kızlar merhaba. umarım hepiniz iyisinizdir, tabi minik kuzularımızda:):) tüm ağustos ayını devirdik. hepimiz doğumuzu yapmış olduk, tabi aramızda bir kaç eylül anneside vardı, bir tek onlar kaldı gibi. doğum yapanlar herkesi çok çok tebrik ediyorum, allah analı bablı büyütsün. umarım bebeklerimiz hep sağlıklı ve mutlu olurlar. bu arada, geçmiş bayramınızda kutlu olsun.
bizim kızda da şimdilik yaramazlık yok. pazar günü göbek bağı düştükten sonra artık banyo seferlerimize başladık. ilk zamanda bebek banyo olayını pek sevmesede şimdi ise alışmış gibi. kilo konusunda da, 2500 doğan kızım, maşallah, yanakları bacakları dolmuş oldu. pazartesi aile hekimine gidince bakılım ne kadar olacağız:)
doğumdan sonra nadiren yazabiliyorum ama o da bebek yüzünden değil daha çok misafir sayesinde
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
bebek sagolsun bana pekde zahmet vermiyor, garibanım emiyor sonra mışıl mışıl uyuyor. tabi arada bide kaka ve gaz sesleriyle bize "altımı değişme zamanı" diye işaretler veriyor. ama misafirler bebekten daha zor oldular. abartmıyorum ama doğumdam sonra sadece 2 gün misafirin gelmediği oldu, diğer günler hep birileri geldi. annem olmasaydı ne yapardım bilemiyorum. hele görümcem sagolsun baya düşencesiz çıktı. kız resmen her akşam bizde yemek yeme alışkanlık edindi. yemek yedikten sonra ise hemen kaçıyor, insan kibarlıktan oturup azıcık muhabbet eder. ama yok hazıra geliyor, yiyor gidiyor. tabi yemeklerimizi şimdilik annem hazırlıyor ama annemede yazık, hem bebekle yardım etmeye çalışıyor, hemde evimi toparlamakla baya yardımcı oluyor, üstelik hergün 5 kişiye yemekler hazırlıyor. bide ev misafirler yüzünden dahada çabuk dağılıyor, hele kayınvalidemler topluca akşam yemeğini bizde yiyince salon felaket bir şey oluyor. mevlüt için yaptırdığım tüm temizlik şimdiden boşa gitti. daha iki hafta önce yıkamadan gelen halılar resmen yemek lekeleriyle doldu. zaten doğumdan beri bir gün bile ayaklarımı uzatıp yatamadım. hastaneden geldiğim gün bir sürü millet akşam yemeğine geldi. yemekleri kayınvalidem hazırlasada sonuçta insan misafir varken ne uzanabiliyor, nede rahat oturabiliyor. zaten şu mevlüdü yapsamda kurtulsam bu yoğunluktan, yoksa bu gidişle intar etsem olurmuş:):)