yoktu olmasını zaten beklemiyorduk ondan sonra esnekliğimle ilgili bir şey yaptı ve kesin kararla normal doğum yapamayacağım belli oldu istersen gene de deneyebilirz dedi ama epizyo hariç onlarca iç dikiş gerekecek ve günlerce ayaklanman mümkün değil dedi.kendisi de normal doğumdan yana olan doktorum kararı size bırakıyorum dedi.biz de dışarı çıktık düşündük ve bu durumda beklemenin bir anlamı olmadığına karar verdik bekleme sürecinde normal doğum başlaması hayati risk taşıyormuş gidip doktorumuza haber verdik.günlerce genel anestezi mi epidural mi diye herkesi bunaltan ben zorunlu spinal olacağımı öğrendim astım hastası olduğum için genel anestezi yapamayacaklarını söylediler.
odaya çıktık hazırladılar damar yolu açtılar(tam eziyetti bir sürü damarım patladı-damarlarım çok ince) odada beklemeye başladık ağla ağla patladım o arada.sonra aniden geldiler hadi gidiyoruz diye.eşime el salladım ameliyathane önünde ve içeri geçtim.titriyordum.o kadar güleryüzle karşılandım ki herkes etrafımda pervane oldu.sakinleştirmeye çalıştılar sonra doktorum geldi bana spinal yapılırken elimi tuttu sarıldı anne gibiydi o an benim için.sonra yatırıp başladılar tek tek anlattılar bir anda o kadar sakinleştim ki(sanırım bana sakinleştirici verdiler).çok kalabalık bir ameliyathanede herkes gülüyordu anestezi uzmanı hazırsan birkaç saniye sonra bebeği görebilirsin dedi.nefesimi tuttum ağlamasını bekledim(oğlumun kordonu boynuna dolanmış) nihayet ağladı onu giydirlerken izledim yanıma getirdiler gördüm sonra biz babamıza gidiyoruz dediler gitti oğlum.benim dikişlerim için doktorum sağolsun
estetik cerrah çağırmış dikişlerim yapıldı yarım saat sonra odaya çıktım en ufacık acı ağrı vs hissetmedim
oğluma kavuştum henüz sütüm gelmedi biraz üzüldüm ama her mamadan önce deniyorum gene de.dün gece zor geçti çok sancılandım karnımda yumurta gibi şekiller oluştu.aşırı bastı vardı hemşireden sondayı çıkarmasını istedim tuvalete kendim gitmem gerek dedim.önce pek yanaşmadı ama çıkarttı meğer sonda tıkanmış ve idrar torbam devasa olmuş rahimi mideme kadar itmiş o çıkınca tuvalet gaz vs tüm ihtiyaçlarımı giderdim ve ağrılarım bitti.bugün eve geldik ağrım var ama dayanılmaz değil kalkabiliyorum işlerimi yapabiliyorum umarım en kısa zamanda sütüm gelir oğlumun ağlamasına dayanamıyorum.hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 257494