Kızlar ben suan hastanedeym dun yanı arıfe gunu sabah test ıcın hastaneye geldkhastaneye gelene kdr yavrumn rengı gayet ıyıydı doktor odasına bı grdk bebegımı soyduk gozlerıme ınanamadım sapsarıydı doktor acıl test ıstedı labrtvr aradı cok acıl test dıye yaptrmk ıcın labrtvr cktk yavrumn testı ypldı o arada bn kndı doktorma gorundm dıkısıme baktı bandaj cıkarıldı ama aklm oglumda korıdorda aglamamak ıcın zor duruyorm annemı ve eltımıde bebegn ynnda bıraktm kmsey ıstemedm kndı ynmda neyse esımn abısı geldı yatısı yapyrm dedı benm elım ayagm koyverdı.sonra kat a cıktk oglumu hemsıre aldı kuvozle gtrcm dedı sonra annem eltm ve onun esı odada bebegı beklerkn bn kapıya cktm asansor acıldı kocaman makınalar cıhazlar yavrum ıcınde dayanamdm ve odaya gırmedm korıdorda aglamaktn dıkıslrm sızlamaya basladı sonra hemsıre odaya benı cagırttı hadı gel anne oglunu emzır dedı altında sadece bezı gozunde bandajı kolunda serum gırısı oda kolaltına dayanmıs kızartms kolaltını ben emzırıyorm ama yavrumu ıcıme sokmak ıstyrm yenıden.emzırdm ve yavrm kuvoze grdı.kendımı nasıl suclu hıssedyrm bakamadm ılk 2gun sutum yeter sandm meger acmıs yavrum hep.arıfe boyle gectı kızlar sabaha degerlermz duserse cıkıcaz dua edın bayramda evımzde olalım.bırde farkındysanz tum bunları anlatrkn esımden bahsetmedm.bzm kndı gym magazam var arıfe oncesı mal almy gtmst esım ama urunler raflarda azalnca tekrar mal almk zorundydı oda sabah bzmle beraber evden ckmstı ızmıre.yoldayln aradı doktorn ytrdgn duyunca ınanamadı atlasımn hıcbrsy yoktu dıye.1saatte ısını halletms 1saatte yolda.bız yatısı yaptgmzda oda hastny yetstı.tabı duramadı suyumuzu bardagmzı alıverdı dukkana malı yerlestrmy gttı bgn yogun oldg ıcın dukkndan cıkamadı anca geldı yavrusuna baltı uyuyakaldı yorgnlktan suan saat 4.ben oglumun basında otryyrm agladımı kuvoz kapaklrndan dogu bıberonla beslıyorm ya da emzıkle avutuyorm.sabah 10da olcum var ınsallah tehlıkeyı atlatmısızdır dua edın kızlar neolur..
cnm çook geçmiş olsn Rabbim acil şifalar versn inş.
yükselmez bir daha
bizde yattık cnm sarılıktan 3 günlükken hemde :2: 20 ye yükselmiş paşamın değeri bir gece yattı hemşireler baktı. ben sütümü sağıp götürdm hastane yakındı şükür .. bnde ilk öğrendiğimde perişan oldm hele onu hastanede bırakıp ewe gelmek yıktı beni ...ewe geldim sürekli ağladm annm i yandan eşim bi yandan teselli etmeye çalışıyorlar...hatrlayınca bile kötü oldm şimdi Rabbim geçmez gün vermesin :2: çok şükür geçtii
ertesi gün çıktık elham. 10 a düşmştü sarılığımız 10 günlükken kontrole gittik tekrar dr gayet ii dedi
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
cnm bol bol emzir satte bir emzir uyusa bile uyandır yani anne sütü sarılığa birebir
ben üşenmedim geceleri bile satte bir emzirdm bebeğim bi daha yatmasın sarılık olmasın diye çok şükür ki atlattık şimdi bile korkuyorum çok aç bırakmıyorm en fazla 2 saatte bir emziriyorm o da nadir yani bir, bir buçuk saatte bir emziriyorum 10 15 dk kadar emiyor dr tanıdığımız var sık emzir az emzir demişti bana bi anda yüklenip yarım saat bi saat emerse bebek gaz problemi çok sancılı olur demişti satte bi emzir 5 dk emsn dedi elhamdllh gaz problemimzde aşırı değil
Rabbim yardmcın olsun cnm bebişini öp bnm içiin