ben dr brown ve chicconun doğal akışlı biberonlarını kullanıyorum kızım hem emmiyor hem biberonu alıyor.zorluk yaşamıyorum tavsiye ederim.birde ikiside kolik önleyici , bebeğe hava kabarcıklarının gitmesini engelliyor.
Simdindha iyiyiznsagol canım çok acı veriyor ama dikkat edin sizler :)geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
slm kızlar baramınızı tebrik ederim...
sizlere bişi sormak istiyorum
göğsünüzden sağdığınız sütü yada mama verenler
bunu bebeğinize verirken nasıl biberon kullanıyosunuz?
Evet canm 3-4 aya bunları hatirlamiycqz bile ben unutmaya başladım bile))
ben kullanıyorum kızıma sağdığım sütü mamayı biberonla veriyorum ama emmeyi bırakmadı devam ediyorbiberon kullanıyorsunzda bana drum kullanma yoksa seni emmez bi daha dedi doğrumuki
biberon kullanıyorsunzda bana drum kullanma yoksa seni emmez bi daha dedi doğrumuki
kızlar eşimle bugün bebeğimizin süslerini bitirdik evde yaptık hazır almak yerine.artık oğlumuzu bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/440029-2011-eylul-anneleri-346.html#post20732136
kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacm var..benım sakin ve uykucu oğlum emerken uyuyor.yanı saat hep onumde 2 yada 3 dk emıyor ve uyuyakalıyor hemde baya baya derin uyandıramıyorum.o 2-3 dk da baya verımlı emıyor farkedıyorum.2 saatte bır kaldırıyorum emzırmeye yoksa mumkun deıl uyanmıyor sesı cıkmıor hıc.mılet vızaklamaktna sıkayetcı bende bnm yavrum neden sakın dıorum.sonra dıorum aman maşallah kuzum benım ya..bu arada 8 GUNLUK olduk.
sizlerin bebişleri nekadar emıyor? hee bıde memeyı kavrıcam dıye cırpınıyor resmen ama kavradımıda cokur cokur emıyor.sütüm cok tazıklı acaba ondan hemencık doyuyor mu ki bılemedım ???
Benim oğlum bugün 36 günlük ama hala sapsarı,geçtiğimiz cumartesi götürdük doktora tekrar hala geçmiyor diye,doktor 40-45güne kadar geçmeyebilir normal ölçüm yapmaya bile gerek yok dedi.45günlük olunca hala geçmezse o zaman bi takım testler yapar araştırırız dedi,bende o kadar çok üzülüyorum ki
slm kızlar baramınızı tebrik ederim...
sizlere bişi sormak istiyorum
göğsünüzden sağdığınız sütü yada mama verenler
bunu bebeğinize verirken nasıl biberon kullanıyosunuz?
arkadaşlar ben daha doğum yapmadım az kaldı süt sağmak için pompa almak istiyorum ama hiç bilgim yok hangisini önerirrsiniz .kullandıklarınızdan tavsiye ettiğiniz hangisi
kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacm var..benım sakin ve uykucu oğlum emerken uyuyor.yanı saat hep onumde 2 yada 3 dk emıyor ve uyuyakalıyor hemde baya baya derin uyandıramıyorum.o 2-3 dk da baya verımlı emıyor farkedıyorum.2 saatte bır kaldırıyorum emzırmeye yoksa mumkun deıl uyanmıyor sesı cıkmıor hıc.mılet vızaklamaktna sıkayetcı bende bnm yavrum neden sakın dıorum.sonra dıorum aman maşallah kuzum benım ya..bu arada 8 GUNLUK olduk.
sizlerin bebişleri nekadar emıyor? hee bıde memeyı kavrıcam dıye cırpınıyor resmen ama kavradımıda cokur cokur emıyor.sütüm cok tazıklı acaba ondan hemencık doyuyor mu ki bılemedım ???
cnm bebeğinin sarılığına bakıldımı değer kaçtı istersen tekrardan bi baktır belki ölçüldükten sonra çıkmış olabilir
sarılık olan bebekler çok uyuy uyandırması zordur ve hemen memede uykuya dalar
benimde kızım çok uyuyodu sarılık olduğunda zor uyandırıyodum valla
benim kıızn değeri en yüksek 13 oldu 11e düştü 4 gün sonra yine çıkmıştı
yani değer düşşe geçince bidaha çıkmaz diyolar ama yalan benim kızda değer yükseldi
sen kontrolü elden bırakma
aman dıkkat..bu kadar cok uyuyorsa sarılık ıhtımalı yukselmıs olabılır sarılık baslangıcında bebekler cok sık ve uzun uyuyorlar uyanmaktada zorlanıyorsa uyandırıp zorla emmesını sagla cenesının altına parmagınla dokun emmeye devam eder en az 15 dk emmesi gerekır dedı doktorum bana .sarılıgı bol bol emerek ve kaka yaparak atlatıyorlar doktorundan bılgı alabılırsın
medela dan makınayı kıralayıp baslıklarını satın alabılırsın .cok kullanıslı ve rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?